.
Отговор в тема
Страница 7 от 12 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 288
    Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от DoubleDMG Виж мнението
    брей... на 21 съм и работя от както съм завършил и го предпочитам,пред ученето,всъщност съм доволен от работата си, за това ,че е динамична и има какво да уча,бих казал година и половина почти работя на 1 място и за сега ми е добре.. Не знам,все пак ако нещо ме кара да съм под стрес не бих го изтърпял.
    и не живееш при мама и тати?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен Аватара на DoubleDMG
    всъщност живея при тати,но го гледам,а не той мен otherwise до сега да съм се преместил на квартира, поради факта,че предпочитам да съм сам.

Мега фен Аватара на skatew
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от DoubleDMG Виж мнението
    всъщност живея при тати,но го гледам,а не той мен otherwise до сега да съм се преместил на квартира, поради факта,че предпочитам да съм сам.
    тогава остани без работа
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен Аватара на DoubleDMG
    iAde6 li JLauHa nu4?

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Стига сте ми омърсявали темата.

Само за животинки! И повече снимки, моля!

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    И аз исках да гледам : (
    NomNomNom не пиши такива гадни работи бе, отстрани изглеждаш все едно си някаква истрадала и умираща

Супер фен Аватара на Vanchhh
    Панда, страхотен е. Много ме кефи, голям позьор. :]

Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    Влюбих се! Прелест! :3

Град
    системата дегоба

Мега фен Аватара на pandabear
    Цитирай Първоначално написано от Vanchhh Виж мнението
    Панда, страхотен е. Много ме кефи, голям позьор. :]
    Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    Влюбих се! Прелест! :3
    благодаря от негово име! :Д

Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    айййййййййй <3

Мега фен

Бих си взел такова, стига да разбера, какво точно е.

Мега фен Аватара на pandabear
    очевидно заек.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Олиииии! <3 Колко е прекрасноооо. <3

Едит:
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Гледала съм и кокер . Тук вече става дума за хитрост , изобретателност и даже подлост в едно
    О, кокерите са такива муцуни, че да си нямаш работа с тях. :дд
    Последно редактирано от tori : 07-04-2015 на 10:17

Мега фен

Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението

О, кокерите са такива муцуни, че да си нямаш работа с тях. :дд
    Такива бели ми е правиииил..
    И то нарочно

Такива бели ми е правиииил..
    И то нарочно
    Разказвай карамелке, разказвайййййй! :3

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението

Бих си взел такова, стига да разбера, какво точно е.
    такова, дето вече си го ял.

Карамела, кокерите обичат ли деца и трудно ли се поддават на дресировка, в смисъл ти ли го дресираш или той теб?

Град
    ilivewheretheskyends
    https://www.facebook.com/ongDAAS/vid...1215866956658/

Обичат всички! Радват се на всички! Много дружелюбни. Но можеш да си имаш проблем с някой , който не обича кучета, а кокера ти го хареса и реши да му се порадва.
    Случвало ми се е бабки и лелки да ми правят проблеми , заради това , че той скача от радост. Е имала съм и случаи в които хората се радват на неговите циркаджийски номерца
    Една простачка от моя блок веднъж започна да ме дърпа и скубе, защото я било страх от кучето ми. Започна да псува майка ми и да и казва , че била тъпа - нищо , че имала висше образование.
    След този случай реших , че трябва да го разкарвам там - където има по-малко хора. И за целта го заведох на една полянка почти извън града . Седя си и слушам музика , а той си тича на воля. По едно време се задава една много възрастна жена,прегърбена, едвам вървеше... В момента който я видях си казах " Ей сега стана белята, моя ще и скочи и ще я повали" и само с поглед следя как кокера ми се насочва право към нея. Станах уплашена и тръгнах да бягам към него , а бабката се провикна : Спокойно момиче, аз имам много големи кучета, те правят така ... и се заиграха.
    Еми..хора всякакви.
    Сещам се и за друга случка :
    Близко до същата полянка има градини на предимно възрастни хора. Не забелязах, че една бе отключена и вътре имаше възрастна жена. В момента в който моят беляджия разбра, че е отворено се втурна да види какво има там вътре. Стреснах се и тръгнах към него и в този момент гледам как излизат той и собственичката на градината с една маруля И жената се провиква : "Много му харесаха моите марули" и се обръща към него : "Ела,ела, ще ти дам и лук"
    Последно редактирано от kaRamella : 07-08-2015 на 16:58

Град
    ilivewheretheskyends
    За беля се сещам за една, която съм сигурна , че я направи нарочно.
    Тъкмо бях изчистила цялата стая с прахосмукачка. Минах пода и даже дивана , защото събираше всичките му косми *наистина голям проблем при мокети и мебели с кокери* .
    Смених спалното бельо на спалнята и бях си спретнала всичко. Решавам да си лягам , но и той ме последва. Изгоних го на земята и с пръст му обясних, че горе не трябва да се качва. Лягам отново и той веднага се качва след мен . В момента в който решавам да го бутна за втори път - той се изпикава на чистия чаршаф. Ядосах се и му креснах. Отидох до другата стая да взема ново чисто спално бельо. Върнах се и го сложих. Лягам отново и маймуната и тя след мене. Избутах го отново на земята , но той пак се качи и се изпика за втори път върху новите чисти чаршафи. Е призля ми и го изгоних да спи пред вратата
    И после за треееееети път сменяне на чаршафите....

Град
    ilivewheretheskyends
    Други бели е като да заръфа и скъса някоя чехла или да се качи на масата , когато никой не гледа в този момент и да открадне нечие кюфте или цяла пържола. Веднъж беше глътнал въже... не ме питайте как излизаше отзаде
    Снимков материал :
    https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...e0&oe=561D81E2

Супер фен Аватара на BeautyCupcake
    Три морски свинчока <3

За беля се сещам за една, която съм сигурна , че я направи нарочно.
    Тъкмо бях изчистила цялата стая с прахосмукачка. Минах пода и даже дивана , защото събираше всичките му косми *наистина голям проблем при мокети и мебели с кокери* .
    Смених спалното бельо на спалнята и бях си спретнала всичко. Решавам да си лягам , но и той ме последва. Изгоних го на земята и с пръст му обясних, че горе не трябва да се качва. Лягам отново и той веднага се качва след мен . В момента в който решавам да го бутна за втори път - той се изпикава на чистия чаршаф. Ядосах се и му креснах. Отидох до другата стая да взема ново чисто спално бельо. Върнах се и го сложих. Лягам отново и маймуната и тя след мене. Избутах го отново на земята , но той пак се качи и се изпика за втори път върху новите чисти чаршафи. Е призля ми и го изгоних да спи пред вратата
    И после за треееееети път сменяне на чаршафите....
    Други бели е като да заръфа и скъса някоя чехла или да се качи на масата , когато никой не гледа в този момент и да открадне нечие кюфте или цяла пържола. Веднъж беше глътнал въже... не ме питайте как излизаше отзаде
    Снимков материал :
    https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...e0&oe=561D81E2
    Посмях се от сърце. Макар че съм сигурна, че на теб не ти е било смешно. Страхотен е! Да ти е жив и здрав и да слуша малко повече! :3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си