- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сексуално привличане
Значи едно момиче от клуба по народни танци, в който танцувам ме привлича супер много, чисто сексуално.От моя град е, доста често я возя с колата си до танцовата зала, танцуваме и след това я връщам до вкъщи, в повечето случаи се возим само двамата.Тъпото е , че така и не можах да завържа нормален разговор с нея,можеби защото е срамежлива и малко се притеснява от мен,но мн искам да правя любов с нея,макар и в колата.Въпроса е как да я предразположа и как да я накарам да спре да рови в ш**ания си смартфон .. ?Как да я накарам да ми отдели 20 минути,макар и за един сладолед първоначално, и да не се прави че бърза да се къпе и да излиза след това ? Аз съм на 24,тя е на 18![]()
Според мен не те харесва но пробвай покани я да излезете
^Става въпрос за секс и е добре мадамата от самото начало да знае, та в тая връзка - какво излизане?
Авторе, ако ще предлагаш среща, постарай се хем да избегнеш създаването на грешно впечатление за по-различни намерения /и на мен ми се струва, че от другата страна липсва интерес, ноо кой знае/, хем да не създадеш обстановка, в която момичето ще се чувства 'ползвано'.
Защо не пробваш с 'Би ли ми отделила 20 минутки на по сладолед например?'
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Като се прибирате спри пред вас, нали си гледа смартфона - няма да забележи ...
Kазваш " опа обърках къщите.. ми освен да се качим за 20 мин ?"
Сега сериозно - знаеш ли дали мацката има приятел ?![]()
Ако постоянно е на телефона, когато сте двамата и след това се прави, че бърза, вероятността да иска да има различни взаимоотношения от "шофьор и пътник" с теб е малка.
Ама вие докато се возите само си мълчите ли? Поне на едно кафе можеш да я поканиш, пък как ще се развият нещата след това си зависи и от двама ви.
Това че въпросното момиче x не си играе на секс приятели не значи че на всяка друга жена не би й се играло![]()