- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблема на красивите момичета
Тази тема е безумна.
//завидях за доходоносната и хуманна сфера;Д
FAKE IT made my day)))
Аз като ти казах в другата тема, че мисленето не ти е сила... Не съм те била познавала, не можело да съдя по постове, хах. То по-добре за теб, че не те познавам. Ако наживо чуя подобни разсъждения, няма да се въздържа да не ти обясня каквя куха самозабравила се пикла си.![]()
Мдам,като те гледам единствената причина да си във форума е да си лееш злобата,ако мислиш,че можеш да ме обидиш жестоко се лъжеш.Говориш,че съм куха,без да ме познаваш дори.Не знам ако моето мислене не е сила,то на кой е тогава.Имам си претенциите за интелигентна и то както гледам в пъти повече от тебе.Всяка сфера на развитие е прекалено различна и няма смисъл да сравнявам моята с твоята,каквато и да е.Погледни малко себе си първо преди да плюеш хората,усети се,не е толкова трудно.Не искам да те коментирам,не те познавам,нямам и намерение,намерила съм си средата,не мисля,че като излезна от нея ще се чувствам на място,но отново ти казвам,че не си права да говориш,без да знаеш нищо за отсрещния.Мисли си,че съм пикла и каквото там си си наумила за мене.Винаги съм казвала,че най силната отрова е женската злоба и завист,благодаря,че ми потвърждаваш мнението.
Нямаш право да ме наричаш малка пикла,работя на 2 места да си платя образованието ив се пак успявам да не изкарвам под 6 на който и да било изпит,да ходя по стажове и да учатвам във всяка благотворителна дейност,организирана в града....
Последно редактирано от JullieeK : 09-02-2014 на 10:48
Извинявай, за какво да ти завиждам? Че не можеш да си намериш достоен за красотата си? Ми, мен на твое място щеше да ме е срам, явно не търсиш където трябва и преценката ти никаква я няма.
Аз съм открила човек, който уважавам безкрайно много, на когото се възхищавам и с когото не само изпитвам чувството, че ми е равен, а че дори ме превъзхожда и мога да науча безкрайно много от него.
На тоя фон няма как да завиждам, че ти не можеш. Логиката никак, ама никак не ти е сила.
Познавам хора, които вадят хилядарка на месец и са пълни лапета по душа, така че това не е аргумент.
Фактите са си факти - красотата е субективна, драга. А субективизмът е първото нещо, което превръща фактът в мнение.
Отново - логиката не ти е сила![]()