.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Обувки/Маратонки

Знаете ли някакви маратонки, които не са толкова скъпи. Че досега само адидас найк, но под 120 лв няма нищо. Примерно нещо New yorker, не мат стар. Не си падам по тия кецове и т.н.

Ami kaji do kolko leva ?

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Виж в аутлетите на Найк - няма как да не намериш нещо под 100 лв. На Ню Йоркър не бих казала, че е качество.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Разглвдай в Deichmann

Понякога има намаления в sport depot.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Всъщност днеска поогледах малко обувки и осъзнах, че е малко хлапашко да се купуват само спортни маратонки, има случаи, в които отивам на нещо официално и ми трябва нещо стилно, но и спортно, примерно да се носат в училище и на официално място, днеска разгледах Sergio Tacchinи, някакви други марки да ми препоръчате, че досега съм носил само маратонки и не съм запознат

Супер фен Аватара на Runaway11
    Какво означава хлапашко - важното е на теб да ти харесва.

Иначе разгледай магазините в мола едва ли ще знаем какви са мъжките модели обувки по магазините в момента

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си