Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
Мда.
Аз викам, че нещо става въпрос за тва какъв тип хора харесваш, с какви мъжки излизаш, какви привличаш спрямо себе си и така нататък.

Иначе вярвам, че няма правилен и единствен, с много хора може да ти е много добре. Просто във въпросния момент си намерил един, с когото връзката те удовлетворява за сега. За мене такива филми като влак нЕма. То тва си е много коварно - хващаш си някого, заедно сте цифра време, „завинаги“ и такиа лигавщини. Ама когато вземе, че тръгне в малко по-различна посока кво? Продължаваш с него, щото в някакъв период от време е бил точно твоя влак?
Няма човек, който да е по-добър от всички останали и да ти е баш по мярка. Няма две еднакви реакции в две подобни ситуации. Окей, да - хората казват „Не е за теб, защото ти е под/над нивото.“ и тям подобни и съм донякъде съгласна с това. Точно заради тия типове, които говорих първоначално. Най-простия пример - единия обича да си слага кетчуп по картофките, другия намира това за глупаво. Понякога хората са тотално различни и не си отиват въобще, съответно съм по-склонна да вярвам, че влака е някакъв нюанс, тип както казах много пъти вече. Ако имаш късмета да бъдеш привличан и да привличаш само хора, с които си отиваш - тогава вече влака е правилният за мен.