.
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Threaded View

Ужасно многоооо го ообиииииичаааааам / но той ме мрази.

Сигурно днес ще ми е последният ден искам да се самоубия не виждам светлина в тунела обичам го ужасно много но дори не сме и ходели!?? Защо го обичам тогава? Възможно ли е да го обичам като дори не сме били обвързани?
    Всичко започна преди една година и половина запознахме се в едно малко кафенце той ходеше сутрин с приятелят си а аз с приятелката си и той почна постоянно да ме закача научи ми името и след това се запознахме официално.Дълго време си ме закачаше след това ме намери в фейсбук писахме си излязохме един два ,три пъти през тези пъти аз се дърпах понеже моята приятелка много го харесваше и аз го харесвах но го криех от нея защото тя много си го харесваше а той явно УЖ харесвал мен. И не след дълго приятелката ми си хареса друг и се зарибяваха а аз се влюбих в този Боклук така го наричам, защото не беше много стока беше глупав грозен и с едни и същи дрехи облечен ноооо аз се влюбих в него не исках да го призная пред себе си и той твърдеше че е влюбен в мене но аз си криех чувствата към него с мисълта че може би е някво временно увлечение.Излизахме мин лято почти цялото гушкахме се той ме целуваше аз се дърпах абеее много хубаво ми беше.След това дойде зимата и всичко свърши нито го чувах нито го виждах нито му пишех той ми пишеше от време на време някакви несвързани абсурдизми ... И така цяла зима не съм спирала да мисля за него .И лятото пак се срещнах ме излизахме и накрая легнах с него ............ чувствах че го обичам .... плачех за него чаках да ме потърси но ме търсеше от дъжд на вятър ... а уж искаше да сме заедно :о.След време почна да разправя глупости за мен а аз пак ходех при него ;( ! И един слънчев ден гледам обвързан за приятелката на сестра му ( не му е истинска сестра от друг брак на баща му но това няма значение пише му се сестра) обвързани много влюбени а аз се съсипах бях на косъм да се самоубия след една седмица влизам в фб и гледам човека ме е блокирал и пак ми се искаше да се самоубияя многоооо го обичааааам пиша и плача искам го обичам го знам че с тази няма да се раздели всеки ден снимки в фб всеки ден заедно всеки ден в тях всеки ден прегръдки целувки а аз плача и го обичам и искам да умраа не ми се живеее знам че е боклук но го обичам никога няма да го забравя обичам гоооооооооооооооооо искам го пааааааак ;(
    Защо ме блокирал във Фб аз не му пишех просто гледах снимките и плачех.Май е било само за секс! Как да го забравя като чувствам че го обичам пффф дори не мога да пише толкова зле се чувствам ;(((((((((((( Явно ме мрази.
    Той е първото момче което обичам.
    Последно редактирано от nighttt : 08-25-2014 на 13:18

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си