.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 66

Hybrid View

Мега фен Аватара на tori
    О, тя идеята на темата била другаде...

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    О, тя идеята на темата била другаде...
    Мда.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Мда.
    Аз викам, че нещо става въпрос за тва какъв тип хора харесваш, с какви мъжки излизаш, какви привличаш спрямо себе си и така нататък.

Иначе вярвам, че няма правилен и единствен, с много хора може да ти е много добре. Просто във въпросния момент си намерил един, с когото връзката те удовлетворява за сега. За мене такива филми като влак нЕма. То тва си е много коварно - хващаш си някого, заедно сте цифра време, „завинаги“ и такиа лигавщини. Ама когато вземе, че тръгне в малко по-различна посока кво? Продължаваш с него, щото в някакъв период от време е бил точно твоя влак?
    Няма човек, който да е по-добър от всички останали и да ти е баш по мярка. Няма две еднакви реакции в две подобни ситуации. Окей, да - хората казват „Не е за теб, защото ти е под/над нивото.“ и тям подобни и съм донякъде съгласна с това. Точно заради тия типове, които говорих първоначално. Най-простия пример - единия обича да си слага кетчуп по картофките, другия намира това за глупаво. Понякога хората са тотално различни и не си отиват въобще, съответно съм по-склонна да вярвам, че влака е някакъв нюанс, тип както казах много пъти вече. Ако имаш късмета да бъдеш привличан и да привличаш само хора, с които си отиваш - тогава вече влака е правилният за мен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си