.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 302

Hybrid View

smileforme91
    Guest
    Защо повечето жени смятат , че са ловен трофей?Или проблема е в красотата ?
    Проблемът никога не е в красотата , а в излъчването.Има много определящи фактори, за това дали "изглеждаш" или "си" от типа жени , наричащи се "трофей".
    Понякога имащите се за абсолютни красавици , поставят огромни изисквания непосилни за човешката раса.Друг път именно тези изисквания и самото надменно поведение , отказват момчетата , смятащи че нямат шанс с такова момиче.
    Нали наистина не смяташ , че "всички мъже са еднакви" и проблемът не е в теб?

Ако поведението и излъчването ти са като на красива снобарка , забрави някой да те приеме на сериозно.
    Все пак не вярвам на среща да отиваш с "Анна Каренина" под ръка , че хората да разберат колко земна и умна си всъщност. При първа среща , винаги от значение е първото впечатление което правиш ...

Успех !

Супер фен Аватара на per-dead
    Цитирай Първоначално написано от smileforme91 Виж мнението
    Проблемът никога не е в красотата , а в излъчването.Има много определящи фактори, за това дали "изглеждаш" или "си" от типа жени , наричащи се "трофей".
    Понякога имащите се за абсолютни красавици , поставят огромни изисквания непосилни за човешката раса.Друг път именно тези изисквания и самото надменно поведение , отказват момчетата , смятащи че нямат шанс с такова момиче.

Ако поведението и излъчването ти са като на красива снобарка , забрави някой да те приеме на сериозно.
    Все пак не вярвам на среща да отиваш с "Анна Каренина" под ръка , че хората да разберат колко земна и умна си всъщност. При първа среща , винаги от значение е първото впечатление което правиш ...

Успех !
    +1

Не изчетох всички мнения, поради сънливи причини.

И аз съм много готина и красива (поне така си мисля), но съм обвързана от сума ти време и връзката е сериозна и човека не ме има за трофей.
    Ако не можеш да си намериш приятел, значи смени аудиторията на търсене. Имам една приятелка, която си търси гадже в аудиторията на пернишките бекове и батките. После се чуди що всички искали само секс от нея. Мчи, кат ги търси на едно и също място, много ясно, че всички те ще искат едно и също.
    Според мен проблема си е в теб, не в мъжете. Ако всички са еднакви, тогава не знам защо си тръгнала да търсиш различния. :/

Цитирай Първоначално написано от smileforme91 Виж мнението

Успех !
    Съгласна съм..ти може да си много красива, но това, че момчетата те възприемат като ''трофей'' и това, че никога не си имала сериозна връзка е само и единствено заради теб или по-точно заради характера ти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си