- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли риск?
Здравейте, притеснена съм защото с приятеля ми правихме секс преди около седмица. Правихме го с презерватив,но след като той свърши по мен имаше слуз. Проверихме дали случайно презерватива не пропуска,но мисля,че си беше наред. Надявам се да е било от мен. Не бях в овулация, така че има ли някакви рискове и възможно ли е да има нещо?
Щом не си била в овулация, няма как да си бременна, дори презерватива да не е бил наред.
Слузта най-вероятно е от теб.
Сигурно е от теб.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Дано. Винаги го правим с презерватив и той винаги проверява презерватива, така че не вярвам да е станало нещо. Благодаря.![]()
Може би просто си се овлажнила повечко този път.
Според мен е от теб,НО все пак,ако сте много притеснени с нищо няма да ти навреди да направиш един тест 14 дни след предполагаемия „гаф“ ,но спокойно едва ли има нещо щом като не си била в овуация.
Ох, абе какви тестове, какви неща... Разбирам притеснението на авторката, и аз на два-три съм изпадала в някакви колебливи ситуации(въпреки че при мен бяха други обстоятелствата), та знам като те впрегне паниката какво затъпяване става - шашкаш се за най-малкото, мислиш за всички детайли, всякакви филми ти се врътват в главата и пр., ама... С презерватив сте били и той е здрав.
Много ясно, че ще е влажен от външната страна. Овлажняваш се - физиология, едно-друго. Няма как да сте правили секс и презервативът да е сух, то това ще е някакъв кошмар.
Много благодаря. Принципно и аз си дадох сметка,че нещата не може да станат така,но водя полов живот от доста скоро и за мен всичко е много ново и да ви кажа честно се притеснявам и като стават някакви неща ми е много филм ;д