.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Често уриниране?

Здравейте, искам да ви попитам дали има някакъв проблем защото ходя през 20-25 минути до тоалетната да уринирам..

От вчера е така..

Пари ли те?

Не, не пари, всичко си е нормално, нито боли нито пари, просто не знам защо .. М/у другото съм на 15 г. (ако има значение).

Според мен може да е или проблем с бъбреците, или диабет. Отиди по-скоро на преглед.

Консултирай се с лекар, ако имаш и парене или друг дискомфорт, възможно е да е цистит.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

А възможно ли е да си настинал - да те е надухал вятър . Ако урината е прозрачна и е само един ден - няма проблем
    . Но ако продължи и на следващият - бягай на доктор.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от fuzzybuzzy Виж мнението
    Според мен може да е или проблем с бъбреците, или диабет. Отиди по-скоро на преглед.
    Как пък го заключи тоя диабет. Това е последното нещо което може да е, особено след като не съобщава за пресъхване на устата, засилена жажда и т.н.

Секс правил ли си ? А без презерватив ? Отиди да ти пуснат едни изследвания.

вероятно е цистит, и при мен беше същото. пробвай с уринал, а ако не се махне проблема - лекар, че може и да стане по-лошо :/

Цитирай Първоначално написано от ayaa_ Виж мнението
    вероятно е цистит, и при мен беше същото. пробвай с уринал, а ако не се махне проблема - лекар, че може и да стане по-лошо :/
    Циститът не се лекува с Уринал. Най-честият причинител на цистит е бактерията Ешерихия коли. Бактериите се лекуват с антибиотици, които се предписват от лекар. Не се самолекувайте, ще съжалявате после.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си