.
Отговор в тема
Страница 2 от 13 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 302
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Лекар??
    Фактите говорят друго...
    Макар че, честно казано, нямам представа колко взима един лекар, ама като гледам опашките със завършили медицина кандидат-лекари на Терминала на летището, други мисли ми идват в главата...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от JullieeK Виж мнението
    Завиждай, няма лошо, само може да ме радва това Не виждам смисъл да си вкарваш сарказма, фактите са си факти....
    Аз като ти казах в другата тема, че мисленето не ти е сила... Не съм те била познавала, не можело да съдя по постове, хах. То по-добре за теб, че не те познавам. Ако наживо чуя подобни разсъждения, няма да се въздържа да не ти обясня каквя куха самозабравила се пикла си.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Аз като ти казах в другата тема, че мисленето не ти е сила... Не съм те била познавала, не можело да съдя по постове, хах. То по-добре за теб, че не те познавам. Ако наживо чуя подобни разсъждения, няма да се въздържа да не ти обясня каквя куха самозабравила се пикла си.
    Мдам,като те гледам единствената причина да си във форума е да си лееш злобата,ако мислиш,че можеш да ме обидиш жестоко се лъжеш.Говориш,че съм куха,без да ме познаваш дори.Не знам ако моето мислене не е сила,то на кой е тогава.Имам си претенциите за интелигентна и то както гледам в пъти повече от тебе.Всяка сфера на развитие е прекалено различна и няма смисъл да сравнявам моята с твоята,каквато и да е.Погледни малко себе си първо преди да плюеш хората,усети се,не е толкова трудно.Не искам да те коментирам,не те познавам,нямам и намерение,намерила съм си средата,не мисля,че като излезна от нея ще се чувствам на място,но отново ти казвам,че не си права да говориш,без да знаеш нищо за отсрещния.Мисли си,че съм пикла и каквото там си си наумила за мене.Винаги съм казвала,че най силната отрова е женската злоба и завист,благодаря,че ми потвърждаваш мнението.
    Нямаш право да ме наричаш малка пикла,работя на 2 места да си платя образованието ив се пак успявам да не изкарвам под 6 на който и да било изпит,да ходя по стажове и да учатвам във всяка благотворителна дейност,организирана в града....
    Последно редактирано от JullieeK : 09-02-2014 на 10:48

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Лекар??
    Фактите говорят друго...
    Макар че, честно казано, нямам представа колко взима един лекар, ама като гледам опашките със завършили медицина кандидат-лекари на Терминала на летището, други мисли ми идват в главата...
    Именно,който има акъл не остава тука,където ще бъде оплюван.Приета съм догодина да уча в Хопкинс,като гледам май и там ще си остана да довърша образованието...

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    При такива теми слагайте снимки да ви видим колко сте красиви.

Аз си имам....

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    красотата като сексуална атрактивност е всичко друго, но не и абстракция, освен ако не си фетишист, който обича 200-килограмови мадами
    Примера, който си дал с 200-килограмовата жена не е уместен, както не би бил уместен пример с 30-килограмова. И в двата случая говорим за грозни и болестни състояния.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    говорим за грозни и болестни състояния.
    чакай, нали всичко беше абстрактно ?

чакай, нали всичко беше абстрактно ?
    Ако ще говорим за абстракция значи трябва да премахнем и фетишите?
    Щом няма да е болест, не би трябвало да бъде и фетиш.

anonymous895156
    Guest
    естествено, напълно нормално е да ти харесва да те бият с камшик

естествено, напълно нормално е да ти харесва да те бият с камшик
    Както е съвсем нормално на теб самият този акт да ти се струва красив /например/ на мен - не. Като какъв следва да бъде определен той?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от JullieeK Виж мнението
    Мдам,като те гледам единствената причина да си във форума е да си лееш злобата,ако мислиш,че можеш да ме обидиш жестоко се лъжеш.Говориш,че съм куха,без да ме познаваш дори.Не знам ако моето мислене не е сила,то на кой е тогава.Имам си претенциите за интелигентна и то както гледам в пъти повече от тебе.Всяка сфера на развитие е прекалено различна и няма смисъл да сравнявам моята с твоята,каквато и да е.Погледни малко себе си първо преди да плюеш хората,усети се,не е толкова трудно.Не искам да те коментирам,не те познавам,нямам и намерение,намерила съм си средата,не мисля,че като излезна от нея ще се чувствам на място,но отново ти казвам,че не си права да говориш,без да знаеш нищо за отсрещния.Мисли си,че съм пикла и каквото там си си наумила за мене.Винаги съм казвала,че най силната отрова е женската злоба и завист,благодаря,че ми потвърждаваш мнението.
    Нямаш право да ме наричаш малка пикла,работя на 2 места да си платя образованието ив се пак успявам да не изкарвам под 6 на който и да било изпит,да ходя по стажове и да учатвам във всяка благотворителна дейност,организирана в града....
    Извинявай, за какво да ти завиждам? Че не можеш да си намериш достоен за красотата си? Ми, мен на твое място щеше да ме е срам, явно не търсиш където трябва и преценката ти никаква я няма.
    Аз съм открила човек, който уважавам безкрайно много, на когото се възхищавам и с когото не само изпитвам чувството, че ми е равен, а че дори ме превъзхожда и мога да науча безкрайно много от него.
    На тоя фон няма как да завиждам, че ти не можеш. Логиката никак, ама никак не ти е сила.

Познавам хора, които вадят хилядарка на месец и са пълни лапета по душа, така че това не е аргумент.
    Фактите са си факти - красотата е субективна, драга. А субективизмът е първото нещо, което превръща фактът в мнение.
    Отново - логиката не ти е сила

anonymous895156
    Guest
    разводняваш темата
    тезата ти е, че привлекателността е нещо абстрактно, а това се отхвърля от еволюционната психология и елементарната логика
    да, можеш да се влюбиш и в джудже и то да се превърне в най-красивия мъж за теб, но не говорим за това
    отклоненията на отделни индивиди от нормата също са друг въпрос

За пореден път ти казвам,научи се да четеш...Споменах,че съм намерила човека до себе си,с който съм от години и който ме уважава заради това,което съм и което му предлагам.Не виждам смисъл да водя твоя спор.Когато се научиш да мислиш преди да пишеш,тогава може да проведем разговор.Няма значение за каква ме мислиш,аз съм щастлива с всичко което съм постигнала и което ми предстои,а това е най-важното.

Проблемът ти е наистина сериозен

разводняваш темата
    тезата ти е, че привлекателността е нещо абстрактно, а това се отхвърля от еволюционната психология и елементарната логика
    да, можеш да се влюбиш и в джудже и то да се превърне в най-красивия мъж за теб, но не говорим за това
    отклоненията на отделни индивиди от нормата също са друг въпрос
    Мите, щом говорим за еволюционна психология. В една своя книга Дейвид Бъс обяснява много подробно за многобройните си изследвания с жени и мъже. Ще ти дам пример с един, свързан с жените. От който той твърди, че достига до извода, че жените имат по-различно виждане за красотата на мъжа. Твърди се, че когато жената е в менструален цикъл възприема мъжа по-различен начин и съответно търси различен тип мъж от този, който би търсила, когато не е в цикъл. От което ясно се досещаш какво искам да ти кажа, нали?

Мега фен
    в тоя форум някой да не каже, че се има за добре изглеждащ или интелигентен
    баси кокошарника

anonymous895156
    Guest
    В случая под тип се има предвид основно характер и излъчване, когато жена е в овулация, тя търси по-сексапилни, грубовати и уверени мъже, защото се предполага, че техните гени са по-добри от тези на свитите в ъгъла бетички.
    http://todayilearned.co.uk/2010/11/1...autiful-faces/
    Тези неща обаче са универсални, както и други предпочитания на отделните полове - жените обикновено търсят по-високи, интелигентни, възрастни, силни, богати и социално издигнати мъже от тях, защото виждат в тях потенциални закрилници, при мъжете е обратното. Не може да казваме на черното бяло.

В случая под тип се има предвид основно характер и излъчване, когато жена е в овулация, тя търси по-сексапилни, грубовати и уверени мъже, защото се предполага, че техните гени са по-добри от тези на свитите в ъгъла бетички.
    http://todayilearned.co.uk/2010/11/1...autiful-faces/
    Тези неща обаче са универсални, както и други предпочитания на отделните полове - жените обикновено търсят по-високи, интелигентни, възрастни, силни, богати и социално издигнати мъже от тях, защото виждат в тях потенциални закрилници, при мъжете е обратното. Не може да казваме на черното бяло.
    Интелигентен и богат вече попадат в друга категория.

Както и да е. Хубав ден.

anonymous895156
    Guest
    от гледна точка на статистиката определяните като атрактивни жени и особено мъже имат доста по-високо средно IQ от хората в другата категория, съответно са способни и да си извоюват добри позиции в социалната йерархия
    гг бб

anonymous708973
    Guest

Както и да е. Хубав ден.
    Eх, сещам се за онзи виц с магазина за мъже :д

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Eх, сещам се за онзи виц с магазина за мъже :д
    Я го разкажи. ^^

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от FAKE IT Виж мнението
    И аз имам тоя проблем, изключително красив съм и не мога да си намеря сериозна приятелка ... Само ме разнасят насам-натам да се хвалят с мен, все едно съм някаква находка, абсолютно те разбирам ...
    ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на xoxi
    Всеки ще се хване за това, което показваш.
    Ако не можеш да блеснеш с друго, освен с външност, не се чуди защо само заради нея ти се лепят. Или защо гледат да е еднократно/краткотрайно.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    от гледна точка на статистиката определяните като атрактивни жени и особено мъже имат доста по-високо средно IQ от хората в другата категория, съответно са способни и да си извоюват добри позиции в социалната йерархия
    гг бб
    Ъм, атрактивен и красив са две различни понятия, въпреки че и двете носят известна доза субективност.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си