.
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Threaded View

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    близките ми приятели знаят неща за мен и семейството ми, каквито не бих споделил и на жена си. Т'ва някой да ми плати бирата/ да платя нечия бира се случва по подразбиране - да си размятаме пари един през друг е просто жалко.
    Преди години бях зачезнал от нас и бях забравил да предупредя вкъщи, а батерията на телефона ми паднала. Майка ми се притеснила и жената какво да прави, звъннала на едно момче от предишната компанийка, с която движех - само неговия телефон имаше тогава. Беше вдигнал посред нощ цялата компания да звънят на познати да ме издирват. Уточнявам, че не бях излизал с тях от повече от 2г.

Иначе са повърхностни мъжете - не си споделяме яденето и не се мляскаме по възможно най-демонстративния начин. От това ще да е
    защо веднага трябва да прибягваш до споменаване на някакви екстремни ситуации? всички имаме такива, в случая става въпрос за човещина, далеч е от приятелството и от половете, каквито са двете линии на темата;
    //а това за купуването, ако не си прочел добре, беше шега в духа на този, на когото съм отговорила там))
    и никъде не съм казала, че мъжете са повърхностни (това изобщо не е по темата), дишай!:Д

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Болезнено слаб подбор на думи.
    ок;

Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    да си споделяме вибраторите
    най-малкото това
    //вибратора*
    Последно редактирано от Blab : 08-27-2014 на 22:46 Причина: галакси:Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове