.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Днес

Повече от фен Аватара на Тромбоцит

Днес

Днес се почувствах ужасно, когато децата на новите съседи се обърнаха към мен с думите:
    "Чичко, ще ни отвориш ли вратата?".
    #дасечувствашстар

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Ще те женим вече дори.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на Colouring
    Миналата седмица две дечица дойдоха до мен в парка с някакви хендмейд гривни, супер сладки и цветни. Продаваха ги за 50ст. и тъкмо да да си купя една, за да ги зарадвам, ми казаха "Госпожо, бихте ли искали.... " Не, мерси. Саднаха ме направо.

Мега фен Аватара на tori
    Ех, дъртаци такива. Мен децата идват и ми казват „като“ обаче, което си е бая противно за мен. Мразя да ми казват така.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Пък на мен вече започнаха да ми говорят на "Вие", ного яко :д

Мега фен Аватара на Dagichka
    мен пък на 15ти септ (последният първи учебен ден нали, щото бях 12ти клас:д) тръгвам да влизам в даскалото и една от чистачките тръгна към мене и почна да вика "бързо момиченце, зайците се качиха вече по стаите си, тичай да си настигнеш класа" :с

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    странно
    при нас чистачките познаваха старите ученици, поне по лица, никога не биха се объркали

Мега фен Аватара на tori
    Мда, и при нас така. Дори тия, които са се преместили в друг град/държава винаги биват приемани много радушно когато се завърнат, за да ни видят. Един от класа ми замина в Германия да живее и предната година идвал да ни види обаче се заприказвал с портиера и го видяхме чак междучасието като ходим да пушим.

Повече от фен Аватара на Тромбоцит
    леля Танче (портиер в гимназията) беше душица ^.^

Имала съм и друга случка. Така се случи, че за малко останах с брата на един мой приятел навън за 10 минути. Въпросният приятел е на 20, брат му е на 16. Бяхме до детска площадка и видях съседското дете, което тепърва прохожда, и се заиграхме. Млада майка дойде до мен и ме пита "На колко е вашето?" като гледаше мен и въпросното момче.

то и при нас така, даже Лелчето (дето ни чистеше класната стая) веднъж ме видя на спирка в дружба и се приближила лудата зад мен и ме плесна по дупето, изкарах си акъла тогава :Д
    ама таз дето ме обърка със заек беше няква нова и все пак :с така че и едната и другата крайност на бъркане с годините не е яка :д

Мега фен Аватара на tori
    На мен ми дават девети клас максимум.

Аз не мислех, че изглеждам по-възрастна, отколкото съм.
    Ама вече..
    май мисля.
    ;/

има си предимства, мен още ми искат лична карта като си купувам бира по дяволите :с

Мега фен Аватара на tori
    За бира само в големите вериги ми искат, но като си купувам цигари по лавките редовно вадя лична карта.

Мега фен
    дае и мен още ми искат лична карта понякога за смях ставам като кажа на колко съм ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си