.
Отговор в тема
Страница 7 от 13 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 302
    Мега фен Аватара на anonymous908491
    Хахахаха, пусналата темата се мисли за красива, а след нея се избиха да се доказват като умни, защото с красотата няма как да стане, виждали сме ги повечето.

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Хахахаха, пусналата темата се мисли за красива, а след нея се избиха да се доказват като умни, защото с красотата няма как да стане, виждали сме ги повечето.
    'ми да
    проблем?:Д

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    'ми да
    проблем?:Д
    Само с пчелите имам проблем

От авторката

Искрено се забавлявах докато четях коментарите ви. Първо искам само да кажа, че докато четях много се възмутих как нападате JullieeK. Момичето е красиво, има амбиция да се образова и т.н. така че не виждам защо с толкова злоба трябва да се коментира. За част от коментарите, нека първо кажа - да красотата е много субективно нещо, но има хора които се намират от болшинството за красиви и по-тези критерии човек може да гради самооценка. Не казвам, че всеки ме вижда като неземна красавица- и това, че не съм качила снимка е по-лична преценка. Не разбирам също, защо толкова задълбахте темата за красотата и интелигентността ... Когато споделих, че не бих се задоволила с всеки не съм имала предвид , че искам Брад Пит, дори нямах предвид до такава степен външен вид, за мен е много важно човека до мен да е амбициран и умен, а не някой селски бек, чиято мечта е петък и събота да иде и да се напие в някой бар. За жената-трофей нека обясня. Когато съм била във връзка с някого, всеки път се получаваше едно и също нещо. Излизайки на срещи, момчетата ме водеха на места, където се е събрал с компанията и се оказваше, че всеки път съм единствено момиче. Най- лошото беше, когато имах по-сериозна връзка (или поне той искаше това да си мисля) и "най-добрите " му приятели ми пишеха и искаха да излизаме и много напрагяха отношенията между мен и него. Дори се случи това, че на първа среща, един ме заведе на рожден ден и ме представи на всичките си приятели. Та, всички се отклониха от въпроса ми и започнаха да спорят кой е красив и кой не- а да и не, не се оплаквам от това, красотата е огромен плюс!

Към Niakoitam не търся батковци с пари :д от достатъчно заможно семейство съм и не гледам това в човека. И не съм и разглезена принцеса, която чака всичко на готово. От 5 години работя - НЕ като модел, нека разбием и тази представа, че красивите момичета търсим мъже с пари.

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    Във фейсбук ли ги намираш тия дето те карат на рожденни дни за първа среща?

Аз въпреки, че съм толкова красив, никога не са ме събирали така с компании ... нещо куца тука ... или при мен ... или при теб. Едно от двете е. А понеже съм безгрешен е ясно в кой е грешката. Спасявай се

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    е в крайна сметка е по-важно животът да ти пише 6".
    жалко успокоение за тройкаджиите хахах

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Да, и скромността краси човека...
    Разбира се че го краси или поне не го прави смешен пред очите на околните ако не друго.
    Не е хубаво да имаш прекалено ниско самочувствие и самооценка за себе си,но пък и не е хубаво да имаш прекалено високо самочувствие особено пък и ако е без покритие.

Като например на кандидатстуденските изпити преди време един съученик на брат ми отиде с него.Брат ми си траеше и си изпълняваше процедурите.Оня беше се запъчил там да разправя.Аз ще ги потроша,ще ги пребия тия даскали,ще ги утепам,взимам си всичко без никакви проблеми .И какво накрая? Брат ми тихо и кротко си взе изпитите, а на него...двойка на всички.Доста смешно се получи накрая.И сега се изявява като някакъв пияница дето повръща по масите в заведенията.

Цитирай Първоначално написано от GemmaHayes Виж мнението
    Към Niakoitam не търся батковци с пари :д от достатъчно заможно семейство съм и не гледам това в човека. И не съм и разглезена принцеса, която чака всичко на готово. От 5 години работя - НЕ като модел, нека разбием и тази представа, че красивите момичета търсим мъже с пари.
    Ами ако не търсиш такива батковци това може само да е похвално. . А това че си от заможно семейство и че работиш 5 години не е такъв фактор.Някои такива подсъзнателно просто искат,как беше..."мъжът да успява да им изпълва жизненият стандарт".Ако искаш любов трябва да търсиш друг човек който я иска,а това не зависи много от това дали е работил от 16 годишна възраст някъде.
    Иначе защо те учудва,че те водят и те запознават с приятелите си.Все пак сте гаджета,напълно нормално е.Може на приятелите му да си им интересна и затова да искат да излизате.Води го и ти в твоята компания или при възможност си ги обединете.Може пък разни хора от вашите компании да се харесат и да се вземат знае ли човек. Иначе това не е чак толкова рядко нещо.Дадена компания да е създадена предимно от мъже или предимно от жени.Няма лошо да те води в такава, а ако искаш да има и жени никой няма да се разсърди примерно ако си доведеш и някоя приятелка.И аз отвреме навреме си се събирам с коч компания,има случаи когато може да дойдат и няколко момичета,има случаи,когато сме си коч компания и така си оставаме докрая или отвреме навреме някое непознато момиче се мерне както когато мен на път за връщане от тоалетната ме поканиха две момичета на танц или една девойка дойде да ни кани на хоро,а е имало и моменти,когато момичето е само едно,гадже на някого или пък втората ми братовчедка.Като цяло е малко трудно да видиш мъжка компания,в която всеки е хванал гадже под ръка.
    Не видях къде точно ти е проблема в случая и това ли имаш предвид да те взимат за трофей.В този случай ако искаш да има момичета просто може да доведеш приятелки,а ако заради това се определяш като трофей който постоянно се показва значи леко си объркала определенията.Все пак един мъж не може да зареже приятелите си само и единствено заради теб и ако го направи е просто путка с и без извинение.А ако държиш да се осамотявате винаги има начини и моменти да го правите.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на an7raks
    Изобщо не разбра за какво говоря, ама правиш преки включвания...

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    наистина е смешно

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    тъжно.

Град
    Sofia
    това очевидно беше в кръга на шегата.. но винаги подобни изказвания са ми се стрували лицемерни, ще се включа по- късно да развия тезата си

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не знам, у дома нямаме Няма как да споделя опит

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    тъжно.
    Аватарът ти е прекрасен! <3

Щях да се включвам по темата, че донякъде съм съгласна с авторката, но после нещата направиха тотален обрат и се отвратих.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Не знам, у дома нямаме Няма как да споделя опит
    ами още повече, тогава какво ги бълвате тия клишета наляво и надясно?
    хем оценката на живота е най- важната (което в общия случай е така, само оценки и за съжаление дори интелeкт не са фактори, които те правят успешен), хем всички (умни и малоумни, пияници, плебеи) се бутат и натискат кой за по- добра оценка, кой за по- елитно учебно заведение и някой изтърси: ама на мен не ми е за тая глупава хартийка и хич не ми дреме за тройката по.. (за която си съдрах задника да уча месец и половина, защото не ми пука, нали), оценката на живота е по- важна

И е факт, има много хора без образование, които са успели и преуспели, та след като толкова мн хора изповядват тази философия, защо аджеба се бутат с адските усилия,а не оставят животът да ги възнагради заедно с тройките и без глупавата хартийка.. В този смисъл намирам в подобни изказвания нотка лицемерие.

П.П. а отговорът ти на изказването ми, което някои видяха като елементарно, а имаше за цел да провокира, беше леко първосигнален а ла трети клас
    Последно редактирано от therichbitch : 09-04-2014 на 22:48

Повече от фен Аватара на Тромбоцит
    Чики-рики, осъзнайте се !
    Силно се съмнявам неземната ви красота да е проблемът във връзките ви, ама много СИЛНО се съмнявам.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от GemmaHayes Виж мнението
    Излизайки на срещи, момчетата ме водеха на места, където се е събрал с компанията и се оказваше, че всеки път съм единствено момиче.
    Най-редовно ми се е случвало, къде е проблемът?

"Силно се съмнявам неземната ви красота да е проблемът във връзките ви, ама много СИЛНО се съмнявам."
    Мдаааам.

Цитирай Първоначално написано от Тромбоцит Виж мнението
    Чики-рики, осъзнайте се !
    Силно се съмнявам неземната ви красота да е проблемът във връзките ви, ама много СИЛНО се съмнявам.
    За връзките не е проблем, но за отношенията с хората може да бъде. Най-малкото, че на по-красивите мацки им се залепват невероятен брой досадници, докато по-невзрачните си го спестяват това неискано внимание.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    За връзките не е проблем, но за отношенията с хората може да бъде. Най-малкото, че на по-красивите мацки им се залепват невероятен брой досадници, докато по-невзрачните си го спестяват това неискано внимание.
    Проблемът с женската злоба идва точно от там, че на по-невзрачните им се спестява вниманието, което обаче далеч не е неискано
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на 102
    Не много добър опит за мисловна дейност от Hayashi. Нищо, важното е че е симпатяга.

Мега фен Аватара на tori
    Хуу де, чак толко ли ви е противно и вътре като ви се лепят досадници? Някой като не ви кефи нещо, има си „блокирай“ във фъкбук, имате си приятели момчета да го набият, има си женски номерца за изгонване, ако щеш и ограничителни заповеди си има, полиции, родители... Аз лично с досадници много бързо успявам да се справя, не знам за вас. Остави, че не съм чак Мис Свят и не късам билетчета на опашка от жениси, следваща ме по петите. Все си има начин за отръвка.
    Идеята ми е, че всеки сам решава кой да влезе в живота му и с каква роля. И ако не можете да отсявате тия въпросните индивиди, шейм он ю.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Проблемът с женската злоба идва точно от там, че на по-невзрачните им се спестява вниманието, което обаче далеч не е неискано
    Не. Проблемът идва от там,че на тия дето много хора им търчат по задника и им свалят постоянно звезди вдигат самочувствието до небесата чувствайки се като големите дзвезди дето всеки е длъжен да им целува краката и задника,че трябва да имат най-добрите и че няма нужда да правят никакви компромиси и те трбва да се печелят,а не да е взаимно,защото може да се хванат за клона на следващият дето точи лиги до земята по тях. Понякога дори и това не е поради факта,че са неземните красавици, а просто заради факта,че в тази среда,която се намират така са възприети и те вярват всячески в това, а все повече хора около тях започват да се връзват и по отраканите да си търсят трофеичета. Но това го има и сред мъжете.Както се казва"Апетита идва с яденето",а човекът е доста лакомо и незадоволимо същество.
    Всъщност не е рядко явлението, при което мъжете на дадено място едвали не се избиват заради обявената за неземната красавица там жена.Обаче се намира все някой който въобще не и цепи басма,постоянно я храни,всячески и треска смаочувствието в земята и видимо въобще не му дреме за нея.Та често подобен тип жени се лепват точно на този един индивид и след това ревът,защото се е намерил някой да им покаже,че няма как да въртят целият свят на малкият си пръст и няма как целият свят да точи лиги по неземната им красота.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Само глупости тук, срам да те хвани.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Не. Проблемът идва от там,че на тия дето много хора им търчат по задника и им свалят постоянно звезди вдигат самочувствието до небесата чувствайки се като големите дзвезди дето всеки е длъжен да им целува краката и задника,че трябва да имат най-добрите и че няма нужда да правят никакви компромиси и те трбва да се печелят,а не да е взаимно,защото може да се хванат за клона на следващият дето точи лиги до земята по тях. Понякога дори и това не е поради факта,че са неземните красавици, а просто заради факта,че в тази среда,която се намират така са възприети и те вярват всячески в това, а все повече хора около тях започват да се връзват и по отраканите да си търсят трофеичета. Но това го има и сред мъжете.Както се казва"Апетита идва с яденето",а човекът е доста лакомо и незадоволимо същество.
    Всъщност не е рядко явлението, при което мъжете на дадено място едвали не се избиват заради обявената за неземната красавица там жена.Обаче се намира все някой който въобще не и цепи басма,постоянно я храни,всячески и треска смаочувствието в земята и видимо въобще не му дреме за нея.Та често подобен тип жени се лепват точно на този един индивид и след това ревът,защото се е намерил някой да им покаже,че няма как да въртят целият свят на малкият си пръст и няма как целият свят да точи лиги по неземната им красота.
    Говориш за съвсем друго нещо и изобщо не си разбрал какво съм имала предвид. Ама карай, явно имаш нужда да си го изкажеш
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си