И да си дойдем на думата ето ти определение за буфер, че да се понаучим малко на български език. Научи точното название на устройстово, което си си взела и пак се пробвай...
Обичам да се смея не за друго
Като чуеш цената за озвучаване на дискотека тогава мисля, че ще изпаднеш в оргазъм... според мене едни 600лева са добра инвестиция за качествена домашна музика. Докато боклуци от 100лв. са пълен ужас, но щом се задоволяваш с тях мен не ме бърка... Предполагам и ако беше купила нещо качествено едва ли щеше да имаш проблем и да се мъчиш в тийн форум. Използвай специализирани форуми за аудио... Аз ползвам този:
https://bgaudioclub.org/
Сега да видим кой ще се пука от смях. В момента съм си пуснал 4 тонколони на всеки ъгъл в стаята ми с един субуфер до мен и ми е супер яко и приятно да случам чист звук от всеки ъгъл на стаята ми, а баса просто да прави масаж на стола ми, а тебе те дразни некво пръщене...

Боже помогни ми ...
Съмнява ме говорителя да е на предела, а предусилвателя да има защита да изключва, че да се чува това "плякане" както го описваш. Даже ме съмнява дали само субуфера има 30W RMS. За предположенията за вибриране вътре не се и учудвам да се окажат верни ама това трябва да го чуя или да се чуе от по-опитен. Ама за китайски боклуци падам от смях
П.П. А може би това тракане да си е нормално от ел. инсталацията да получава смущение предусилвателя. Както казах евтини работи -> големи боклуци. Нямат защити, нямат филтри нямат почти нищо. 2 потенциометъра за усилване намаляне на нещо и другото е усилвателя с трансформатора от 220 на там колкото ватове му трябват за транзисторчетата..
Елементарно е, но едва ли момиченце на 14 ще разбере ко му говоря и вместо това ще се "спука от смях" доакто чете това, което пиша...
Вече не се и учудвам