Първоначално написано от
JullieeK
Мдам,като те гледам единствената причина да си във форума е да си лееш злобата,ако мислиш,че можеш да ме обидиш жестоко се лъжеш.Говориш,че съм куха,без да ме познаваш дори.Не знам ако моето мислене не е сила,то на кой е тогава.Имам си претенциите за интелигентна и то както гледам в пъти повече от тебе.Всяка сфера на развитие е прекалено различна и няма смисъл да сравнявам моята с твоята,каквато и да е.Погледни малко себе си първо преди да плюеш хората,усети се,не е толкова трудно.Не искам да те коментирам,не те познавам,нямам и намерение,намерила съм си средата,не мисля,че като излезна от нея ще се чувствам на място,но отново ти казвам,че не си права да говориш,без да знаеш нищо за отсрещния.Мисли си,че съм пикла и каквото там си си наумила за мене.Винаги съм казвала,че най силната отрова е женската злоба и завист,благодаря,че ми потвърждаваш мнението.
Нямаш право да ме наричаш малка пикла,работя на 2 места да си платя образованието ив се пак успявам да не изкарвам под 6 на който и да било изпит,да ходя по стажове и да учатвам във всяка благотворителна дейност,организирана в града....