.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Hybrid View

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от CupcakeKitty Виж мнението
    Точно...
    спуках се от смях докато четох за някви 600 лева сякаш ще отварям дискотека
    110 лева ми е само буфер с две колонки
    И да си дойдем на думата ето ти определение за буфер, че да се понаучим малко на български език. Научи точното название на устройстово, което си си взела и пак се пробвай...
    Буфер
    от Уикипедия, свободната енциклопедия
    Понятието се използва в редица сфери:
    Буфер - група разтвори с определени качества;
    Буфер - памет за междинно съхранение на данни в компютър;
    Буферен усилвател - електронен усилвател;
    Буфер - метални накрайници на вагон;
    Буфер - приспособление в края на железопътни релси;
    Буферна зона - територия, която разделя, две най-често враждуващи страни.
    Обичам да се смея не за друго

Като чуеш цената за озвучаване на дискотека тогава мисля, че ще изпаднеш в оргазъм... според мене едни 600лева са добра инвестиция за качествена домашна музика. Докато боклуци от 100лв. са пълен ужас, но щом се задоволяваш с тях мен не ме бърка... Предполагам и ако беше купила нещо качествено едва ли щеше да имаш проблем и да се мъчиш в тийн форум. Използвай специализирани форуми за аудио... Аз ползвам този: https://bgaudioclub.org/

Сега да видим кой ще се пука от смях. В момента съм си пуснал 4 тонколони на всеки ъгъл в стаята ми с един субуфер до мен и ми е супер яко и приятно да случам чист звук от всеки ъгъл на стаята ми, а баса просто да прави масаж на стола ми, а тебе те дразни некво пръщене... Боже помогни ми ...

Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
    Ако е някое малко буферче, вероятно говорителчето е на предела на физическите си възможности => мембраната достига максималното си положение и пляка. Или се чува движението на въздуха през дупката. Или ако е пластмасово му вибрират стените и каквото още има вътре.
    Съмнява ме говорителя да е на предела, а предусилвателя да има защита да изключва, че да се чува това "плякане" както го описваш. Даже ме съмнява дали само субуфера има 30W RMS. За предположенията за вибриране вътре не се и учудвам да се окажат верни ама това трябва да го чуя или да се чуе от по-опитен. Ама за китайски боклуци падам от смях

П.П. А може би това тракане да си е нормално от ел. инсталацията да получава смущение предусилвателя. Както казах евтини работи -> големи боклуци. Нямат защити, нямат филтри нямат почти нищо. 2 потенциометъра за усилване намаляне на нещо и другото е усилвателя с трансформатора от 220 на там колкото ватове му трябват за транзисторчетата..

Елементарно е, но едва ли момиченце на 14 ще разбере ко му говоря и вместо това ще се "спука от смях" доакто чете това, което пиша...

Вече не се и учудвам
    Последно редактирано от MaGuSs : 09-03-2014 на 04:58
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    Цитирай Първоначално написано от MaGuSs Виж мнението
    И да си дойдем на думата ето ти определение за буфер, че да се понаучим малко на български език. Научи точното название на устройстово, което си си взела и пак се пробвай...

Обичам да се смея не за друго

Като чуеш цената за озвучаване на дискотека тогава мисля, че ще изпаднеш в оргазъм... според мене едни 600лева са добра инвестиция за качествена домашна музика. Докато боклуци от 100лв. са пълен ужас, но щом се задоволяваш с тях мен не ме бърка... Предполагам и ако беше купила нещо качествено едва ли щеше да имаш проблем и да се мъчиш в тийн форум. Използвай специализирани форуми за аудио... Аз ползвам този: https://bgaudioclub.org/

Сега да видим кой ще се пука от смях. В момента съм си пуснал 4 тонколони на всеки ъгъл в стаята ми с един субуфер до мен и ми е супер яко и приятно да случам чист звук от всеки ъгъл на стаята ми, а баса просто да прави масаж на стола ми, а тебе те дразни некво пръщене... Боже помогни ми ...

Съмнява ме говорителя да е на предела, а предусилвателя да има защита да изключва, че да се чува това "плякане" както го описваш. Даже ме съмнява дали само субуфера има 30W RMS. За предположенията за вибриране вътре не се и учудвам да се окажат верни ама това трябва да го чуя или да се чуе от по-опитен. Ама за китайски боклуци падам от смях

П.П. А може би това тракане да си е нормално от ел. инсталацията да получава смущение предусилвателя. Както казах евтини работи -> големи боклуци. Нямат защити, нямат филтри нямат почти нищо. 2 потенциометъра за усилване намаляне на нещо и другото е усилвателя с трансформатора от 220 на там колкото ватове му трябват за транзисторчетата..

Елементарно е, но едва ли момиченце на 14 ще разбере ко му говоря и вместо това ще се "спука от смях" доакто чете това, което пиша...

Вече не се и учудвам
    Най- важното беше че разбрах че ти е много много смешно
    * * *
    Както и да е още като пуснах темата бях наясно че няма да го нося на поправка защото се чува само докато си доближа ухото но ми беше интересно дали е нормално
    сигурно щях да прибегна до гаранцията ако с времето "тракането" се усилваше
    • • •
    та така
    благодаря на
    ► тези които изказаха мнение защото искаха да помогнат
    и на
    ► тези които изказаха мнение само за да видим че могат да изкажат мнение
    също и на
    ► тези които изказаха мнение без да са прочели върху какво точно трябва да изкажат мнение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си