- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Интересно ми стана...
О, определено.
Клише е, но клишетата са такива, именно защото валидността им е доказана с времето.
Една приятелка наскоро ме запозна с новата си тръпка. Момчето на външен вид го докарва - доста по-голям изглежда, брада, тренира стабилно, големи ръце, широк гръб, а-у, облича се готино, джентълмен е определено, обаче... в момента, в който си отвори устата и каза две изречения... то простота, бе. Семплост е меко казано. Момчето си е откровено тъпо, разсъждава простовато и се изказва простовато.
Или една мадама, за която бях останала с впечатлението, че търси едва ли не Мистър Перфектен, че има мегависоки критерии, че мъжът до нея трябва да лъха на секс... сега ходи с някакъв, дето на нищо не мяза. Умопомрачителен е. Откровено грозен, прилича на 40+ годишен неподдържан чичка с лош вкус за дрехи отколкото на около 30-годишен млад мъж.
За сродни души не ми се мисли, страх ме е да мисля, че да не го урочасам.
Ще пиша пак...
Последно редактирано от PinkPan7her : 08-27-2014 на 20:29
По принцип винаги се получава така, че ако една мацка има много високи критерии за един мъж то се хваща с такъв, който е пълна противоположност на тях.
При мен го има същият случай. Една съученичка (бивша вече) постоянно се подиграваше на момичета от класа какви приятели са си хванали. Биле ниски, дебели, смешни и т.н. и т.н. След като завършихме обаче, същата тази си хвана нисък, дебел и смешен мъж и не спира да демонстрира любовта си към него и колко е щастлива. А тя си търсеше едва ли не слязъл от билборд.
По някога критериите на една жена "заминават на кино" ако е щастлива с човек, който се различава от нейните норми. Според мен не е удачно да търсиш човека до себе си, по списък написан от теб. Или пък да го отпратиш само, защото не отговаря на едно твое правило, но въпреки това много го харесваш.
По този начин "пътникът може да изтърве влака."Но разбира се не трябва и да стоим и да чакаме въпросният човек да почука на вратата и да каже "Здравей аз съм твоята половинка"
![]()