- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Истината.
И как точно човек като гледа тези неща и в него изведнъж влиза злоба, ако човек не го иска.
Например аз си ходя с някой приятел по улицата и виждам на стената графит с нарисуван пентаграм и изведнъж в мене влиза злото и ставам злобен и вкарвам един на приятеля си от злоба или се прибирам вкъщи и пребивам майка си - нещо такова ли?
Ми аз пък ще си нося каквото искам и фланелки с три шестици и черепи и други, не разбирам защо трябва да се ограничавам. Сега естествено няма да се поява с фланелка на ЦСКА в агитка на Левски, но защо пък да не си нося фланелки с 666. Да не би 666 да е свързано само с дявола, то е дяволско само за този, който го носи на фланелка си с тази цел, защото така изразява убежденията си, но не, че това число друг човек като го води на фланелката му изведнъж ще влее злоба на него.
Последно редактирано от defender : 08-31-2014 на 17:03
Why would you focus your energy on this when you will never know the real answers? Your just playing the devils game which you can never win...
Дефендер, всяка дума е наситена с енергия. Пробвай да си затвориш очите, наблюдавай се и изречи 10 пъти една добра дума и една лоша и сам ще се убедиш. Затова не е хубаво да се носят такива простотий, но иначе ако видиш някой на улицата с подобна фланелка, ако не обърнеш внимание - няма как да ти подейства. Действат ни само нещата, на които обръщаме внимание...
И каква е тази енергия на всяка дума, от къде идва, какво представлява (някакъв лазерен лъч от Междузвездни войни ли), как се предава., как влияе, от какво се захранва (от акумулатор или двигател с вътрешно горене).
Последно редактирано от defender : 09-10-2014 на 22:33
Не съм чела нито един от коментарите в темата, но докато ти гледах тъпият клип си припомих как веднъж седях в SUBWAY и касиерката седна зад мен и започна да разказва на приятелката си как изчезналите деца по света ги убивали и ги смилали и след това месото го слагали в сандвичите на McDonald's.
Някои хора сте с толкова промити мозъци от световни теории за конспирации, илюминати, масони, скрити знаци, че единствено може да ми е жал за вас.
Да не говорим, че според теб всичко е лошо и най-добре да се откъснеш от целият свят и да си гледаш говеда и овце, да си произвеждаш сам храната, заради скритите знаци по опаковките, и да избягваш всичко светско. То не, че не си се запътил именно към падарският начин на живот с този незавършен 8ми клас де.
негативна енергия не би имало ако никой не и служи под формата на окултизъм/езотерика, йога, индуизъм, идолопоклонство, сатанизъм, и тям подобните дейности/учения, ето какво Бог открил на пророк Илия когато Му казал, че израилтяните се отклонили от Завета:
"пътува четиридесет дена и четиридесет нощи до Божията планина Хорив. И там влезе в една пещера, гдето се засели; и ето, Господното слово дойде към него та му рече: Що правиш тук, Илие? А той каза: Аз съм бил много ревнив за Господа Бога на Силите; защото израилтяните оставиха завета Ти, събориха олтарите Ти и избиха с меч пророците Ти; само аз останах, но и моя живот искат да отнемат. И словото му каза: Излез та застани на планината пред Господа. И, ето, Господ минаваше и голям силен вятър цепеше бърдата и сломяваше скалите пред Господа, но Господ не бе във вятъра; а подир вятъра земетръс, но Господ не бе в земетръса; И подир земетръса огън, но Господ не бе в огъня; а подир огъня тих и тънък глас. И Илия, като го чу, покри лицето си с кожуха си, излезе и застана при входа на пещерата." 3 Царе 19: 8-13
зад всичкото зло на света се крие духовното беззаконие на онези духовни служители/работници, които го вършат, именно това символизира тихия и тънък глас от представеното по-горе откровение, което Бог дал на Илия да види, иначе нямаше да има зло на света за всички хиляди години досега ако нямаше човеци, които вършат духовно беззаконие (затова и Илия изклал лъжепророците(3 Царе 18:40)), ето защо след като Исус казал, че злото произхожда от духовната/окултната дейност на духовните беззаконници, тогавашните духовни служители на човешката(666) религия/духовност възроптали против онези Негови думи, защото те ги изобличавали
"И като повика народа, рече им: Слушайте и разбирайте! Това, което влиза в устата, не осквернява човека; но това, което излиза от устата, то осквернява човека. Тогава се приближиха учениците и Му рекоха: Знаеш ли, че фарисеите се съблазниха като чуха тая дума? А Той в отговор рече: Всяко растение, което Моят небесен Отец не е насадил, ще се изкорени. Оставете ги; те са слепи водачи; а слепец слепеца ако води, и двамата ще паднат в ямата. Петър в отговор Му рече: Обясни ни тая притча. А Той каза: И вие ли сте още без разумение. Не разбирате ли, че всичко що влиза в устата, минава в корема, и се изхвърля в захода? А онова, което излиза из устата, произхожда от сърцето, и то осквернява човека. Защото от сърцето произхождат зли помисли, убийства, прелюбодейства, блудства, кражби, лъжесвидетелства, хули. Тия са нещата, които оскверняват човека; а да яде с немити ръце, това не го осквернява." Матей 15: 10-20
докато Бог не дава такава власт на човеците, които не са вярващите/духовни/окултисти, и затова техните думи/действия не биха могли пряко да навредят на човека духовно
Последно редактирано от npp : 09-11-2014 на 13:17
100 кила и криско разбират от някакъв символизъм толкова колкото и ти
да поставяш пирамидалния камък до подобни дебили е меко казано грубо
не ти ли е ясно че просто копират от западни клипове
Нещо много непрофесионално ми изглежда всичко.
Няма никакви тайни, че да се говори за истина. А тия знаци нямат никакво значение, ако зад тях не стоят реални действия които да афектират други хора
Иначе клипа сякаш е мъдрен от някой 14 годишен(съдейки по стила на казаното).
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101