.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

СЪВЕТ /лентички за лице/

Здравейте! Може ли да споделите как мога да предотвратя появата на бели пъпчици и зачервяване след ползване на депилиращи лентички за лице? Как махате лепкавите остатъци и има ли значение кога се прави процедурата- вечер или през деня?

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Пробвай с пинсета, с нея не се появяват пъпчици. Зачервяването няма как да се избегне, затова ползвай лентичките вечер, за да се успокои кожата до сутринта. Лепкавите остатъци можеш да ги махаш със зехтин или олио.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Нанеси крем за чувствителна кожа.Аз ползвам този на авен: http://avene.bg/Product.aspx?id=101...Лепкавите остатъци можеш да ги махнеш с специални кърпички след депилиране.Не във всички,но в повечето комплекти с депилиращи лентички има такива кърпички.Например в тези на ДЕВА : http://static1.framar.bg/product/dep..._lice_deva.jpg.
    Най добре процедурата я прави вечер,за да може зачервяването да мине до сутринта.

Аз ползвам на Елеа,купувам си една кутия ,защото вътре има ,,крем,, (в кавички,защото може да не се казва така),който маха това лепкавото,което остава.

Аз ползвам кола маска и никога не ми се получават пъпчици. Зачервяването минава за няколко часа, затова и обикновено го правя вечер.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на InnocentFuck
    Някой ползвал ли е крем депилатоар за над горната устна ?

Иначе аз ползвам пинсета и вече почва да ми омръзва защото отнема повечко време .. сякаш си нямам друга работа

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Цитирай Първоначално написано от InnocentFuck Виж мнението

Иначе аз ползвам пинсета и вече почва да ми омръзва защото отнема повечко време .. сякаш си нямам друга работа
    Ако искаш след време да бръснеш мустак давай, защото върши същата работа.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от sramejlivkaa Виж мнението
    Ако искаш след време да бръснеш мустак давай, защото върши същата работа.
    Я пак? :о

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Я пак? :о
    Какво не разбра?

Цитирай Първоначално написано от InnocentFuck Виж мнението

Не,не,не не ползвай,действа като бръсненето!!

а тези лентички не може ли да се ползват повече от веднъж / или са си за еднократна употреба/

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от потребител77 Виж мнението
    а тези лентички не може ли да се ползват повече от веднъж / или са си за еднократна употреба/
    Поне на тези, които аз имам ( на Victoria ), пише, че може да се използват и повторно - "докато се напълнят с косми", но не ти го препоръчвам! Поне на мен ми се вижда нехигиенично. Пък и не виждам смисъл. Едни лентички за косми над горната устна са около 3 лева ( поне тези, за другите марки нямам информация ), и са 10 двойни, тоест 20. За една депилация, стига и половин листче. Тоест вземаш 1 двойна лента, режеш я посредата, затопляш между ръцете си, отделяш ги една от друга, слагаш си ги там, където искаш да махнеш космите, чакаш малко, и дърпаш рязко, и по посока срещу косъма.
    Най-общо казано един пакет, може да те изкара и с месеци, зависи колко бързо ти никнат косъмчетата.

Мега фен Аватара на tori
    Цялото изказване всъщност.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си