.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Приятелство.

Здравейте. Първо - не знам дали точно тук е мястото за тази тема. Второ - преди да ме нападнете, че съм трол - не съм. Със сигурност има други момичета с моя ''проблем''. Значи.. винаги съм била момиче, което има само ПРИЯТЕЛКИ. Не мога да кажа, че не познавам момчета, но са само на здрасти-чао. Тоест с момчета не съм била никога много контактна. Напоследък външно доста се промених и започнаха да се интересуват от мен, но не по този начин, който искам аз. Искам просто приятел момче без странични неща. Не съм готова за гадже, защото наскоро преживях тежка раздяла и не искам никой да наранявам излишно. Не искам никой да ме харесва, заради това, което вижда, защото всичко е временно.. рано или късно ще се появи някоя по-привлекателна, а аз искам просто един вид ''красотата да идва отвътре''. По никакъв начин не се надувам просто така стоят нещата и аз не съм виновна. Искам само да мога да променям хората и външния вид да не е единственото, което виждат, а просто повод да ме опознаят. Не искам клишета от сорта на ''хубавите'' ми очи и ''красивата'' ми усмивка. И пак ще поясня, че нито съм трол, нито се надувам, а очаквам някакво мнение и се надявам, че някой ме е разбрал.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Ясно, искаш приятел момче, което да не се интересува от външността ти и да не гледа на теб като на момиче. Успех!

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Ясно, искаш приятел момче, което да не се интересува от външността ти и да не гледа на теб като на момиче. Успех!
    Много ли е?

anonymous708973
    Guest
    А защо ти е?
    Не го разбирам това търсене на приятели по пол, честно казано. За първи път го чувам.
    В повечето случаи момичетата или се разбират повече с момчета; или си мислят, че е така, а всъщност имат 81481254 приятелки момичета.
    Смяташ, че един приятел от мъжки пол ще ти предложи нещо различно от приятел от женски или как?

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от sisisis Виж мнението
    Много ли е?
    Не знам на колко си, но трябва да свикнеш с мисълта, че момчетата гледат на момичетата по малко по-различен начин, от колкото момиче на момиче. Не че е невъзможно да имаш "просто приятел" момче, но не можеш да очакваш от него да не гледа външността ти и да не те приема поне малко като обект от противоположния пол, ако ме разбираш.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    А защо ти е?
    Не го разбирам това търсене на приятели по пол, честно казано. За първи път го чувам.
    В повечето случаи момичетата или се разбират повече с момчета; или си мислят, че е така, а всъщност имат 81481254 приятелки момичета.
    Смяташ, че един приятел от мъжки пол ще ти предложи нещо различно от приятел от женски или как?
    Просто около момчетата се въртят по-малко интриги.

Здравейте. Първо - не знам дали точно тук е мястото за тази тема. Второ - преди да ме нападнете, че съм трол - не съм. Със сигурност има други момичета с моя ''проблем''. Значи.. винаги съм била момиче, което има само ПРИЯТЕЛКИ. Не мога да кажа, че не познавам момчета, но са само на здрасти-чао. Тоест с момчета не съм била никога много контактна. Напоследък външно доста се промених и започнаха да се интересуват от мен, но не по този начин, който искам аз. Искам просто приятел момче без странични неща. Не съм готова за гадже, защото наскоро преживях тежка раздяла и не искам никой да наранявам излишно. Не искам никой да ме харесва, заради това, което вижда, защото всичко е временно.. рано или късно ще се появи някоя по-привлекателна, а аз искам просто един вид ''красотата да идва отвътре''. По никакъв начин не се надувам просто така стоят нещата и аз не съм виновна. Искам само да мога да променям хората и външния вид да не е единственото, което виждат, а просто повод да ме опознаят. Не искам клишета от сорта на ''хубавите'' ми очи и ''красивата'' ми усмивка. И пак ще поясня, че нито съм трол, нито се надувам, а очаквам някакво мнение и се надявам, че някой ме е разбрал.
    На мен ми е интересно да се запозная с теб и да те опозная... няма да ти искам снимка или каквото и да е средство което да показва как изглеждаш, за да видиш че ще съдя за теб само по характера ти... ако си съгласна - кажи

Цитирай Първоначално написано от Cornix Виж мнението
    На мен ми е интересно да се запозная с теб и да те опозная... няма да ти искам снимка или каквото и да е средство което да показва как изглеждаш, за да видиш че ще съдя за теб само по характера ти... ако си съгласна - кажи
    Съгласна съм.

Всеки, който каже, че може да ти стане приятел просто ей така за постоянно - лъже. Или ще те използва, защото си наивна. Рано или късно отношенията ви ще се променят.

Съгласна съм.
    Ами добре.. ще ти пиша отсега на лично

Мега фен Аватара на an7raks
    Много ли е?
    Да.

Мега фен Аватара на Blab
    защото отношенията в мъжките компании/между мъже са (по-)повърхностни;

иначе, можеш да имаш приятел момче, въпрос на ниво на интелект, т.е. надтелесност.
    съвет: не пробвай с гей;

Мега фен Аватара на tori
    А, недей, че много от приятелите ми момчета са ме натиквали в такива интриги, че си нямаш идея. Има хора и хора. И аз като Пантерата не разбирам издирването на приятели по пола им.

Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    Да, а в женските са соу дийп...

Мега фен Аватара на Blab
    в моите да;
    радвам се, че ниски индивиди не се завъртат около мен точно никога)

Мега фен Аватара на tori
    То много зависи и ти какво позволяваш да се навърта около теб. Ако си окей с глупостта, повърхностните работи и откровената тъпотия на разни женски покрай теб, няма как да не се навъртат такива.
    Искам да кажа, че цялата „вина“ разни отрепки да бягат далеч от теб, си е лично твоя.

в моите да;
    И какво разбираш под толкова "дълбоки" отношения? Споделяте си някакви неща, за които не можете да си помогнете и си цъкате заедно с език?

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    И какво разбираш под толкова "дълбоки" отношения? Споделяте си някакви неща, за които не можете да си помогнете и си цъкате заедно с език?
    допускам, че правим онова, което един средностатистически мъж би направил за една жена, само ако много иска да я чука;
    само че не веднъж, а ежедневно;
    доволен?)

Подкупвате се?

Мега фен Аватара на Blab
    ахаххахаха, да:Д
    плащаме си една на друга киното/пиенето и понякога си подаряваме цветя;

Такова приятелство е възможно, но трудно откриваемо. Аз съм щастливка да го имам. Умирам от кеф когато взе ме да ме обарва на майтап, да го напсувам с думите "Педаре такова!", след това той да ми отвърне "Курве!", да си хилим няколко минути като най-големите дебили, а след това да ме попита дали мисля, че има шанс със Стефани. Да, на първо четене изглежда брутално, но малко от вас имат идея какво съкровище е това приятелство.

Мега фен Аватара на tori
    Странно - моите приятели не ме опипват дори на шега. Пък и без да искат да ме пипнат някъде нещо, просто се извиняват и дотам.

Наистина е доста странно и често ни бъзикат, но и аз няма да начин да го подмина без "К'во става, секси?" и да го ударя по задника.

Мега фен

иначе, можеш да имаш приятел момче, въпрос на ниво на интелект, т.е. надтелесност.
    съвет: не пробвай с гей;
    Болезнено слаб подбор на думи.

Мега фен
    ахаххахаха, да:Д
    плащаме си една на друга киното/пиенето и понякога си подаряваме цветя;
    близките ми приятели знаят неща за мен и семейството ми, каквито не бих споделил и на жена си. Т'ва някой да ми плати бирата/ да платя нечия бира се случва по подразбиране - да си размятаме пари един през друг е просто жалко.
    Преди години бях зачезнал от нас и бях забравил да предупредя вкъщи, а батерията на телефона ми паднала. Майка ми се притеснила и жената какво да прави, звъннала на едно момче от предишната компанийка, с която движех - само неговия телефон имаше тогава. Беше вдигнал посред нощ цялата компания да звънят на познати да ме издирват. Уточнявам, че не бях излизал с тях от повече от 2г.

Иначе са повърхностни мъжете - не си споделяме яденето и не се мляскаме по възможно най-демонстративния начин. От това ще да е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си