- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как почиствате кожата на лицето си?
Garnier са сигурно най-отвратителната европейска марка, чията козметика можеш да си сложиш по лицето.
И спиртът помага за завяхването на активни пъпки, иначе единственото, което постига е да изсуши и без друго изтормозената кожа.
С удоволствие бих ти препоръчала продукти, но повечето, които аз ползвам не се намират в България, така че не знам до колко ще са ти полезни.
Измивни гелчета, които харесвам имам на Etude House и Innisfree. На Etude House им харесвам много I'm Blooming Moisture Cleansing Foam, I'm Blooming Brightening Wash Off Gel, Happy Essential Foam Hyaluronic Acid, Happy Tea Time Green Tea. Хубави са също и Baking Powder B.B. Deep Cleansing Foam и Baking Powder Cleasing Foam Moist, но и двата да доста високо pH и ги ползвам веднъж на 2 седмици някъде. Гелчето на Innisfree, от което съм доволна е Olive Real Cleansing Foam. Гелът, който използвам в момента е Softymo Mineral Wash Moisture Rich. А европейски гел, от който съм много доволна е Uriage Gentle Foaming Gel.
Кремове без течен парафин има много, аз лично харесвам много тези на Yves Rocher. Ползвам в момента кремовете им Pure Calendula Regenerating Cream, Pure Calmille Day/Night Moisturizing Skin Cream, Elixir 7.9 Youth Energy Day Care и Sérum Végétal Deep Wrinkle Expert Care. Всички са с приличен състав и ми действат много добре. Други серии, в които съм влюбена са Snail Repair на Mizon и Collagen Moistfull на Etude House. Продуктите и на двете серии са с хубав състав.
Тоник без алкохол май е малко трудно да се намери сред европейските марки. Аз харесвам Pure Calmille Gentle Floral Toner на Yves Rocher, Collagen Moistfull Facial Freshner на Etude House и Olive Real Skin на Innisfree.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en