- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Интересно ми стана...
Зелено си още.. говорех да нагаждаш твоя характер, не чуждия. Ако някой ми посегне на характера, ще му счупя ръцете. В сериозните отношения, човек се променя.. независимо дали го осъзнава или не.. Няма незаменими хора казах и т'ва е факт, а че е клише, не означава, че не е вярно, но по-скоро отговора е нещо от сорта на. Че влака не е един. Дори и да изпуснеш един, да катастрофираш с друг и прочие, винаги ще има още влакове, никой не е безценен, незаменим и прочие детинщини. Човек се развива докато умре. Ако човек ти е над категорията е лесно да го настигнеш, трудно е да се опиташ да повдигнеш човек до твоето ниво, особено ако той не го желае. Да си допаднеш с някого и да си паснете са две последователни неща, първо си допадате, после ако има изглед си пасвате. Но знай, няма двойки, които да си паснат ей така от само себе си и хоп да са най-щастливите. Всички двойки имат проблеми, някой маловажни други много важни все тая. Важното е да не се засягаш и афектираш от тези проблеми/скандали и прочие. живота на никой не е приказка / макар много да искат. / За т'ва живей си живота, влакове ще има.
Да не говорим, че един влак може да ти пасва сега, но след 20 години съвместно съжителство да не е вече твоя влак. Целта е да намериш човек, който желае да се изменя заедно с теб, за по-доброто на "вас". И все пак пътници много, влакове много. Няма незаменими, перфектни, идеални. Има истински.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Именно - ако има изглед. Последното изречение от абзаца беше сложено именно заради това - да си допаднеш с някого прави взаимоотношенията ви приятелство, да си паснете вече е друга работа.
Току-що си противоречи отново, но все тая, не това е важно.
Мисля, че обърнахме прекалено много внимание на влака и пренебрегнахме пътниците, които за мен са ключови в израза.