Съвсем ще обърна курса на темата, но аз пък не вярвам в съдбата и че всичко ти е преначертано. Разбира се, че има неща, които не зависят от теб и не можеш да промениш, но нито съдба, нито нищо не може да те накара да реагираш по начина, по който реагираш в даден момент. А от начина, по който приемаш нещата, зависи и в каква посока вървиш. Не винаги имаш пръст в нещата, които ти се случват, но от възприятието им зависи всичко. Следователно съм съгласна, че винаги трябва да се извлича позитивното.
И аз така за сериозните връзки. Напоследък около мен все се разделят двойки, който са били заедно много време и като ги погледнеш отстрани всичко им е било перфектно (уж). Да, случва се и може накрая любов да няма, но е недопустимо да не ти е останало даже капка уважение към човека, с когото си бил толкова много време. За да се включим в схемите с БДЖ-то, за да не избягвам прекалено, ще се повторя като кажа, че пътуванията ни с влака може да са многократни, като от всяка спирка да си извличваме изводи и за нас, и за човека до нас, и за любовта. А понякога да се върнеш на първата спирка не е лошо, даже необходимо.
Защо имало ергени и стари моми? Ами как бе? Това е като да попиташ защо има войни по света. Причини много. На всеки се дава шанс, въпросът е, че ти може да си като кон с капаци и да не видиш, че изпускаш влака понякога и има да си чакаш, чакаш...