Ти самата си преценяш, но все пак знай, че накрая оставаш така или иначе с един много готин спомен. Аз също съм против такива натруфени костюми/рокли, такава помпозност, че свят да му се завие на човек. И сега няколко месеца по-късно си спомням само хубави и приятни неща от вечерта, беше си страхотно изживяване, в рамките на нормалното ... но бих те посъветвал все пак да отидеш, да си вземеш нещо семпло за вечерта и просто да разбереш дали ще ти допадне атмосферата, ако не те изкефи нищо не ти пречи да се прибереш рано .. но знай, че тази вечер всеки е в хубаво настроение и няма как вечерта ти да я провали някой, всеки е там, за да си изкара "като за последно" .. просто остават си едни емоции, смях и така .. пък вече не си длъжна да ходиш в някоя кръчма след вечерта, ти ще си направила достатъчното, че си уважила класа и гимназията ти.. аз например абитуриентския си бал не съм го чакал с голямото нетърпение, дори нямаше и кой знае каква тръпка .. ден като ден, без големи очаквания и драми .. и накрая наистина останах с мноого добро впечатление .. та ти си помисли, имаш време .. иначе относно какво биха казали класната ти и съучениците ти, при положение, че явно няма да отидеш .. ами честно казано от моя випуск бяхме около 190 човека, само 3ма се отказаха .. и хората от класовете говориха за тях, аз обаче това нещо го намирам за единствено лична преценка, никой не може да те накара насила да ходиш, при положение, че нямаш желанието .. И в края да ти кажа, че ще ти стане доста мило като си видиш балната рокля в гардероба ти .. тогава парите, които си дала за нея ще са последното нещо, което ти минава през главата ..
Последно редактирано от Eagle 123 : 09-02-2014 на 20:24