.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Сексуално привличане

Значи едно момиче от клуба по народни танци, в който танцувам ме привлича супер много, чисто сексуално.От моя град е, доста често я возя с колата си до танцовата зала, танцуваме и след това я връщам до вкъщи, в повечето случаи се возим само двамата.Тъпото е , че така и не можах да завържа нормален разговор с нея,можеби защото е срамежлива и малко се притеснява от мен,но мн искам да правя любов с нея,макар и в колата.Въпроса е как да я предразположа и как да я накарам да спре да рови в ш**ания си смартфон .. ?Как да я накарам да ми отдели 20 минути,макар и за един сладолед първоначално, и да не се прави че бърза да се къпе и да излиза след това ? Аз съм на 24,тя е на 18

Голям фен Аватара на Starless
    Тъпо е ако искаш само да я минеш...

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от Starless Виж мнението
    Защо да е тъпо? Ако и тя го иска, няма лошо.
    Но по описанието на ситуацията съдя, че тя едва ли има такива интереси към автора.

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Защо да е тъпо? Ако и тя го иска, няма лошо.
    Но по описанието на ситуацията съдя, че тя едва ли има такива интереси към автора.
    Именно. Останах със същото впечатление.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Според мен не те харесва но пробвай покани я да излезете

Супер фен Аватара на paradosou
    ^Става въпрос за секс и е добре мадамата от самото начало да знае, та в тая връзка - какво излизане?
    Авторе, ако ще предлагаш среща, постарай се хем да избегнеш създаването на грешно впечатление за по-различни намерения /и на мен ми се струва, че от другата страна липсва интерес, ноо кой знае /, хем да не създадеш обстановка, в която момичето ще се чувства 'ползвано'.

Цитирай Първоначално написано от Starless Виж мнението
    АУА много ще да е тъпо да
    Не виждам нищо лошо да си играят на секс приятелчета без чувства и отговорности един към друг.Обаче явно интереса не е споделен

Мега фен
    Град
    <3
    Защо не пробваш с 'Би ли ми отделила 20 минутки на по сладолед например?'
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на Meonesssss
    Като се прибирате спри пред вас, нали си гледа смартфона - няма да забележи ...
    Kазваш " опа обърках къщите.. ми освен да се качим за 20 мин ?"
    Сега сериозно - знаеш ли дали мацката има приятел ?

Ако постоянно е на телефона, когато сте двамата и след това се прави, че бърза, вероятността да иска да има различни взаимоотношения от "шофьор и пътник" с теб е малка.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Ама вие докато се возите само си мълчите ли? Поне на едно кафе можеш да я поканиш, пък как ще се развият нещата след това си зависи и от двама ви.

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    АУА много ще да е тъпо да
    Не виждам нищо лошо да си играят на секс приятелчета без чувства и отговорности един към друг.Обаче явно интереса не е споделен
    Ми честно да ти кажа, от поста на автора не ми се видя като на момичето да му се "играе"
    Да не говорим за нещо повече..

тя веднъж да ми пусне,100 про ще има и следващи пъти..

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от s7ream Виж мнението
    тя веднъж да ми пусне,100 про ще има и следващи пъти..
    Taka e, от теб лъха на тестостерон, няма значение, че питаш как се сваля момиче, ти след първия път всичко ще научиш.

Цитирай Първоначално написано от Meonesssss Виж мнението
    Като се прибирате спри пред вас, нали си гледа смартфона - няма да забележи ...
    Kазваш " опа обърках къщите.. ми освен да се качим за 20 мин ?"
    Сега сериозно - знаеш ли дали мацката има приятел ?
    Не,няма си приятел.А и по поведението и маниера и ако съдя, сподед мен не води активен сексуален живот

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от s7ream Виж мнението
    сподед мен не води активен сексуален живот
    Но пак не поглежда към теб, това е достатъчен показател, че те смята за противен.

Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    ^Става въпрос за секс и е добре мадамата от самото начало да знае, та в тая връзка - какво излизане?
    Авторе, ако ще предлагаш среща, постарай се хем да избегнеш създаването на грешно впечатление за по-различни намерения /и на мен ми се струва, че от другата страна липсва интерес, ноо кой знае /, хем да не създадеш обстановка, в която момичето ще се чувства 'ползвано'.
    Ами като че ли не е толкова липсата на интерес от нейна страна, колкото бездействието и несъздаването на обстановка от моя страна,така го чувсвам ..попринцип е малко неориентирана и резервирана към самата себе си ,често си мени настроенията и т.н.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Но пак не поглежда към теб, това е достатъчен показател, че те смята за противен.
    Поглежа ме рядко,но ми се усмихва

Това че въпросното момиче x не си играе на секс приятели не значи че на всяка друга жена не би й се играло

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си