.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Exclamation Много силен сърбеж, болки и подуване на срамните устни? МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ !!! СПЕШНО

Здравейте от 3 дни имам страшен на сърбеж на срамните устни, но вчера забелязах и подуване ... също така гащите ми са изцапани с някаква странна течност (оприличавам я на ориз или на малки топчета), четох доста форуми и стигнах до извода, че имам гъбична инфекция, но не мога да отида веднага на гинеколог тъй като имам някакво подобие на цикъл, не мога да спя от този сърбеж Към края на юни бях в болница заради гнойна ангина и ме тъпчаха с антибиотици до 19-ти, но към 12-13ти юли имах проблем с пикочните пътища, бях на гинеколог и се оказа цистит и отново пих антибиотик, възмножно ли е от това да се е пилучило, тъй като не беше изминал 1 месец? също така към края на юли имах бяло течение и ми бяха предписали клотримазол вагинални таблетки и хапчета, които се взимаха 4 на веднъж, но не им помня името... ? МОЛЯ ВИ препоръчайте ми нещо от аптеката, с което да облекча сърбежа преди да отида на гинеколог и да разбера истинския проблем защото пиша тази тема в 8 ч. и съм се събудила от нетърпимия сърбеж !!!!!!
    Последно редактирано от MsLostTreasure : 08-23-2014 на 04:58

Да, възможно е от антибиотиците да се е получило. Иначе можеш да си правиш промивки с Розалгин за сърбежа и дискомфорта.

Гъбички.Имах същия проблем и се киснах в смрадлика,успокояваше ми сърбежа,но временно за час/два.Отидох на лекар и ми изписа една камара лекарства и в момента още се лекувам.Моят съвет е да не чакаш и да не предприемаш домашни лечения с каквото ти падне а веднага да отиваш на лекар,защото гъбичките са много упорити и трудно се лекуват

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Клотримазол ми помага при сърбежи.

Вероятно е следствие от антибиотиците. Пробвай със смрадликата.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си