.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Помощ ... :(

Unhappy Помощ ... :(

Здравейте искам съвет .... Имам си гадже с което по един или друг начин тръгнахме като на шега , но той има един много близък приятел в който съм влюбена и се опитвах да забравя но не мога и от скоро разбрах че и той ме харесва не знам какво да правя гаджето ми вече е влюбено в мен а не искам да го нараня но в същия момент сърцето ми принадлежи на приятеля му ... Не искам на края и двамата да ме намразят :'(

Цитирай Първоначално написано от botevplovdiv1912 Виж мнението
    Здравейте искам съвет .... Имам си гадже с което по един или друг начин тръгнахме като на шега , но той има един много близък приятел в който съм влюбена и се опитвах да забравя но не мога и от скоро разбрах че и той ме харесва не знам какво да правя гаджето ми вече е влюбено в мен а не искам да го нараня но в същия момент сърцето ми принадлежи на приятеля му ... Не искам на края и двамата да ме намразят :'(
    Грубо.. това да се харесвате с най-добрия му приятел е много кофти, говори според с приятеля му дали той е готов да го причини това на приятеля си, щото аз не бих могъл примерно на моя, колкото и да си падам по гаджето му и тя по мен.. но го има и другия момент дето не можеш да си жертваш щастието за да не нараниш друг.. но careful щото това момче яко ще го съсипете ако приятеля му е най-добрия (вероятно след това няма да са), говори сериозно с тоя приятел с който се харесвате и решете заедно какво да правите... вие знаете ситуацията по-добре от нас!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Егоизъъъм,егоизъъъм.
    Нямаш право да разваляш приятелство между двама души,защото не си наясно със себе си.
    По-добре не се занимавай с нито един от тях. А тая твоя любов ще ти мине.
    maDamn

Поискай отворена връзка

След като не знаеш какво искаш по-добре не разваляй приятелството им. Все някак ще го забравиш

Мега фен Аватара на RapExotic
    Той и приятелят му не му е никакъв приятел щом ти е казал, че те харесва. Най-добре зарежи гаджето си пък после предценявай какво ще правиш.

На мен също ми се е случвала тази ситуация, само дето в началото не знаех, че приятеля му ме харесва. Ние се целувахме, говорехме си разни тайнички работки, а той това го е виждал и така е ревнувал. Един ден гаджето ми ми каза, че той ме харесва, а - объркана ситуация - аз преди да си хвана гаджето харесвах него. Седнахме двамата, обсъдихме, че това между нас е невъзможно и той го прие. После само не се "натискахме" пред него и готово!!! Дано съм помогнала!!!

Супер фен Аватара на fanton1
    каквото и да направиш все единия ще е наранен и то много по-добре остави приятелството им и изчезни от живота и на двамата

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    в one tree hill се казва: истинските приятели си прощават

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Мила направила си най-голямата грешка на земята...
    Този филм съм го играла... и нещата накрая станаха както исках ама много, много трудно!
    Късмет, защото наистина ще ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си