- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблема на красивите момичета
А ти как разбираш дали някой е красив или не?? Ако има някъв друг начин да разбереш освен собственото ти чувстно за естетика, мнението на общесвото е факта, че международни агенции са прквлечени от визията просветли ме ако може.Факт е, че има хора, които са по-надарени физически от други, но това по никакъв начин не определя човека.
сигурен съм, че 90% от форуна ще хареса тази
а тази ще остане деТствена![]()
при все, че авторката, а и другото момиче, са фейк акаунти, да - мацката на аватара определено изглежда добре.
Красотата е комплекс от качества, даже непременно не е и в симетрията на чертите. Имам различни критерии за красота в зависимост дали става дума за мъже, или за жени. Има жени и мъже, които са харесвани от болшинството, защото я уплътняват тая красота с нещо - с излъчване, харизматични са, чаровни са, имат хармонични черти(която хармония, пак да кажа, не се изразява в непременно идеална симетрия на тялото/лицето).
Проблемът не е в това, че ти или някоя друга се мислите за красавици. Това си е ваше право. Просто в днешно време много жени се мислят за красиви и си вдигат самочувствието, а няма на базата на какво. Редовният отговор за точно тази представа за себе си е същият, който и ти ми даде - няколко фотосесии, комплименти от този и онзи...
Откакто професионалните фотоапарати станаха на сравнително достъпни цени, всеки втори е модел, а който не е - е фотограф.![]()
Просто е грозно когато тръгнете да говорите, че сте красиви, а не можете да защитите твърдението си по никакъв начин. Все едно да претендирате, че сте интелигентни, защото сте прочели две енциклопедии и една статия в Уикипедия...
п.с - Чарлийз Терон никога не съм я намирала за красавица![]()
Искаш ли да ти дам фб профил да докажа, че не съм фейкИли още снимки мога да пратя, за мен е без значение.
Все пак, благодаря за комплимента
Намби, основният ми аргумент бе, че се виждам красива в собствените ми очи, което е по-важно от останалото.Споменах, че не се снимам, за показност или удоволствие, а по-необходимост.Естествено че начина, по който аз се виждам, няма да съвпада с този на околните, но това ли е най-важното ??
Последно редактирано от JullieeK : 09-02-2014 на 20:44
натръжкате.... ква е тая дума
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
за спорта в такъв случай - какво лошо има в това някой да те приема за трофей ? Всъщност какво имахте предвид с авторката с това твърдение ? Спрямо гледната точка би могло дори да е нещо хубаво.
Да не излезе накрая, че проблемът на красивите момичета е афинитетът им към кофти момчета ?
Подсетихте ме за нещо...
Ф нидуумение
Нищу нямаши ми фчера,
ставам сутранта,
ф углидалуту са зверя:
Бря, чи красута!
Викам сигур са чалдисах,
туй ни мой съм аз.
Смятай кат са начирвисам
и са нагласа!
Тъй пу нощник и терлици,
с чорлава куса
мязам кат на убавица
ф профил и анфас.
Дрямах начи и въртях са,
цъках със език,
плюх са дан са уручасам –
тъй са възхитих.
Дъл на пустуту глидалу
са яви дифект!?
Тъй да съм разхубавяла...
А, сига де! Дерт!
Са умислих утведнъшки –
как навън ш’ въря?
МОмцити ку са натръшкат
кату ма съзрат?
С модна фуста, чи забрадка,
с китка у ръка;
с тос акъл зер за три патки,
кату заблеста...
И къдету койт’ ма срещни –
пламна, изгуря
ф разни помисли пугрешни...
Пък ни съм таквас!
Туй наверну сън е билу,
сигур йощи спа
и ми са е присънила
буйна красута.
Скуркузъбел съм, мий ясну -
ич дан ма съзреш,
щот ут толкува прикраснус,
мой са пубулейш.
Толкус убус да са исипи
тъй връз мен кат дъж...
Някуй тряа да ма ущипи!
(пу възможнус мъж! )
Ма то афинитет към кофти момчета имат и по-невзрачничките.Въобще, такива, които се жалват колко са били красиви, пък били нещастни, щото никой не смеел да ги доближи... Съмнително звучи.
![]()
Това е твърдение само на авторката, аз споменах, че трябва да намери, човека за нея и вкарах малко лични преживявания, от което се получиняква страшна данданияТо не бяха наливки, обиди, бича съм куха, била съм фейк
Както и да е, дандано вече спрат коментарите, защото малко се изтърка цялата ситуация, а аз не мога да се спра, когато някой ми говори на въпреки да не се защитя
![]()
Уморих се малко и загубих леко нишката, та извинявай ако не съм те разбралаПод жалване се надявам да имаш предвид авторката на темата,защото аз не съси и помисляла да се оплаквам за такива простотии..
Ама айде, здраве да е, авторката дано си намери момчето, което не я смята за трофей, не е чак толкова трудно, ако имаш и какво друго да предложиш.
JullieeK ти защо си си качила снимка?
защото мислиш, че си красива?
ми ясно е, че мислите на повечето хора, когато видят красиво непознато момиче са свързани със секс.
Blab, пиша от таблет, нормалто е да се правят грешки понякога
Иначе, споменах че се мисля за красива а качих снимка сама защото съм открит човек, не обичам да си крия самоличността или да се престувам на някой друг.
А с какво са свързани мислите на хората не е моя работа общо взето.
добре се измъкваш
все пак не е добре да намекваш за красотата си и за интелигентността си, особено със смешни примери как ,,умните'' заминавали в чужбина и медицината била за избранниците на 7-мото небе.
Как се "защитава" красота? Тя, ако си покрива нейните си критерии за красота, що да не се мисли за красива?
Да, красотата е субективно понятие, но повечето хора имат доста сходни критерии в това отношение... Малко са мъжете, които харесват двуметрови 120-килограмови жени, както са малко и жените, харесващи мъже, високи метър и 50 и тежащи 25кг с мокри гащи...
Каквото и да си кривя душата, JullieeK ми харесва в лице/поне това, което е на снимката/... Не я знам куха ли е, пълна ли е, ама съм сигурен, че едно 80% от момчетата във форума са на моето мнение.
Това е форум, т.е не мога да докажа нищо, тва, че съм си сложила снимката не означава, че всеки ще ме приеме на доверие за истинска.Но дори и да бях фейк ми дойдоха малко в повече нападките, леко стана грозно в един момент, но както аз не съдя вас, ще помоля и вие да се въздържате от подобни коментари.
Защото в края ня деня няма значение колко си красив, а дали си с любимия човек, дали се чувстваш удовлетворен от себе си.Ето в това е истинската красота.Физическата е преходна както и да го погледнеш.