- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблема на красивите момичета
Лекар??
Фактите говорят друго...
Макар че, честно казано, нямам представа колко взима един лекар, ама като гледам опашките със завършили медицина кандидат-лекари на Терминала на летището, други мисли ми идват в главата...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Аз като ти казах в другата тема, че мисленето не ти е сила... Не съм те била познавала, не можело да съдя по постове, хах. То по-добре за теб, че не те познавам. Ако наживо чуя подобни разсъждения, няма да се въздържа да не ти обясня каквя куха самозабравила се пикла си.![]()
Мдам,като те гледам единствената причина да си във форума е да си лееш злобата,ако мислиш,че можеш да ме обидиш жестоко се лъжеш.Говориш,че съм куха,без да ме познаваш дори.Не знам ако моето мислене не е сила,то на кой е тогава.Имам си претенциите за интелигентна и то както гледам в пъти повече от тебе.Всяка сфера на развитие е прекалено различна и няма смисъл да сравнявам моята с твоята,каквато и да е.Погледни малко себе си първо преди да плюеш хората,усети се,не е толкова трудно.Не искам да те коментирам,не те познавам,нямам и намерение,намерила съм си средата,не мисля,че като излезна от нея ще се чувствам на място,но отново ти казвам,че не си права да говориш,без да знаеш нищо за отсрещния.Мисли си,че съм пикла и каквото там си си наумила за мене.Винаги съм казвала,че най силната отрова е женската злоба и завист,благодаря,че ми потвърждаваш мнението.
Нямаш право да ме наричаш малка пикла,работя на 2 места да си платя образованието ив се пак успявам да не изкарвам под 6 на който и да било изпит,да ходя по стажове и да учатвам във всяка благотворителна дейност,организирана в града....
Последно редактирано от JullieeK : 09-02-2014 на 10:48
При такива теми слагайте снимки да ви видим колко сте красиви.
естествено, напълно нормално е да ти харесва да те бият с камшик
Извинявай, за какво да ти завиждам? Че не можеш да си намериш достоен за красотата си? Ми, мен на твое място щеше да ме е срам, явно не търсиш където трябва и преценката ти никаква я няма.
Аз съм открила човек, който уважавам безкрайно много, на когото се възхищавам и с когото не само изпитвам чувството, че ми е равен, а че дори ме превъзхожда и мога да науча безкрайно много от него.
На тоя фон няма как да завиждам, че ти не можеш. Логиката никак, ама никак не ти е сила.
Познавам хора, които вадят хилядарка на месец и са пълни лапета по душа, така че това не е аргумент.
Фактите са си факти - красотата е субективна, драга. А субективизмът е първото нещо, което превръща фактът в мнение.
Отново - логиката не ти е сила![]()
разводняваш темата
тезата ти е, че привлекателността е нещо абстрактно, а това се отхвърля от еволюционната психология и елементарната логика
да, можеш да се влюбиш и в джудже и то да се превърне в най-красивия мъж за теб, но не говорим за това
отклоненията на отделни индивиди от нормата също са друг въпрос
За пореден път ти казвам,научи се да четеш...Споменах,че съм намерила човека до себе си,с който съм от години и който ме уважава заради това,което съм и което му предлагам.Не виждам смисъл да водя твоя спор.Когато се научиш да мислиш преди да пишеш,тогава може да проведем разговор.Няма значение за каква ме мислиш,аз съм щастлива с всичко което съм постигнала и което ми предстои,а това е най-важното.
Мите, щом говорим за еволюционна психология. В една своя книга Дейвид Бъс обяснява много подробно за многобройните си изследвания с жени и мъже. Ще ти дам пример с един, свързан с жените. От който той твърди, че достига до извода, че жените имат по-различно виждане за красотата на мъжа. Твърди се, че когато жената е в менструален цикъл възприема мъжа по-различен начин и съответно търси различен тип мъж от този, който би търсила, когато не е в цикъл. От което ясно се досещаш какво искам да ти кажа, нали?
в тоя форум някой да не каже, че се има за добре изглеждащ или интелигентен![]()
баси кокошарника
В случая под тип се има предвид основно характер и излъчване, когато жена е в овулация, тя търси по-сексапилни, грубовати и уверени мъже, защото се предполага, че техните гени са по-добри от тези на свитите в ъгъла бетички.
http://todayilearned.co.uk/2010/11/1...autiful-faces/
Тези неща обаче са универсални, както и други предпочитания на отделните полове - жените обикновено търсят по-високи, интелигентни, възрастни, силни, богати и социално издигнати мъже от тях, защото виждат в тях потенциални закрилници, при мъжете е обратното. Не може да казваме на черното бяло.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Всеки ще се хване за това, което показваш.
Ако не можеш да блеснеш с друго, освен с външност, не се чуди защо само заради нея ти се лепят. Или защо гледат да е еднократно/краткотрайно.