.
Отговор в тема
Страница 6 от 12 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 288
    Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    И аз не ги харесвам.Приличат ми на пинчерски. Но приятелчето на DoubleDMG пак си е красивичко : ) . Аз какви чудесии съм виждала, то не са дупки, то не са криви чупки ;/
    Пример : https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...7c&oe=55F3FD52

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    И аз не ги харесвам.Приличат ми на пинчерски. Но приятелчето на DoubleDMG пак си е красивичко : ) . Аз какви чудесии съм виждала, то не са дупки, то не са криви чупки ;/
    Пример : https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...7c&oe=55F3FD52
    какво да ти кажа на никой няма да му хареса да го хвана и да му изрежа ушите и накрая да му кажа красавец

даже има такива дето го правят без упойка с ръждиво бръснарско ножче
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на pandabear
    аз не мога да разбера защо хората все още вярват, че самата порода е злобна.
    един чао-чао може да бъде много по-опасен от един питбул, ако си говорим за характер на кучетата.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    един чао-чао може да бъде много по-опасен от един питбул, ако си говорим за характер на кучетата.
    чао чао видях за първи път в края на 80-те на една почивка в Гърция, не ми се стори зло куче, играх си с него, никви проблеми

Град
    ilivewheretheskyends
    Е имало е добри стопани. Каквито са те , такова ще е и кучето.

Колкото до това колко самата порода е злобна ... малка извадка от лапички :

" Американският питбул териер се е получил в резултат от кръстосване на териер с питбул. Началото си породата води от 19 в, когато е била използвана главно като фермерско куче. Неправилно е да се твърди, че американският питбул териер е много агресивно куче. Тази агресивност се дължи на неправилно кръстосване с други смесени породи. "

" Историята на преса канарио (канарско куче) започва през 19 в., на Канарските острови. Представителите на породата са били отглеждани главно за участие в кучешки боеве. По време на Втората световна война породата е застрашена от изчезване, но благодарение на проведени селекционни програми през 70-те години, това не се случва. "

Супер фен Аватара на Pug_306
    Голдън ретривър + котка + 2 костенурки

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Не обичам домашните любимци, защото са ангажимент :/
    Реално няма как да се грижа за животинка, защото не съм си вкъщи по цял ден и уикенда, и в почивките пак все ме няма.

Пък имах преди време мини хамстери, те се намножиха, и преживявах, че си хапваха бебетата, но като един ден видях тяло без глава на голямо хамстерче, ги зарязах за 3 дни, без да влизам в кухнята при тях, защото получих някаква травма :д И леля ми дойде един ден и ги пусна около нейната къща в градината, защото отказах изобщо да ги виждам :д

После спасявах две малки котенца от улицата, едно след друго, и ми се налагаше след няколко месеца да ги пускам обратно там, защото ставаха някакви супер досадни и мяучеха непрекъснато, и не можех да спя от тях.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    ............
    https://www.facebook.com/PetFinder.m...50582/?fref=nf

Супер фен Аватара на DoubleDMG
    кучето ми е с купирани уши заради пинчер,който нахапа кученцето ми когато бе едва на 3 месеца,последва цял ден в виене и сумтене,разбрах ,че ушенцето й виси и всъщност е отхапано... Да купирах й ушите,не го исках,първо кученце ми е,няма да казвам колко объркано беше кученцето когато се събуди от упойката без уши и колко трудно му беше.. Дори не искам да си спомням за това,ама 'щот държите,че е забранено със закон.. Да така е,има хора които го правят само заради външния вид на кучето..

Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    аз не мога да разбера защо хората все още вярват, че самата порода е злобна.
    хайде,да видя един настървен питбул,да скача да хапе към врата на домашния ти любимец,да видя какво ти ще мислиш за него.Само вида на кучето ще те уплаши,каква злоба се показва в лицето му.

Мега фен Аватара на pandabear
    ще си помисля, че стопаните му са за разстрел.

все си мисля, че съм виждала повече домашни и улични кучета от теб и мога да ти кажа, че ако усетиш, че едно куче е озлобено, то човекът е виновен и той е за бой, а не животното.
    Последно редактирано от pandabear : 06-19-2015 на 17:16

епа , аз не ходя да гледам на хората домашните любимци,всеки си решава как ще си го гледа,не се интересувам другите как го гледат,важното за мен е,аз как го правя.

Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Гледала съм го. Сигурно 10 пъти. Голяма душичка е.

п.с.
    Има , макар и малко , но има случаи в които кучето се е озлобило , защото е било нападнато като мъничко.

Мега фен Аватара на skatew
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението

После спасявах две малки котенца от улицата, едно след друго, и ми се налагаше след няколко месеца да ги пускам обратно там, защото ставаха някакви супер досадни и мяучеха непрекъснато, и не можех да спя от тях.
    бахти къв човек трябва да си да направиш такова нещо
    да ги пуснеш обратно на улицата.. толкова да не ти се е занимавало да потърсиш алтернатива и толкова да не ти е пукало за котките, които си гледала няколко месеца и се предполага, че си се привързала
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Цитирай Първоначално написано от skatew Виж мнението
    бахти къв човек трябва да си да направиш такова нещо
    да ги пуснеш обратно на улицата.. толкова да не ти се е занимавало да потърсиш алтернатива и толкова да не ти е пукало за котките, които си гледала няколко месеца и се предполага, че си се привързала
    Ми занимавай се ти с 12 часов работен ден и от 9 до 15:00 всеки уикенд пак работа.
    Да ги бях оставила освен гърчави и едното- затворено в кутия, при това втори ден без никой да ги прибере.
    И накрая, както след нощна смяна, трябваше да тичам да преподавам 6 часа, да знаеш, няколко месеца само до това ми е било.
    Тъй че, живей си в розовия свят, котетата ги изгледах, станаха големи, и всъщност и двете ги пуснах при различни съседи, които имаха много котки.

+ как да се привържа към същества, на които купувах най-скъпата храна, играчки, преносима мекичка клетка, играех си в началото колкото можех и накрая не можех да спя, защото мяучеха цяла нощ, или ден, щото с нощните спях по различно време.

Честно, не се изказвайте, без да знаете за ко иде реч, 'къв човек трябва да съм. Не са ми само котките, за които трябва да се грижа.
    Последно редактирано от NomNomNom : 06-20-2015 на 14:02
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    ilivewheretheskyends

Град
    системата дегоба
    май добре му идва моята грижа

http://prikachi.com/images.php?images/220/8187220e.jpg
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

.
    Ясно ми е, че не ти е било до гледане на котки щом си ги пуснала, но много по-добре е било да ги дадеш на някой или ако не ти се е занимавало да търсиш дом има организации, които ще ги вземат и ще им намерят такъв... Пък и честно казано за 2 котета лесно можеш да намериш дом. Това да гледаш животно няколко месеца и после да можеш да го пуснеш на улицата, където котките изключително трудно оцеляват, ми е непонятно и може би малко индикация за гаден човек
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients

Ми да ти е индикация да какъвто искаш човек, не можем да сравняваме светоглед, защото сигурно надали си се грижил за друго освен домашен любимец, съмнява ме и да работиш, и да те е удрял животът по кратунката.
    Надали и си плакал за малките котенца, които баба ти хвърля в реката, и десетките котки дето ги бута мотор, кола, или ти тровят с антифриз.
    Не си гледал как заколват козлета.
    А не съм пускала за осиновяване, щото ми прекипя след поредната нощна смяна и не можех повече, и котките много добре оцеляват навън, когато ги храниш, не знам що пропускаш че са пуснати в двор с други котки.

Пък говореш глупости, у нас сме имали по 15 котки + външни, които идваха в двора, така че си спести глупостите, живей си в розовия ти свят, където нещата са само черни и бели, а хората са само добри и лоши.

Лигава работа.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Deni Guzeto
    Guest
    Imam si dve kychenca i iskam oshte edno

.
    :Д интересно ми е откъде пък предположи, че не съм се грижил за друго освен домашен любимец, че не работя, че не съм гледал как заколват каквото и да е. Това за кратунката, хвърлянето на малките котенца в реката от баба ми няма да го коментирам, защото са някви нелепи заучени фрази. Това за котките, които ги бута мотор и т.н. не знам как защитава думите ти, че котките "много добре оцеляват навън", не съм чувал за котка, гледана в домашни условия и тровена с антифриз. Прекипя ти след последната смяна, защото не си можела да се наспиш и дай да ги пуснем в някъв двор; бас държа, че не са и кастрирани. Точно заради хора като теб има такъв проблем с уличните котки/кучета. Егоизъм е това за мен; нямам какво да напиша повече

Ми да ти е индикация да какъвто искаш човек, не можем да сравняваме светоглед, защото сигурно надали си се грижил за друго освен домашен любимец, съмнява ме и да работиш, и да те е удрял животът по кратунката.
    Надали и си плакал за малките котенца, които баба ти хвърля в реката, и десетките котки дето ги бута мотор, кола, или ти тровят с антифриз.
    Не си гледал как заколват козлета.
    А не съм пускала за осиновяване, щото ми прекипя след поредната нощна смяна и не можех повече, и котките много добре оцеляват навън, когато ги храниш, не знам що пропускаш че са пуснати в двор с други котки.

Пък говореш глупости, у нас сме имали по 15 котки + външни, които идваха в двора, така че си спести глупостите, живей си в розовия ти свят, където нещата са само черни и бели, а хората са само добри и лоши.

Лигава работа.

Ami pravish smart decision i napuskash,zakvo shte rabotish neshto ot koeto ti "kipva"

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от DoubleDMG Виж мнението
    Ami pravish smart decision i napuskash,zakvo shte rabotish neshto ot koeto ti "kipva"
    вероятно защото нямаш избор

в България често е така и теб те чака същото спокойно

брей... на 21 съм и работя от както съм завършил и го предпочитам,пред ученето,всъщност съм доволен от работата си, за това ,че е динамична и има какво да уча,бих казал година и половина почти работя на 1 място и за сега ми е добре.. Не знам,все пак ако нещо ме кара да съм под стрес не бих го изтърпял.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си