.
Отговор в тема
Страница 11 от 13 ПървиПърви ... 78910111213 ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 302
    Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението

JullieeK: Здр. мрън, мрън, мрън, мрън, защото съм красива.
    Някой си: Как?
    JullieeK: бла бла бла бла, защото съм доста интелигентна и умна, уча медицина и ще ходя в дрън дрън дрън.
    ___: но защо, остани си в България.
    JullieeK: Абе ей дришльо, ти знаеш ли коя съм аз уе, колко си глупав, аз съм изкарала 8 стипендии, ща заколя, ща изкромя, туй кво съм постигнала ъе. Вие не четете.

Следва продължение ...
    AAAAAAAAAAAAAAA Разкапах се, това ме уби.....

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от JullieeK Виж мнението
    Казах, че не твърдя, че в България няма реализация, а на другото място ще съм по-успешна.
    Ами, не... Няма да си по-успешна на друго място... Може да вземаш повече пари, но това не значи, че ще направиш по-успешна кариера.
    Ако под "успешна" имаш предвид богата, в Холандия ще си най-успешна...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Оценките се пишат на база знания и/или способности - да кажеш, че не са индикатор за нещо, за което се използват за мерило, просто е крайно.
    Смайвала съм се колко колежки, на които съм се възхищавала за паметта и за високия успех, се оказаха просто неимоверно изобретателни.

Казах, че няма реализация в България за моята специалност
    Ча'ай малко, с'а, ти последно студентка ли си или специализантка?!

Опа, редактирам се.
    Предлагам всичките колеги (да не ви изброявам поименно, лекарите /настоящи и бъдещи/ дентална медицина да не се пра'ят на ощипани, ами и те да се присъединяват) да се разпишем в темата колко хипер-мега-гига-тера-супер-дупер вървежни/готини/яки/красиви/Ентелигентни сме, че иначе ромското население не би ни насмогнало да ни хвали.
    Последно редактирано от kalpazanka : 09-10-2014 на 08:56

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Смайвала съм се колко колежки, на които съм се възхищавала за паметта и за високия успех, се оказаха просто неимоверно изобретателни.

Ча'ай малко, с'а, ти последно студентка ли си или специализантка?!

Опа, редактирам се.
    Предлагам всичките колеги (да не ви изброявам поименно, лекарите /настоящи и бъдещи/ дентална медицина да не се пра'ят на ощипани, ами и те да се присъединяват) да се разпишем в темата колко хипер-мега-гига-тера-супер-дупер вървежни/готини/яки/красиви/Ентелигентни сме, че иначе ромското население не би ни насмогнало да ни хвали.
    Я ги кажи поименно и в кои болници работят тия изобретателните да не попадаме на тях хаха. Въпреки, че аз за по-сериозните неща в България се доверявам на първо място на Военна не знам защо. Някак има ред, не е като разпасан двор. За Александровска ще си замълча за момента.

Продължавам да твърдя ,че високите оценки не са почти никаква гаранция за високи познания в дадена област.

Бях решила да приключа темата, че всички ми дойдохте малко в повече, ама ми е адски забавно как "мислите", че оценките не са отражение на знания Това е жалко оправдание, нищо повече.Като не знаеш много ясно.че ще имаш 3 примерно.Айде всички умници, които мислят, че оцинките не са критерии да си снимат книжките да си докажа тезата.
    Калпазанке, някои хора мислим напред и сме се ориентирали вече за сециалност

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    JulieeK, ти не си виновна. Виновни са ония посерковци, които ти вдигат изкуствено самочувствието всеки ден.

Мега фен Аватара на Dagichka
    напълно съм съгласна, че оценките не са отражение. пример - по икономика/предприемачество двете години през които ги учих имах само 6-тици на изпитвания, а сега белким не помня нищо от ученото, затова и не се смятам компетентна по такива теми. пък ти си мисли, че щом имаш шестичка знаеш и можеш всичко..

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Бях решила да приключа темата, че всички ми дойдохте малко в повече, ама ми е адски забавно как "мислите", че оценките не са отражение на знания Това е жалко оправдание, нищо повече.Като не знаеш много ясно.че ще имаш 3 примерно.Айде всички умници, които мислят, че оцинките не са критерии да си снимат книжките да си докажа тезата.
    Оценките не са никакъв критерий, последната година смених три училища, веднъж не съм седнал да уча, но завърших достатъчно добре. Високи оценки имат само зубърите, високи оценки се докарват само със зубрене, високите оценки могат и да ти помогнат в началото, но след това потъваш.

Не мога да ти кача снимка от книжката по простата причина, че вече не знам къде са. Мога да ти пратя снимки от дипломите ама не мисля за необходимо да го правя. Мога да проверя дали още са налични електронните протоколи в сайта на университета и тях да ти пратя ако толкова много държиш. За цялото си следване в което съм учил около 100 предмета имам 3-4 3ки, та може да си сигурна, че изобщо нямам намерение да се оправдавам с това. Имам високи дипломи и въпреки това продължавам да твърдя, че дадена оценка не може да отрази на 100% знанието ти или незнанието. Това, че имаш само шестици не говори даже много добре за теб не знам дали го разбираш. Не казвам, че трябва да имаш само 3ки. Предмети по които имам 3ки са едни от предметите по които знаех най-много като например Физика 1, Анализ и синтез на логически схеми, Механика 2 и т.н. И знаеш ли какво изобщо не ми е пукало колко имам.

Град
    пространството на Дисе
    То и аз си бях избрала специалността, по която работя в момента, още като ученичка, ма не го тръбях в тийнпроблем, като ме приеха студентка.
    Тва е тънката разлика и това се опитаха да ти обяснят и останалите.

Айде всички умници, които мислят, че оцинките не са критерии да си снимат книжките да си докажа тезата.
    С най-голямо удоволствие, обаче остана в България. Мога да ти сканирам дипломата ми и академичната справка, стига да те устройва.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    ама не мисля за необходимо да го правя
    щото който е трябвало, е преценил колко ми е багажа. И който е трябвало, ме е харесал, когато е трябвало. Та затва не намирам за удачно да се доказвам пред непознати и във форум.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Я ги кажи поименно и в кои болници работят тия изобретателните да не попадаме на тях хаха. Въпреки, че аз за по-сериозните неща в България се доверявам на първо място на Военна не знам защо.
    Имам състудент стабиляга във ВМА- хепатобилиарна, панкреатична хирургия и трансплантология. Оди смело, не бой се.
    От изпраксаните хитруши само 1 знам, че е в София. Другите са в девета глуха. Пак ти казвам, не бой се.
    Последно редактирано от kalpazanka : 09-10-2014 на 15:32

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Голям фен Аватара на Illusion772
    Цитирай Първоначално написано от GemmaHayes Виж мнението
    Публикувам тази тема, защото проблема ми е следният: аз съм 20 годишно момиче, което е смятано за много красиво (не от мама и от тати), не съм надута, но до момента съм нямала сериозна връзка. Не съм евтина к*рва или човек с когото няма какво да си кажеш - обичам да чета и съм възпитана да се държа на ниво, но проблема ми е че момчетата около мен не ме приемат на сериозно. Искат да се занимават с мен като жена-трофей, но не и за нещо дълготрайно. От типа момичета съм, които искат да обичат човека, с когото си лягат и нямам този проблем хората да говорят за мен лоши неща, че съм лесна и т.н. но въпреки това не мога да си хвана сериозен приятел. Мисля, че на доста красиви момичета им се случва, защото искат да се хвалят с тях, но от друга страна се страхуват, че им обръщат много внимание ?! Моля, дайте съвети според вас, какво може да се направи по въпроса.
    Коментарите по-горе не съм чел, защото искам да ти кажа следното:
    И с по-красиви съм бил, имал съм и грозновата и пълна приятелка (не се правя на сваляч), но и при двата варианта момичета са ме впечатлили с нещо - дали характер , дали поведение, дали начин на мислене - външната красота е субективна и сега ти да сядаш да обясняваш на форума колко си красива, ама нали тия пусти мъже не те използват за друго освен секс кукла, е нелепо. Не те познаваме и не знаем как се държиш , но щом ти се е случвало толкова пъти значи грешката е в теб или пък ти просто търсиш стабилни момчета по нестабилни места a.k.a. чалготеките.

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Имам състудент стабиляга във ВМА- хепатобилиарна, панкреатична хирургия и трансплантология. Оди смело, не бой се.
    От изпраксаните хитруши само 1 знам, че е в София. Другите са в девета глуха. Пак ти казвам, не бой се.
    А така да съм спокоен да не налетя на някоя арна мома, не че шанса е голям де ама все пак. Преди години един такъв хитрец ши на бащата пръстите, остави си ръцете направо.

Мега фен Аватара на Dagichka
    оу във ВМА съм изключително доволна от екипа на гръдна хирургия, имаше една толкова красива, младичка и мила сестра, че ми напълни душата :д

Град
    пространството на Дисе
    Като каза ВМА и гръдна хирургия, там работи и доц. /или вече проф./ Георги Байчев. Колкото и пъти да ми се наложеше да му звъня служебно, обсъждахме надълго и нашироко проблеми /в извънработно за него време/. Просто разкошен Човек. А това само с дипломи и сертификати не се постига. Или го имаш, или не.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от GemmaHayes Виж мнението
    Публикувам тази тема, защото проблема ми е следният: аз съм 20 годишно момиче, което е смятано за много красиво (не от мама и от тати), не съм надута, но до момента съм нямала сериозна връзка. Не съм евтина к*рва или човек с когото няма какво да си кажеш - обичам да чета и съм възпитана да се държа на ниво, но проблема ми е че момчетата около мен не ме приемат на сериозно. Искат да се занимават с мен като жена-трофей, но не и за нещо дълготрайно. От типа момичета съм, които искат да обичат човека, с когото си лягат и нямам този проблем хората да говорят за мен лоши неща, че съм лесна и т.н. но въпреки това не мога да си хвана сериозен приятел. Мисля, че на доста красиви момичета им се случва, защото искат да се хвалят с тях, но от друга страна се страхуват, че им обръщат много внимание ?! Моля, дайте съвети според вас, какво може да се направи по въпроса.
    Мъжете се оплакват, че ги нямало хубавите, възпитани и интелектуални жени, търсещи нещо сериозно и обич.

Сега и жените от това се оплакват, че нямало такива мъже.

Или просто няма химия между такива хора(на фона на курвите и мутрите които са навсякъде и привличат масата мъже и жени), или всеки крие някой сериозен недостатък.

Примерно аз обективно се водя за прилично хубав, достатъчно интелигентен, разумен, честен и с доста интереси човек(поне като са ме обиждали, никой не ме е засягал на тия теми ), но си имам и недостатъци, покрай които не мога да имам такава чудесна връзка ей така. Не са някви страшни де, но не отговарят на днешните стандарти на жените за ежедневието.

Пък и дори и в университетите рядко виждам наистина амбициозни и интелектуални жени(не е дори и нужно да са първи красавици), просто типично българският манталитет си личи навсякъде.

А това, че някой чете, нищо не значи, тъй като е пълно с безсмислени книги или такива, които не са полезни за дадения човек в дадения момент.

Или пък просто на местата където ходиш(примерно някой особен вид кафета или дискотеки, че дори и специалности в университет) ако ходиш там, едва ли ще попаднеш на "точните момчета".
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Повече от фен Аватара на analgin
    Боже, колко мъка има по тоя свят, боже.. и то само при невероятно красивите момичета между 14-20
    тази тема я възприемам само като място събиращо самовлюбени девойчета оплакващи тежката си съдба да се възприемат като изключително красиви и с проблеми в обществото заради външността си..ако имате проблем с намирането на партньор или приятели то проблемът може и е доста по-вероятно да е заради нещо в характера, а не заради невижданата ви красота и да, ако си на 20+ и не можеш да създадеш и поддържаш нормална връзка с някого, спри дя обвиняваш тогавашните си избранници, че са боклуци или че те разнасят като трофей, което може само и единствено ти да си възприемала по този начин.
    Не отричам, че има много мъже хващащи си 16 годишно момиченце доста хубавичко и кухичко за да си я чука с кеф и да не се натоварва с по-сериозно отношения като връзки и тн.и в тези случаи , когато момиченцето няма какво друго да даде на баткото освен вагината си и хубавото си личице е нормално баткото да си я показва през приятелите и да си избива комплексите с нея, защото очевидно си я ползва за сексуално задоволяване и поддържане на имидж.
    Въпрос на избор, никога не обвинявай хората за начина , по който сама си им позволила да те третират.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Ами, не... Няма да си по-успешна на друго място... Може да вземаш повече пари, но това не значи, че ще направиш по-успешна кариера.
    Ако под "успешна" имаш предвид богата, в Холандия ще си най-успешна...
    Стига бе витрините не са за всеки, тряя да умееш да се докарваш, а и устата ти трябва да знае по-малко

Супер фен Аватара на per-dead
    Цитирай Първоначално написано от smileforme91 Виж мнението
    Защо повечето жени смятат , че са ловен трофей?Или проблема е в красотата ?
    Проблемът никога не е в красотата , а в излъчването.Има много определящи фактори, за това дали "изглеждаш" или "си" от типа жени , наричащи се "трофей".
    Понякога имащите се за абсолютни красавици , поставят огромни изисквания непосилни за човешката раса.Друг път именно тези изисквания и самото надменно поведение , отказват момчетата , смятащи че нямат шанс с такова момиче.
    Нали наистина не смяташ , че "всички мъже са еднакви" и проблемът не е в теб?

Ако поведението и излъчването ти са като на красива снобарка , забрави някой да те приеме на сериозно.
    Все пак не вярвам на среща да отиваш с "Анна Каренина" под ръка , че хората да разберат колко земна и умна си всъщност. При първа среща , винаги от значение е първото впечатление което правиш ...

Успех !
    +1

Не изчетох всички мнения, поради сънливи причини.

И аз съм много готина и красива (поне така си мисля), но съм обвързана от сума ти време и връзката е сериозна и човека не ме има за трофей.
    Ако не можеш да си намериш приятел, значи смени аудиторията на търсене. Имам една приятелка, която си търси гадже в аудиторията на пернишките бекове и батките. После се чуди що всички искали само секс от нея. Мчи, кат ги търси на едно и също място, много ясно, че всички те ще искат едно и също.
    Според мен проблема си е в теб, не в мъжете. Ако всички са еднакви, тогава не знам защо си тръгнала да търсиш различния. :/

Мега фен
    Аудитория (на латински: auditorium) в България се използва основно със следните значения:

голяма зала за четене/слушане на лекции, най-често в университет, също аудиторна зала, лекционна зала
    слушателите на лекция, конференция, изказване и прочее
    слушателите, а понякога и зрителите на предаване, излъчване и т.н., слушателска аудитория
    just sayin

Мега фен Аватара на an7raks
    Напълно подкрепям, че оценките не са критерии за РАЗБИРАНЕ на материала! Всеки може да седне и да назубри необходимите факти/термини/формули за изпита и да изкара висока оценка, но да не разбира и думичка от това, което е написал... За това винаги съм харесвал устните изпитвания... Там наистина преподавателят може да оцени твоето осмисляне на материала, като ти задава и странични въпроси и точно там зубърчетата пропадат... Ама те, пък, затова ги махнаха почти отвсякъде устните изпити...
    Цитирай Първоначално написано от bilqnavod Виж мнението
    Стига бе витрините не са за всеки, тряя да умееш да се докарваш, а и устата ти трябва да знае по-малко
    То и това го има, наистина...

Мега фен
    Напълно подкрепям, че оценките не са критерии за РАЗБИРАНЕ на материала!
    Верно, 3ката значи че го зацепваш прекрасно, а 6-цата, че си го назубрил.

Аз пък се чудя как може да претендираш, че разбираш нещо, а да нямаш отличен. Обръщам изказването на 180 за неразбралите.

anonymous708973
    Guest
    Аурис, и аз не го разбирах, докато не ми се случи.

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Напълно подкрепям, че оценките не са критерии за РАЗБИРАНЕ на материала!
    Абсолютно е така и моите шестици по физика са живото доказателство!

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Верно, 3ката значи че го зацепваш прекрасно, а 6-цата, че си го назубрил.

Аз пък се чудя как може да претендираш, че разбираш нещо, а да нямаш отличен. Обръщам изказването на 180 за неразбралите.
    Хах ами лесно е да разбираш от нещо и да нямаш 6-ца поради много фактори. Никой не твърди, че трябва да имаш само 3-ки, но това да имаш само 6ци не е никакво доказателство, че знаеш за толкова. Давах примери вече мързи ме да се повтарям. Да имаш само 6ци е даже плашещо, тъй като няма човек на който да му е сила всичко, ако има 6-ци то или по някой предмети които не му се отдават/не са му интересни е зубрил/имал бая късмет или нивото в даденото учебно заведение е доста ниско. Прави си сам изводите.
    Последно редактирано от draid : 09-16-2014 на 23:10

Мега фен
    Ще ти кажа какви изводи си правя - в тоя форум хората открай време вместо да ти отговарят си отперват по тангенса и си дават мнението по въпрос, който дори не ми побира ума как са решили да коментират.

Та и ти така. Аз питам как можеш да имаш претенции, че разбираш нещо, а да нямаш отличен. Ти отдели точно 2 думи да си разясниш позицията - 'много фактори'.
    Антракса горе е решил, че интуитивните му познания по някакъв предмет изобщо имат някаква стойност.

Как беше лафът ; всички напускаме гимназията, но гимназията не напуска всеки от нас.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си