- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Още ли са на мода?
Здравейте. Значи точно преди малко си взех клин от тия зимните, черно бял, но без онези еленчета. Не е плътен, по- скоро е за есента и се чудя тия клинове още ли са на мода? И няма ли да е малко странно да го нося есента?
е, стига де, никой ли ся
Аз лично никога не съм ги харесвала. Има едни по-изчистени те са по-добре, ама този не ми изглежда добре.
Сега е трудно да се определи кое е на мода, защото всеки ходи, както си иска. Пък и на различните хора им отиват различни неща. Аз лично не бих го носила, но виж на теб може да ти отива.
Ако нещо ти харесва, носи го, ако не, не. Какво толкова има? А и защо ти е да купуваш нещо, което не ти харесва и се чудиш, чак питаш във форум за мнението на непознати толкова ли е зле...
Намирам ги за грозни и не бих ги носила.Но ако на теб ти харесва си ги носи ако искаш .
Аз съм авторката.
Изобщо не дадох точна снимка, сега ето http://img28.prodavalnik.com/images_..._1_585x461.jpg номер 11 е
Значи вчера го мернах в една втора употреба и само като го видях го грабнах.
Слаба съм и смея да кажа, че ми стои добре. Но просто не знам дали се носят сега иии да не се излагам?
П.П. на 16 съм
Последно редактирано от pak li be : 09-02-2014 на 05:26
снимката, която пуснах, е от онзи ден
1. Стига прави по 15 хил. профила!
2. Аз не бих го носила, предпочитам по изчистени модели.
3. Щом на теб ти харесва, защо нашето мнение да е от значение?
4. Някой беше казал "Модата е до време, стилът е вечен".
![]()
Аз бих го носила само вкъщи![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Зимата като е много студено бих го ползвала за чорапогащник.
Ако ти харесва си го носи![]()
На мен ми харесва. Носи това, което искаш и ти допада. Недей да слушаш другите.![]()
на мен много ми харесва и да, носи си го