.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Цитирай Първоначално написано от knox Виж мнението
    Ще си облека тениска и дънки за хората, с които ще ми е приятно да си прекарам времето. К'во се дразниш изключително много, да не би да съм изтребила цялата ти рода с брадва и да съм те спряла ТЕБ да си отидеш на бала?! На мен пък ми е писнало от момичета, които си мислят, че абитуриентският бал и сватбата трябва да са им най-хубавите и специални моменти в живота... Ще си останете същите ограничени мозъци, дори когато вече сте пораснали, зрели жени...
    Ти щото сигурно показа колко си над тези момичета с поста си... неограничената.

Супер фен Аватара на skate
    moje da otide6 samo za na4aloto kolkoto da napravi6 nqkvi snimki za va6te da imat i posle da iz4ezne6 s priqteli i da sa napraite nqkade kat jivotni pone az taka napravih

Поне един човек ли няма в класа ти с който да ти е приятно? Разбира се , че винаги ще има хора които не харесваш, но не мисля, че заради тях трябва да не отидеш на бала си. Не е нужно да си купиш скъпа рокля и обувки смисъла на бала е да отпразнуваш завършването и да се сбогуваш с класа си. Ако ти не намираш смисъл в бала просто не ходи.

Мега фен Аватара на teenems
    ама в крайна сметка който както си го направи,то въпроса не е до вживяването ,а до изживяването..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си