Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
Остави фейсбук, понякога нещата са доста по-сериозни.
Писна ми да ме спират на улицата и да ме питат за телефона ми или директно да ме питат дали искам да отида от тях. И това напълно непознати. Последно някакъв тип в трамвая след обичайното колко съм "красива" и "невероятна" ме попита дали може да ми пипне косата...
Миналата година бяхме огромна специалност и групите бяха много, въртяха се постоянно и ми се изредиха поне 80% от колегите с нещо брутално от типа "Искаш ли да пием кафе... тая вечер... в нас".

Точно това е типът внимание, който бих искала да си спестя. И тук дори не става въпрос за това дали съм неземна красавица или не, нещата са по-скоро на расов принцип. Най-добрата ми приятелка е по-тъмничка и на нея почти не ѝ се случва например. Не че не съм категорична и дори груба всеки път, но леко ми омръзна постоянно някакъв досадник да ме следва до вкъщи на 2 метра зад мен дори когато му повтарям да се разкара моментално.

Очаквам да чуя колко съм надута, с огромно самочувствие и с високи критерии.
Всяка от нас е получавала странни комплименти. Веднъж ми обясняваха как искат да ми лежат в краката и да ме гледат как пуша, защото... Защо не? Фетишисти бол.
Ма пък все пак има полиция, нали? Или ако не ти се занимава, можеш да се влачиш все с (мъжка) компания да те пази примерно, що да не? Или... де да знам, винаги има решение.