мразя сестра си и родителите миме подтискат може ли малко съвети ?
Аз съм на 16 , а сестра ми е с 5г. по-малка от мен , но винаги успява да изкара мен виновна и майка ми винаги и вярва и я защитава за всяко едно едно нещо . Според майка ми аз съм по-голяма и не трябва да забелязвам на сестра ми , защото тяе по-малка и не разбира . На мен ми писна постоянно да я глезят каквото поиска това и се купува , винаги трябва да е с мен цяло лято се мъкнеше с мен , трябваше да се грижа за нея постоянно , а тя само ме унижда и не ме слуша . Тя е болна от епилепсия и трябва дори през лятната ваканция аз та ставам рано за да я гледам , защото родителите ми са на работа , а тя веднъж неми е помогнала с домакинската работа . Една сутрин ме болеше адски корема и я помолих тя да свърши малко къщна работа , а тя се направи на приятно разсеяна и излезе с приятелки , а сутрин колко мие трудно да я събуждам пък не е истина половин един час я умолявам да става , а тя ми крещи , че не и се ставало . Извинявай , но на мен дали ме ства толкова рано заради нея ?! - не , но не съм се оплаквала . На мен ми писна всяка сутрин аз си троша нервите с нея , че и с татко ми постоянно ми натяква да уча английски , че като стана на 18 да съм си намирала по-лесноработа , нямал намерения цял живот да ме издържа , след това изказване на мен ми кипнаи на следващата сутрин пак имаше скандал със сестрами и реших нищо да не правя не чистих вкъщи (за да ги накажа малко да се осъзнаят , че и аз имам нужда от почивка ) , а майка ми като се прибра отработа така се разбесня и пак аз виновна , а сестра ми се равява назад напред с приятелки ,а аз половиния ми ден минава като детегледачка и чистачка . Нямам почивка дори и през лятната ваканция и майка ми се обръща и ми казва , че нищо не съм правела и ме убижда дебела съм била не знам си кво . Не може всички а изглеждаме слаби едни и съъщи кг имаме,но аз изглеждам по-едра и постоянно ми го натяква
И не е само това има още много работи какво да правя ? Объркана съм вече ((
Последно редактирано от lilee : 08-29-2014 на 08:37