.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Neobux

Neobux

Здравейте,приятели.Регистр ирах се във сайта neobux преди около час.Изчетох доста форуми,разбрах всичко за рефералите ,кликовете и т.н.Единственото нещо,което още не схващам са така наречените Neopoints.Ако може някой,който използва сайта да ми обясни за какво служат точно.Благодаря предварително.Моля без хейт

Мега фен Аватара на RapExotic
    Neopoints са точки, които трупаш, когато гледаш дадена реклама. За всеки клик върху реклама получаваш 1 точка. След като натрупаш определен брой точки можеш да ги превърнеш в реални пари, но само в рефералната сметка, а не в главната.

Голям фен Аватара на AngelBelchev
    Не се занимавайте с тия pay-to-click шашми

Благодаря,сега вече разбрах.Ангел,защо да не се занимавам... много хора печелят добри пари от neobux.Просто трябва малко търпение и въображение П.С: RapExotic ти имаш ли neobux account

Цитирай Първоначално написано от vanpersie45 Виж мнението
    П.С: RapExotic ти имаш ли neobux account
    Имах преди. Цъках няколко месеца, но печалбата спрямо загубеното време е нищожна.

Голям фен Аватара на AngelBelchev
    Цитирай Първоначално написано от vanpersie45 Виж мнението
    Благодаря,сега вече разбрах.Ангел,защо да не се занимавам... много хора печелят добри пари от neobux.Просто трябва малко търпение и въображение П.С: RapExotic ти имаш ли neobux account
    Всъщност не печелят добри пари. Навремето пробвах и с необъкс, онбъкс, бъксматрикс и т.н. и т.н. Тествах как работят и платените реферали - колкото повече платени реферали имаш, толкова повече производителността им намаля за да могат да не ти дават прекалено много пари. Добри пари няма да направиш. Ще направиш НЯКАКВИ пари и то ако проявиш наистина завидно търпение. Тези testimonials от други хора тип "neobux е най-якото нещо на света", "s neobux вече не работя за никого", "neobux ми оправи живота" и прочее в този тон - това предполагам всички знаем, че е нагласено, нали? Има частни случаи, които наистина правят пари. Освен това тези pay-to-click сайтове имат давност около 2-4 години, след което повечето изчезват и на тяхно място се появява някакъв друг whateverbux и хората които искат да забогатеят от здрач до зори лапват въдицата, пробват и там. И колелото се върти. Преди да се заемеш с нещо такова, което обещава лесни пари без усилия, прочети някакви scam reviews в interweb-a...

За 2 дни цъках 108 рекламки тоест имам $.108.Иначе аз имам доста свободно време.И нищо да не стане.. нищо не губя.Няма да инвестирам тоест просто ще си уплатнявам времето.А и знам че няма как да зимам по 1000 долара на ден но и на 20 ще съм доволен все пак това са ти 140 долара на седмица и 560 на месец.Само да ви попитам след 13 дни ще мога да имам директни реферали.На всеки техен клик по колко ще взимам и има ли някакъв лимит (тоест само 4 техни клика да ми носят определената сума или колкото направят за деня )

Е как за 2 дни успя да цъкнеш на 108 реклами? То на ден ти дава около 20. И сигурно имаш предвид 0,108$ а не 108$, защото ако така се изкарваха 100 долара всички щяхме да сме там.

Ако не инвестираш ще ти трябват около 2 месеца докато натрупаш необходимата сума за да наемеш 3 реферала. След това още няколко месеца докато натрупаш приличен брой реферали, а докато стигнеш да ниво да печелиш по 20 долара на ден ще минат година-две. Освен ако не разчиташ на директните разбира се.

От директен реферал се печели в зависимост от нивото на акаунта, който използваш. Има таблица в която ти пише точно колко. В началото е малко, но когато си ъпгрейтнеш акаунта до Premium печалбата нараства.

Ама не то аз знам че се дават 0,005 на клик.Имам в предвид ако директния реферал направи по 20 клика на ден ще взема ли от него 0,1 или колко точно? http://prikachi.com/images.php?images/427/7570427p.png иначе ето днес съм цъкнал само две рекламки.

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Не ти ли се работи?

На 14 съм каква работа те гони ?

Въпреки, че се съмнявам.. ако ти е добър английския можеш да пишеш статий на различни сайтове. Обикновено се плаща по 3 евро за одобрена статия от 500 думи, което си е супер... Пишеш 5 статий днес и си свиркаш. Само, че паричките се превеждат по карта т.е. на родители ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си