- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневяра
Здравейте ... Искам да ви споделя нещо и да ми дадете съвет,какво да правя .. Имам приятел от 5 години,с който няколко пъти сме се разделяли и събирали. Един от най-добрите му приятели започна да ми пише,разбира се отначалото си бяхме просто приятели .. След известно време той започна да ме сваля,каза ми,че винаги ме е харесвал,че го привличам страшно много и иска да се видим.Казах му,че няма как да стане,аз си имам приятел,той също е обвързан.. Писахме си няколко пъти,след което всичко си остана по старо му (просто приятели) И така .. миналата година по това време след жсток скандал се разделих с гаджето ми.. Отидох на море с приятелки и още на същата вечер в един клуб се засякох с въпросното момче (приятелят на гаджето ми) Веднага дойде при мен,попита ме дали сме разделение с приятелят ми и аз отговорих "да",при което той каза "Заради Мария ли " (това е момиче,което беше влюбено в проятеля ми) Аз гледах тъпо и казах "не,защо заради нея",а той отговори " а не нищо" и отмени темата .. Чудех се какво става,но продължих да се забавлявам,като реших,че няма да си разваля почивката ... И така той започна пак с намеците да се видим .. . Тръгнах си,но на следващата вечер пак се засякохме в същия клуб .. Вече бях пийнала,продължавах да си задавам въпроса дали найстина ми е изнверил и когато той дойде при мен ми каза,че тази вечер иска да съм с него.. Тръгнах си отново и когато се прибрах в хотела,след 15 мин се почука на вратата ми.. беше разбрал в кой хотел съм и в коя стая .. С влизането каза,че му е много гадно,че постъпва така,но че много ме иска.. И така случи се нещо,което не трябваше да се случва .. След морето аз се събрах с приятеля ми,всичко беше ок,но когато той се прибра продължаваше да настоява да се видим пак,аз му отказах,показах му,че 2-ри път няма как да стане нещо .. Сега проблемът е,че той и приятеля ми доста често излизат заедно и ме е страх да не му каже какво се случи преди 1 година .. Той също още е със старата си приятелка,но все пак ме е страх .. Всеки ден мисля затова и не знам какво да правя.. Не мога да му кажа,защото въпреки че не сме били заедно е гадно и подло,от друга страна не зна м дали той не ми е изневерил .. Ако разбере ще ми създаде проблеми,супер ревнив е .. Веднъж се усмели да ме удари,заради друго момче,мисля че може да го направи пак,ако разбере .. :/
Budi kakuvto si ima dostatu4no drugi hora!