- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Готино място в София
Здравейте, някой ако може да ми даде съвет къде мога да заведа едно момиче на среща в София. От скоро съм в София, и за това ако може да давате предложения ще съм ви адски благодарен!![]()
Кажи какво място ти трябва. На кафе ли ще я водиш, на бар ли, на ресторант, дискотека?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
http://sofia.zavedenia.com/pyrva.sreshta.s.gadje_50/
Чичко Гугъл знае! хаха
da we happy she daam desetki levove za nekva tapa putka
Може би "Апартамента"? Мястото е много приятно и романтично. Пийене и ядене е скъпо, но всичко е домашна работа. Може да вземеш парче торта или някаква безалкохолна напитка за 6-8 лева, легнеш на дивана до прозорца и оставаш там цял вечер. Не е шумно - перфектно за разговори.
"Аrt Hostel" - супер атмосфера, приятна градина но винаги там има много хора (или само аз нямам късмет)
"Lime" - най-вкусният сладкиш с бял шоколад и малини <3
Последно редактирано от mru : 10-02-2014 на 13:30
^какъв арт отговор;Д
....................
на мен ми е приятно в Кофи Хаус (Кристал), Джими'с (Шипка), Онда (1АЕГ), кафе-книжарницата на Ориндж (Графа), +това (между Оборище и Янко Сакъзов), Инк бар (Славянска), ХлеБар (между Оборище и Шипка), Канаал (на Мадрид и Канала), терасата над Архива (дори само заради гледката))...
може би има и други, но тези със сигурност са (ми) достатъчно приятни и удобни за разговор;
Последно редактирано от Blab : 10-02-2014 на 09:42
Аз мислех ако е хубаво времето някъде да се разходим - Борисовата или Южния парк, но явно ще се разваля и ми трябва някое приятно кафене примерно!![]()
Благодаря на всички отзова ли се!![]()
"Апартамента" е чудесно място за среща според мен, а и обстановката е много приятна.
всъщност чакай ве
тва едно навътре ли е.. не беше ли Халбите преди ?
На Неофит Рилски е. В близост е до Халбите. Не съм го посещавал обаче от поне 3г. Има и един новооткрит бар или по-скоро вече ще чукне година, но бях на откриването, намира се на Александров малко преди sin city, казва се Golden Moon, много ми допадна като местенце.
Ти си набор 96. Освен ако вашите не ти дават доста кинти, едва ли можеш да я заведеш на някое от горепосочените места, освен ако не искаш да се лишиш от кинтите за ядене в даскало и джобните за седмицата. Ако имаш кинти, Fancy срещу руската църква е хубаво. От друга страна, на твоите години немирахме за готино да се гъзареем по студентски град, така че смятам, че повече би оценила Club 35 точно там. Не ти познавам момичето, но мисля, че това ще й хареса, пък и няма да ти пробие джоба.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
представи си че майка му ако разбере че ше извежда момиче нема го остави с 2 леа
понякога ме учудвате максимално
то едни места
ше каеш 300 лева сметка
цлуб 35 ми показва що за човек си
последното о в просто е излишно
А беше време когато 35 беше просто малката мания и имаше доста ограничени места. А Umbrella изобщо я нямаше. Сега 35 стана голяма гъзария хах. Иначе там на завоя Dolls беше хубаво заведение (: Мисля обаче, че вече не работи. Иначе в Студентски заведения аз уважавам Боримечката, Къщата, Монтерей е доста хубав ресторант. Като за по всекидневна употреба Златния Грош също ми харесва.
Последно редактирано от draid : 10-02-2014 на 20:48
не го знам това, обяснете ми, звучи ми прекрасно
иначе да, местата, на които се кефя, ги изброиха. ако някой ме заведе на кафенце в Студентски или пък в някое от ужасните на Витошка, ще съм много разочарована.
а мен приятелят ми в началото, още преди да ми стане такъв, ме водеше в Ложата, ахаха. но ми харесваше, защото нямаше хора почти, а вътре светлината е приглушена и атмосферата е спокойна и отпускаща, въпреки хард музиката :Д ехх
Моите предпочитания са човекът да не се кефи на тези места просто. Не става дума за пиене или хранене.:Д Което не означава, че не бих могла да го преглътна, ако считам, че си струва. :Д
Да не се кефи на най-нормални кафета или коктейл барове?
Ами да, аз лично не ги харесвам. Музиката в повечето случаи ми е тегава, а атмосферата напрягаща, т.е. няма да ми е комфортно там. Падам си по по-алтернативни местенца и приветствам хората с предпочитания като моите. :Д
Не знам, според мен е важно умение да можеш да си прекараш добре навсякъде![]()