- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Имате ли домашен любимец?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
всъщност живея при тати,но го гледам,а не той менotherwise до сега да съм се преместил на квартира, поради факта,че предпочитам да съм сам.
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Стига сте ми омърсявали темата.
Само за животинки! И повече снимки, моля!
Бих си взел такова, стига да разбера, какво точно е.
https://www.facebook.com/ongDAAS/vid...1215866956658/
Обичат всички! Радват се на всички! Много дружелюбни. Но можеш да си имаш проблем с някой , който не обича кучета, а кокера ти го хареса и реши да му се порадва.
Случвало ми се е бабки и лелки да ми правят проблеми , заради това , че той скача от радост. Е имала съм и случаи в които хората се радват на неговите циркаджийски номерца
Една простачка от моя блок веднъж започна да ме дърпа и скубе, защото я било страх от кучето ми. Започна да псува майка ми и да и казва , че била тъпа - нищо , че имала висше образование.
След този случай реших , че трябва да го разкарвам там - където има по-малко хора. И за целта го заведох на една полянка почти извън града . Седя си и слушам музика , а той си тича на воля. По едно време се задава една много възрастна жена,прегърбена, едвам вървеше... В момента който я видях си казах " Ей сега стана белята, моя ще и скочи и ще я повали" и само с поглед следя как кокера ми се насочва право към нея. Станах уплашена и тръгнах да бягам към него , а бабката се провикна : Спокойно момиче, аз имам много големи кучета, те правят така ... и се заиграха.
Еми..хора всякакви.
Сещам се и за друга случка :
Близко до същата полянка има градини на предимно възрастни хора. Не забелязах, че една бе отключена и вътре имаше възрастна жена. В момента в който моят беляджия разбра, че е отворено се втурна да види какво има там вътре. Стреснах се и тръгнах към него и в този момент гледам как излизат той и собственичката на градината с една маруляИ жената се провиква : "Много му харесаха моите марули" и се обръща към него : "Ела,ела, ще ти дам и лук"
![]()
![]()
За беля се сещам за една, която съм сигурна , че я направи нарочно.
Тъкмо бях изчистила цялата стая с прахосмукачка. Минах пода и даже дивана , защото събираше всичките му косми *наистина голям проблем при мокети и мебели с кокери* .
Смених спалното бельо на спалнята и бях си спретнала всичко. Решавам да си лягам , но и той ме последва. Изгоних го на земята и с пръст му обясних, че горе не трябва да се качва. Лягам отново и той веднага се качва след мен . В момента в който решавам да го бутна за втори път - той се изпикава на чистия чаршаф. Ядосах се и му креснах. Отидох до другата стая да взема ново чисто спално бельо. Върнах се и го сложих. Лягам отново и маймуната и тя след мене. Избутах го отново на земята , но той пак се качи и се изпика за втори път върху новите чисти чаршафи. Е призля ми и го изгоних да спи пред вратата![]()
И после за треееееети път сменяне на чаршафите....
Други бели е като да заръфа и скъса някоя чехла или да се качи на масата , когато никой не гледа в този момент и да открадне нечие кюфте или цяла пържола. Веднъж беше глътнал въже... не ме питайте как излизаше отзаде![]()
![]()
![]()
Снимков материал :
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...e0&oe=561D81E2