.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Exclamation Да се обръсна ли?

Здравейте, аз съм момче на 13 години. Почти на 14 - без 3 месеца. Въпросът ми е дали да си обръсна мустака.. Той се вижда от 10 метра и приятелите ми на базик се подиграват, но ме дразни.. Не ми харесва как изглеждам с него.. След няколко седмици почваме училище, пък в моят клас има едно момиче, което си го харесвам, но до колкото знам повечето момичета не харесват такива мустаци (девствени) и донякъде не им е приятно да ги гледат. Имам и косми от към бакенбардите надолу, които са се навили и изглеждат гадно.. Да обръсна ли и тях? Питах баща ми и той ми каза, че се е обръснал за първи път когато бил 6-ти клас и заради това сега се бръснел през 2 дни. Но неговата брада е някак си гъста - по-на гъсто растат косъмчетата.. Ако аз сега се обръсна ще започне ли и на мен така да растат косъмчетата - по-на гъсто? Моля ви отговорете ми.

Повече от фен Аватара на OMGOMG
    Бръсни се

Обръсни се, момичетата не харесваме изобщо девствените мустачки. Изглежда неподдържано и е голям страстоубиец тоя мустак!

Брадата е и до ген. Ако ти е заложено да имаш твърда и гъста брада, каквото и да правиш, тя пак ще ти стане такава. Махни си мустака, още не съм видяла момче, на което тоя мустак да му стои добре!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мерси, обръснах се Изглеждам малко странно без "мустачко" ама ше свиквам Предполагам, че ще трябва да се обръсна пак след 2-3 месеца

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Ай честито.

Браво, че си го махнал! Поддържай гладкост! :P
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Малее, изобщо не е трябвало да питаш. Много е гадно това мустаче
    Аз още от 12 годишен го имах, ама тогава си го махах с кола маска, по простата причина, че не исках да се бръсна от толкова малък.

Нашите сега ме опяват, че съм си махнал мустака Голям цирк е..

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    кажи им да си гледат работата

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Баща ти се бръсне през 2 дни? Че моя се бръсне всеки ден. Бръсни се когато решиш, аз се обръснах за 1-ви път в 7-ми клас. В момента от 2 години не съм се бръснал, а само я минавам с машинка за коса.
    n00bs

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си