Ще карам на кратко, че по тази тема мога да пиша много :Д Проблемът ми е, че всеки сутиен който си купя се съсипва за няма и месец независимо от цената му... или още на първото си пране ще му се, как да кажа, отдели плата от вътрешната страна или ще се набръчка от вън на чашката тъй като нямат подплънки... абе какво да ви кажа поне не остава време да ми излязът банелите :Д И въпросите ми са какви сутиени си копувате, от къде, получават ли ви се същите дефекти.
Благодаря ви много![]()
Просто не го пускай в пералнята с още 10 дрехи. Пери си ги на ръка и няма да имаш този проблем.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Вероятно е от пералнята. Аз си купувам български, на фирма Христи. Цените са около 25 лв и честно да ти кажа, нося ги с години. Сутиенът, който си купих за бала, още го нося, нито банелите са му излезли, нито се е отпуснал. (Балът ми беше преди 2 години)
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Благодаря ви много![]()
Това е знак от съдбата, че не бива да носиш такива работи...
Пери ги на ръка. Моите така ме изкарват към година някъде, но аз имам навика да си вземам по-евтини, но поне по 3-4, и обичам да ги сменям по-често. Както каза marilyn вземеш ли си на хубава марка като Христи ( имала съм и аз такива, наистина са страхотни ), и прани на ръка само, ще те изкарат с години.
Има едни топки по магазините за бельо (досега съм виждала в Za Za и New Silhouette), за пране на сутиени в пералня. Около 25-30 лв струват, но наистина си струват инвестицията. Много мразя да пера на ръка каквото и да било, още повече сутиени и направо се родих с тази топка :д
^ То пък щото точно ти переш..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Не казвам, че аз пера, а че нямам проблеми с нито един сутиен откакто ги използвам.
На вас двамата не ви ли писва да се дракате?
Както казах, сутиените са изобретени от илюминатите и внедрени посредством феминистките, за да лишат човечеството от радост.
че то и аз, що трябва да е драка? Тя просто се изказа така, че все едно пере, а не го прави. Просто казах. Аз така си говоря с всички..![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
А ти кво прайш в темата за сутиените![]()
От кога ползваш
/не се заяждам
Сутиени = цици...
пък и извинявай днес гледах влог на име "Сланина", според теб щом отварям такъв клип.. дали няма да отворя тема с име "сутиени"?![]()
![]()
Dr. Gregory House
Щото съм абониран към Цуро, а т'ва му е новия клип.
https://www.youtube.com/watch?v=bkS0...-qOXgslMxk7uYQ
Dr. Gregory House
Не, не, друго питах.
Защо НА МЕН ми звучи интригуващо. Иначе мерси за клипа. ^^
В клипа е обяснено... защото всички българи харесват сланина и ги заинтригува.![]()
Dr. Gregory House