.
Отговор в тема
Страница 1 от 13 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 302

Проблема на красивите момичета

Публикувам тази тема, защото проблема ми е следният: аз съм 20 годишно момиче, което е смятано за много красиво (не от мама и от тати), не съм надута, но до момента съм нямала сериозна връзка. Не съм евтина к*рва или човек с когото няма какво да си кажеш - обичам да чета и съм възпитана да се държа на ниво, но проблема ми е че момчетата около мен не ме приемат на сериозно. Искат да се занимават с мен като жена-трофей, но не и за нещо дълготрайно. От типа момичета съм, които искат да обичат човека, с когото си лягат и нямам този проблем хората да говорят за мен лоши неща, че съм лесна и т.н. но въпреки това не мога да си хвана сериозен приятел. Мисля, че на доста красиви момичета им се случва, защото искат да се хвалят с тях, но от друга страна се страхуват, че им обръщат много внимание ?! Моля, дайте съвети според вас, какво може да се направи по въпроса.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Мини на жени, щом мъжете те намират за куха, може и да са прави.

Аз съм също с претенциите за доста красиво момиче, и да, знам колко надуто и повърхностно звучи, но е факт.Имало е момчета, които са ме искали като трофей само, както и такива, които са били болезнено ревниви имнно поради тази причина.Но сега го има и този, който ме обича не само заради външната красота Просто трябва да се научиш да разчиташ хората и да отсяваш боклука.

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    И аз имам тоя проблем, изключително красив съм и не мога да си намеря сериозна приятелка ... Само ме разнасят насам-натам да се хвалят с мен, все едно съм някаква находка, абсолютно те разбирам ...

Не съм казала, че ме намират за куха, @JullieeK точно това е най-трудното, да намериш момче, което да те обича заради сама теб, а не заради външността, но от друга страна, като си красиво момиче е нормално да имаш малко по-високи критери, не бих се задоволила с всеки.

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    Цитирай Първоначално написано от GemmaHayes Виж мнението
    Точно това е най-трудното, да намериш момче, което да те обича заради сама теб, а не заради външността, но от друга страна, като си красиво момиче е нормално да имаш малко по-високи критери, не бих се задоволила с всеки.
    Мхм, мда, абсолютно е така. Ся, че има свестни момичета, които ще ме харесват заради характера ми, има, ама ... Някак си не върви аз да съм божествено красив, а приятелката ми да отстъпва по красота. Много е кофти момчето да е по-красиво от момичето. Не върви. А красивите момичета точно имат високи критерии и ме избират главно заради вида ми. Много тъпо.

Зависи какво търсиш в едно момче-на мен ми стига да е интелегентен, човек с бъдеще (не може мъжа до мен да е по-малко успешен от мен, а като се има предвид какво уча, мога смело да твърдя, че ще се развия в една доста доходоносна и хуманна сфера), както и да се държи с мен мило и най-вече да има уважение.Не ми трябва някай чак толкова привлекателен, не искам и човек, който да се отнася с мен като с принцеса...Прецени кое е най-важното за теб и ще намериш

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Не съм казала, че ме намират за куха,
    Ако влезе и ти прочете поста, ще ти го каже директно

Мега фен Аватара на RapExotic
    точно това е най-трудното, да намериш момче, което да те обича заради сама теб, а не заради външността, но от друга страна, като си красиво момиче е нормално да имаш малко по-високи критери, не бих се задоволила с всеки.
    Е ти ако се смяташ за по-красива от мис-свят и имаш такива високи критерии нищо чудно, че не можеш да си намериш подходящ партньор. Никой не харесва надути хора, които само защото няколко човека са им казали, че са красиви се смятат за богоизбрани и не могат да си позволят да общуват с "простосмъртни".

Наблегни на личностното си общуване с хората и по-точно с момчетата и остави на страна външния си вид. Тогава може и някой да те вземе на сериозно.

edni neshtastni che sa grozni i debeli , drugi che sa krasivi ..

Да ти имам и самочуствиуето ... никой не ти е виновен че попадаш само на боклуци

познавам 2 момичета които се водят за страшно красиви но едната има връзка вече 2 години а другата кара 5 .Как пък тези момичета са намерили някой който да ги обича и уважава а ти попадаш само на боклуци .

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Как пък тези момичета са намерили някой който да ги обича и уважава а ти попадаш само на боклуци .
    щот е малка
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Тва беше ирояния нали на 20 години човек не се води малък .А и двете момичета които съм дала за пример са по-малки от нея .

Град
    Варна
    Пардон, трябваше да кажа "непораснала"

smileforme91
    Guest
    Защо повечето жени смятат , че са ловен трофей?Или проблема е в красотата ?
    Проблемът никога не е в красотата , а в излъчването.Има много определящи фактори, за това дали "изглеждаш" или "си" от типа жени , наричащи се "трофей".
    Понякога имащите се за абсолютни красавици , поставят огромни изисквания непосилни за човешката раса.Друг път именно тези изисквания и самото надменно поведение , отказват момчетата , смятащи че нямат шанс с такова момиче.
    Нали наистина не смяташ , че "всички мъже са еднакви" и проблемът не е в теб?

Ако поведението и излъчването ти са като на красива снобарка , забрави някой да те приеме на сериозно.
    Все пак не вярвам на среща да отиваш с "Анна Каренина" под ръка , че хората да разберат колко земна и умна си всъщност. При първа среща , винаги от значение е първото впечатление което правиш ...

Успех !

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Аз винаги казвам, че красотата е абстракция. Какво означава, *аз съм много красив/а*?
    Мисля, че бихме поспорили много за това кое е красиво в днешно време. С манталитета на средностатистическият младеж и култа му към изкуственото, към голотата и разврата в публичен план, биха се "родили" много мнения за красивото.

Със сигурност мога да кажа, че един поддържащ се и добре изградил се морално човек трудно би останал сам.

И за завършек една сентенция с много поука, според мен: "Боклукът за една е съкровище за друга."

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    Аз винаги казвам, че красотата е абстракция. Какво означава, *аз съм много красив/а*?
    красотата като сексуална атрактивност е всичко друго, но не и абстракция, освен ако не си фетишист, който обича 200-килограмови мадами

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    красотата като сексуална атрактивност е всичко друго, но не и абстракция, освен ако не си фетишист, който обича 200-килограмови мадами
    и все пак, въпреки някои общоприети рамки, красотата си остава субективно понятие

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от FAKE IT Виж мнението
    Мхм, мда, абсолютно е така. Ся, че има свестни момичета, които ще ме харесват заради характера ми, има, ама ... Някак си не върви аз да съм божествено красив, а приятелката ми да отстъпва по красота. Много е кофти момчето да е по-красиво от момичето. Не върви. А красивите момичета точно имат високи критерии и ме избират главно заради вида ми. Много тъпо.
    +

Мега фен Аватара на tori
    Ахаха, Митето страйкс ъгейн.

Мега фен Аватара на Blab
    Тази тема е безумна.
    //завидях за доходоносната и хуманна сфера;Д
    FAKE IT made my day)))

А пробвала ли си в себе си да потърсиш проблема? Искам да кажа, че МОЖЕ БИ имаш нереалистични очаквания, които е трудно да бъдат покрити и момчетата предпочитат да не навлизат в сериозни отношения с теб именно заради това - знаят, че няма да отговорят на тях и дори не се опитват да се задържат с теб, мислят че така или иначе след време ти ще ги зарежеш.

^Това е просто теория, не знам как в действителност стоят нещата.

Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    Тази тема е безумна.
    //завидях за доходоносната и хуманна сфера;Д
    FAKE IT made my day)))
    Завиждай, няма лошо, само може да ме радва това Не виждам смисъл да си вкарваш сарказма, фактите са си факти....

Град
    Варна
    Коя е тази доходоносна и хуманна сфера?

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Коя е тази доходоносна и хуманна сфера?
    Лекар?

Някой хора не се усещат иронията