.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Hybrid View

Супер фен Аватара на Deadlock
    защо bitch, бе bro ;D

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    ми лигавя се
    ти момче или момиче си бтв, мислех, че си момиче

Супер фен Аватара на Deadlock
    момиче съм си

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Като цяло всичко,което съм понесла ме е направило силен човек. От малка трябваше да застана и да отнесе аз шамарите,а не хората,които обичам.Спря да ме е страх от него,когато разбрах,че аз съм много по-силна, не на юмруци,а на други качества. Наложи ми се да порасна много бързо и да стана голям човек в малко тяло... Разклатило ми е бая психиката,но и е възпитало в мен някакви ценности. Принципно вярвам,че всичко,което човек преживява трябва да му се случи...
    Като малка слагах емоционална бариера между мен и човека срещу мен...На едната ми ръка се броят хората,които знаят какво съм преживяла и в техните очи изглеждам силна и си казват"евалата",ама това е за пред тях... изобщо за пред непознатите.
    Преди известно време разказах на един (непознат-тогава за мен) човек всичко,без да спестявам подробности и после бях като премазана с валяк. Изобщо не съм осъзнавала какво съм затваряла в себе си и защо съм си го причинявала, чувайки го от себе си се почувствах не жертва,а някак си човек,които е бил много нещастен в живота си. Боя съм го забравила отдавна,но това,че нито веднъж не съм чула "браво" от него и психологическият тормоз,който е много по-страшен,няма как да се забравят. Едно малко дете няма как да забрави,че трябва да си легне рано,за да заспи,че да не го бият....Тва е пълна пародия на живот,никога,ама никога няма да позволя да се случи на децата ми или на деца около мен.
    В личен план във всеки виждах некъв ненормален,без значение какви са били-добри,свестни-винаги ми е било страх,че ще ми се случи нещо подобно,че ще трябва да понеса отново същото.Беше ме страх,че никога в тоя живот няма да мога да бъда слаба пред някой и че няма да има на кой да се доверя... Сега като има човек до мен на моменти се усешам как говоря за шамари и как ще го пребия,изобщо,изобщо не го мисля, просто това е като вроден навик и толкова се мъча да го изкореня. Като нещо се скараме и той викне,което се е случвало 1-2 пъти,аз ставам наплашена и после ми трябват 1 -2 часа да да се успокоя, а той да ми казва за пореден път,че няма да ме удари... Като наплашена сърничка съм на моменти... Преди няколко месеца се боричкахме нещо и аз тръгнах да падам върху едно бюро, а той да ме хване ме стисна силно и аз изпищях и му шибнах един.Защо ли?Защото независимо от това,че живея отделно и вече нямам особени допирни точки с миналото, то продължава да бъде част от мен... Затова, мили момчета,ако не искате да гледате деца или мислите,че не ставате за бащи -не създавайте деца, просто е!
    Последно редактирано от pifiella : 08-29-2014 на 21:14
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    Преди няколко месеца се боричкахме нещо и аз тръгнах да падам върху едно бюро, а той да ме хване ме стисна силно и аз изпищях и му шибнах един.Защо ли?Защото независимо от това,че живея отделно и вече нямам особени допирни точки с миналото, то продължава да бъде част от мен...
    Преди време развивах една такава тема за страха от близост. Нещата са малко по-разместени от твоя случай, но при желание от твоя страна, бих потърсила.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Зависи от детето, вкъщи повече от викане един на друг, не е имало, но мисля, че е нормално.
    n00bs

Град
    Шоколадовия град
    Нищо не разбрах,днеска не ми е ден,какво да търсиш?
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен Аватара на tori
    Тема, развивана заради мой проблем. Относно страха от близост, който изпитвах от бившият си приятел.

Град
    Шоколадовия град
    Не си прави труда, ще се оправим някак, нали сме живи!

Мега фен Аватара на tori
    Нда, и аз преодолях проблема в някакъв аспект.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си