.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Unhappy Местене от училище в училище

Имам проблем завърших 8 клас в езикова гимназия но не ми се даде удостоверение за
    завършено основно ,а искам да се преместя в друго училище и се опасявам че няма да мога.Моля
    помогнете ми или ще трябва да чакам до 9 клас .

Повече от фен Аватара на OMGOMG
    За какво ти е да се местиш?

Чесно казано бих искал като завърша 12 клас и да имам специалност по принцип е само това но не ми харесва и обстановката.Решението ми няма нищо общо с оценките ми защото завърших с 5,60 оценка за годината и все още се двоумя за това дали да се преместя. Така или иначе http://pgea.info/show.php?get=computer-technology това е училището и специалноста.
    Ако може някакво мнение за специалноста и училището.
    Последно редактирано от spork33 : 08-31-2014 на 10:16

Чесно казано бих искал като завърша 12 клас и да имам специалност по принцип е само това но не ми харесва и обстановката.Решението ми няма нищо общо с оценките ми защото завърших с 5,60 оценка за годината и все още се двоумя за това дали да се преместя. Така или иначе http://pgea.info/show.php?get=computer-technology това е училището и специалноста.
    Ако може някакво мнение за специалноста и училището.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Никакъв шанс да се преместиш точно в тази специалност. Ти си учил една година подготвителна предполагам, докато те вече са започнали да учат специализираните предмети по специалността. Можеш да се преместиш в друга езикова или непрофилирана паралелка с приравнителни изпити.

В друга езикова няма да може , нямат прием след 8 клас

Пък и училището което си си харесал нямар прием след осми клас ...

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от OMGOMG Виж мнението
    В друга езикова няма да може , нямат прием след 8 клас
    Става въпрос с приравнителен изпит ако е учил същия език в 8ми клас.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Никакъв шанс да се преместиш точно в тази специалност. Ти си учил една година подготвителна предполагам, докато те вече са започнали да учат специализираните предмети по специалността. Можеш да се преместиш в друга езикова или непрофилирана паралелка с приравнителни изпити.
    Специалните предмети започват да се изучават в 9-ти клас

Няма да можеш да се преместиш сега. Учил си вероятно в подготвителен клас, догодина ще ти дадат удостоверение за основно образование. Сега не можеш да се преместиш в друго училище, освен ако не е със същия профил и език.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си