.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Готино място в София

Здравейте, някой ако може да ми даде съвет къде мога да заведа едно момиче на среща в София. От скоро съм в София, и за това ако може да давате предложения ще съм ви адски благодарен!

Кажи какво място ти трябва. На кафе ли ще я водиш, на бар ли, на ресторант, дискотека?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на RapExotic
    В Happy.

Повече от фен Аватара на Little Monster
    http://sofia.zavedenia.com/pyrva.sreshta.s.gadje_50/

Чичко Гугъл знае! хаха

Мега фен Аватара на 102
    борисовата
    беседката
    до главната алея

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    В Happy.
    8 ръце в подкрепа на това, но по-скоро го измисли да е като спонтанно хрумване по време на разходката, а не директно да кажеш "айде да се видим пред хепи".

Сещам се и за Веда Хаус на "Гладстон". Пак много приятно място, предразполага към гушкане :д

Мега фен Аватара на 102
    da we happy she daam desetki levove za nekva tapa putka

Може би "Апартамента"? Мястото е много приятно и романтично. Пийене и ядене е скъпо, но всичко е домашна работа. Може да вземеш парче торта или някаква безалкохолна напитка за 6-8 лева, легнеш на дивана до прозорца и оставаш там цял вечер. Не е шумно - перфектно за разговори.

"Аrt Hostel" - супер атмосфера, приятна градина но винаги там има много хора (или само аз нямам късмет)

"Lime" - най-вкусният сладкиш с бял шоколад и малини <3
    Последно редактирано от mru : 10-02-2014 на 13:30

Мега фен Аватара на Blab
    ^какъв арт отговор;Д
    ....................

на мен ми е приятно в Кофи Хаус (Кристал), Джими'с (Шипка), Онда (1АЕГ), кафе-книжарницата на Ориндж (Графа), +това (между Оборище и Янко Сакъзов), Инк бар (Славянска), ХлеБар (между Оборище и Шипка), Канаал (на Мадрид и Канала), терасата над Архива (дори само заради гледката))...

може би има и други, но тези със сигурност са (ми) достатъчно приятни и удобни за разговор;
    Последно редактирано от Blab : 10-02-2014 на 09:42

Аз мислех ако е хубаво времето някъде да се разходим - Борисовата или Южния парк, но явно ще се разваля и ми трябва някое приятно кафене примерно!
    Благодаря на всички отзова ли се!

Мега фен Аватара на draid
    "Апартамента" е чудесно място за среща според мен, а и обстановката е много приятна.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    "Апартамента" е чудесно място за среща според мен, а и обстановката е много приятна.
    тва до матрикс 3 ли се пада че не мога да си го представя
    тоест срещу малкия дивак ?

Мега фен Аватара на 102
    всъщност чакай ве
    тва едно навътре ли е.. не беше ли Халбите преди ?

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    8 ръце в подкрепа на това, но по-скоро го измисли да е като спонтанно хрумване по време на разходката, а не директно да кажеш "айде да се видим пред хепи".
    да нали
    тя изяла 15 кибапчитъ и 18 кифтета в 18;00 ти я кани спонтанно в 20;00 да яде още
    има си начини да не е 'аре пред хепи'
    но тряа има няква идея момата се пак че нещо ш съ случва

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от stenli96 Виж мнението
    Аз мислех ако е хубаво времето някъде да се разходим - Борисовата или Южния парк, но явно ще се разваля и ми трябва някое приятно кафене примерно!
    Благодаря на всички отзова ли се!
    гръцката
    некои недели
    абе като цяло я заведи тортичка да муа
    мястото като цяло е почти без значение освен ако не е некоя меркантилна глупачка

На Неофит Рилски е. В близост е до Халбите. Не съм го посещавал обаче от поне 3г. Има и един новооткрит бар или по-скоро вече ще чукне година, но бях на откриването, намира се на Александров малко преди sin city, казва се Golden Moon, много ми допадна като местенце.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Ти си набор 96. Освен ако вашите не ти дават доста кинти, едва ли можеш да я заведеш на някое от горепосочените места, освен ако не искаш да се лишиш от кинтите за ядене в даскало и джобните за седмицата. Ако имаш кинти, Fancy срещу руската църква е хубаво. От друга страна, на твоите години немирахме за готино да се гъзареем по студентски град, така че смятам, че повече би оценила Club 35 точно там. Не ти познавам момичето, но мисля, че това ще й хареса, пък и няма да ти пробие джоба.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен Аватара на 102
    представи си че майка му ако разбере че ше извежда момиче нема го остави с 2 леа
    понякога ме учудвате максимално
    то едни места
    ше каеш 300 лева сметка
    цлуб 35 ми показва що за човек си
    последното о в просто е излишно

Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    Ти си набор 96. Освен ако вашите не ти дават доста кинти, едва ли можеш да я заведеш на някое от горепосочените места, освен ако не искаш да се лишиш от кинтите за ядене в даскало и джобните за седмицата. Ако имаш кинти, Fancy срещу руската църква е хубаво. От друга страна, на твоите години немирахме за готино да се гъзареем по студентски град, така че смятам, че повече би оценила Club 35 точно там. Не ти познавам момичето, но мисля, че това ще й хареса, пък и няма да ти пробие джоба.
    А беше време когато 35 беше просто малката мания и имаше доста ограничени места. А Umbrella изобщо я нямаше. Сега 35 стана голяма гъзария хах. Иначе там на завоя Dolls беше хубаво заведение (: Мисля обаче, че вече не работи. Иначе в Студентски заведения аз уважавам Боримечката, Къщата, Монтерей е доста хубав ресторант. Като за по всекидневна употреба Златния Грош също ми харесва.
    Последно редактирано от draid : 10-02-2014 на 20:48

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    терасата над Архива (дори само заради гледката))...
    не го знам това, обяснете ми, звучи ми прекрасно

иначе да, местата, на които се кефя, ги изброиха. ако някой ме заведе на кафенце в Студентски или пък в някое от ужасните на Витошка, ще съм много разочарована.

а мен приятелят ми в началото, още преди да ми стане такъв, ме водеше в Ложата, ахаха. но ми харесваше, защото нямаше хора почти, а вътре светлината е приглушена и атмосферата е спокойна и отпускаща, въпреки хард музиката :Д ехх

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    иначе да, местата, на които се кефя, ги изброиха. ако някой ме заведе на кафенце в Студентски или пък в някое от ужасните на Витошка, ще съм много разочарована.
    Чак пък.
    Винаги си имам предпочитания, но човекът, с когото съм, е десет пъти по-важен. Навсякъде мога да си харесам нещо за пиене или хапване.

Град
    София
    Моите предпочитания са човекът да не се кефи на тези места просто. Не става дума за пиене или хранене.:Д Което не означава, че не бих могла да го преглътна, ако считам, че си струва. :Д

anonymous708973
    Guest
    Да не се кефи на най-нормални кафета или коктейл барове?

Град
    София
    Ами да, аз лично не ги харесвам. Музиката в повечето случаи ми е тегава, а атмосферата напрягаща, т.е. няма да ми е комфортно там. Падам си по по-алтернативни местенца и приветствам хората с предпочитания като моите. :Д

anonymous708973
    Guest
    Не знам, според мен е важно умение да можеш да си прекараш добре навсякъде

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си