.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Ужасно е това което изпитваш и до някъде те разбирам. Аз съм от София и имам приятел от две години, тази година завърши и записа да учи в Пловдив (тъй като там най близо има неговата специалност). Аз ще завърша следващата но ще остана да уча тук и аз медицина. Та по въпроса. Той страшно много ме обича и през тази година докато беше 12 клас много пъти искаше да се откаже да учи защото ще бъде далеч от мен, но аз го убеждавах че трябва да отиде защото няма заради мен да си проваля бъдещето. Та приеха го редовно и се разбрахме че ще си идва всеки петък ще се виждаме и всичко ще бъде наред. И дори не иска да помисри за работа там защото няма да се виждаме още по дълго. Той няма търпение да мине тази година за да може да се прехвърли задочно и да сме заедно. Но аз просто му обясних че го обчам и че това няма да ни попречи да бъдем заедно и ще се справим.

Така че горе главата, стягай се и заминавай да учиш а не заради някой ( с който може утре вече да не сте заедно) да си проваляш бъдещето. Пък ако наистина те обича ще дойде, ако не ма*ната му ще се намери някой по добър!!!
    Последно редактирано от bj76 : 09-02-2014 на 22:14

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си