.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66
    Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    други се блъскат в небостъргачи
    (к, де, тва беха самолети, ама можеше и да са влакове)
    9 от 11 чоека ще го оценят

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    да си прекрасен и красив не те прави готин
    това беше в отговор на нечие твърдение, че няма как да не срещнеш някого, с когото да си допаднете;
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    9 от 11 чоека ще го оценят
    както казах - понякога...
    Последно редактирано от Blab : 08-27-2014 на 23:34 Причина: граница, правя се на лелка

Мега фен Аватара на 102
    не свързвайте сродната душа със сексовете

Мега фен Аватара на Blab
    не ги;

Мега фен Аватара на Blab
    "Forever – is composed of Nows" by Emily Dickinson

Forever – is composed of Nows –
    ‘Tis not a different time –
    Except for Infiniteness –
    And Latitude of Home –

From this – experienced Here –
    Remove the Dates – to These –
    Let Months dissolve in further Months –
    And Years – exhale in Years –

Without Debate – or Pause –
    Or Celebrated Days –
    No different Our Years would be
    From Anno Dominies –

//пускам този флууд и си лягам:Д

Мега фен Аватара на 102
    девствена

Супер фен Аватара на paradosou

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    Емили Дикинсън е останала девствена до смъртта си.
    Андерсен...
    мозъкът ми спи, но със сигурност не са единствените;
    а от творчеството им можеш да познаеш, че са били прекрасни/красиви хора.
    //не знам защо го пиша това тук, но ми се струва потемата;
    Мда, именно. Но това значи ли, че изразът не важи или по-скоро е до някаква степен въпрос на личен избор?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Мда, именно. Но това значи ли, че изразът не важи или по-скоро е до някаква степен въпрос на личен избор?
    Важи, но във смисъла, че който търси намира. Чукай за да ти отворят. И прочие успокоителни глупости.
    Смисъла е, че ако си търсиш приятел/ка все ще я намериш.

Ясно е, че ако искаш да си сам никой няма да може да промени това.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

Или една мадама, за която бях останала с впечатлението, че търси едва ли не Мистър Перфектен, че има мегависоки критерии, че мъжът до нея трябва да лъха на секс... сега ходи с някакъв, дето на нищо не мяза. Умопомрачителен е. Откровено грозен, прилича на 40+ годишен неподдържан чичка с лош вкус за дрехи отколкото на около 30-годишен млад мъж.
    По принцип винаги се получава така, че ако една мацка има много високи критерии за един мъж то се хваща с такъв, който е пълна противоположност на тях.
    При мен го има същият случай. Една съученичка (бивша вече) постоянно се подиграваше на момичета от класа какви приятели са си хванали. Биле ниски, дебели, смешни и т.н. и т.н. След като завършихме обаче, същата тази си хвана нисък, дебел и смешен мъж и не спира да демонстрира любовта си към него и колко е щастлива. А тя си търсеше едва ли не слязъл от билборд .
    По някога критериите на една жена "заминават на кино" ако е щастлива с човек, който се различава от нейните норми. Според мен не е удачно да търсиш човека до себе си, по списък написан от теб. Или пък да го отпратиш само, защото не отговаря на едно твое правило, но въпреки това много го харесваш.
    По този начин "пътникът може да изтърве влака." Но разбира се не трябва и да стоим и да чакаме въпросният човек да почука на вратата и да каже "Здравей аз съм твоята половинка"

Много малко са случайте когато хората се качват и слизат заедно от влака. Поне според мен е по-важно какво си научил и получил от самото пътуване, а не докъде ще стигнеш и дали ще е със същият човек.
    Никога не се предавай!!!

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Не че е по темата,ама да си кажа.
    Вярвам в съдбата и в това,че всичко,което се случва,трябва да се случи. От всичко трябва да се извлича нещо положително..
    Не знам за влакове/камиони и каруци,ама аз не мога да си наложа да променя себе си,пък да не говорим да променям характера на някой друг. Какъвто е човекът до теб,такъв ще е, няма смисъл да се мъчиш да го нагаждаш към себе си и да му изкривяваш същността. Нали си го приел такъв, какъвто е! Изживейте си любовта,вземете всичко от нея,което ви предлага,пък после да става каквото ще. Разбрах го трудно и мудно
    пс: Баси.То няма перфектни хора.Всички,които познавам и имат 3/4-годишни връзки се разделят. Много подтискащо ми действат.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен Аватара на Colouring
    Съвсем ще обърна курса на темата, но аз пък не вярвам в съдбата и че всичко ти е преначертано. Разбира се, че има неща, които не зависят от теб и не можеш да промениш, но нито съдба, нито нищо не може да те накара да реагираш по начина, по който реагираш в даден момент. А от начина, по който приемаш нещата, зависи и в каква посока вървиш. Не винаги имаш пръст в нещата, които ти се случват, но от възприятието им зависи всичко. Следователно съм съгласна, че винаги трябва да се извлича позитивното.
    И аз така за сериозните връзки. Напоследък около мен все се разделят двойки, който са били заедно много време и като ги погледнеш отстрани всичко им е било перфектно (уж). Да, случва се и може накрая любов да няма, но е недопустимо да не ти е останало даже капка уважение към човека, с когото си бил толкова много време. За да се включим в схемите с БДЖ-то, за да не избягвам прекалено, ще се повторя като кажа, че пътуванията ни с влака може да са многократни, като от всяка спирка да си извличваме изводи и за нас, и за човека до нас, и за любовта. А понякога да се върнеш на първата спирка не е лошо, даже необходимо.
    Защо имало ергени и стари моми? Ами как бе? Това е като да попиташ защо има войни по света. Причини много. На всеки се дава шанс, въпросът е, че ти може да си като кон с капаци и да не видиш, че изпускаш влака понякога и има да си чакаш, чакаш...

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Вярно е че нищо не е вечно и че няма перфектни хора, но това не е причина да очакваме края или да се опитваме да променим човека до нас. Не се жениш с идеята да се разведеш, просто хората и ситуацията се променят. Фразата, за която Лиланда говори е колкото изтъркана, толкова и вярна. Едни харесват дебели, други има се подиграват, различни хора и различни идеали. Не вярвам, че на човек изначално му е писано да остане сам, според мен това е въпрос на личен избор и нагласа. Също намирам за нормално човек да иска да бъде без партньор, важното е да оставим нещо след себе си, нещо, което да напомня че някога изобщо сме съществували. Може би съм се отдалечила от идеята на темата, но именно такива мисли породи тя у мен. Човек не се влюбва един път в живота, няма една единствена личност, която ще ни пасне и ще ни направи щастливи. В един момент от живота имаме нужда от едно, а в следващия от друго.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    Всички,които познавам и имат 3/4-годишни връзки се разделят. Много подтискащо ми действат.
    другият вариант е да се оженят. връзката неизбежно стига до етап, когато или се жените/ставате семейство, или се разделяте.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    другият вариант е да се оженят. връзката неизбежно стига до етап, когато или се жените/ставате семейство, или се разделяте.
    Или не. Познавам няколко такива, които си живеят без брак, без деца.
    Може пък и това да се брои за семейство , знам ли.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си