.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 302

Hybrid View

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Сега какво излезе, тия, дето не сме завършили Хопкинс, да скачаме в Дунава ли?

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    being top of your class does not necessarily guarantee that you will be at the top of life
    Докато те четях, мечтателке, направо ток мина през мен. Баща ми казва нещо подобно "че в крайна сметка е по-важно животът да ти пише 6".

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    е в крайна сметка е по-важно животът да ти пише 6".
    жалко успокоение за тройкаджиите хахах

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Да, и скромността краси човека...
    Разбира се че го краси или поне не го прави смешен пред очите на околните ако не друго.
    Не е хубаво да имаш прекалено ниско самочувствие и самооценка за себе си,но пък и не е хубаво да имаш прекалено високо самочувствие особено пък и ако е без покритие.

Като например на кандидатстуденските изпити преди време един съученик на брат ми отиде с него.Брат ми си траеше и си изпълняваше процедурите.Оня беше се запъчил там да разправя.Аз ще ги потроша,ще ги пребия тия даскали,ще ги утепам,взимам си всичко без никакви проблеми .И какво накрая? Брат ми тихо и кротко си взе изпитите, а на него...двойка на всички.Доста смешно се получи накрая.И сега се изявява като някакъв пияница дето повръща по масите в заведенията.

Цитирай Първоначално написано от GemmaHayes Виж мнението
    Към Niakoitam не търся батковци с пари :д от достатъчно заможно семейство съм и не гледам това в човека. И не съм и разглезена принцеса, която чака всичко на готово. От 5 години работя - НЕ като модел, нека разбием и тази представа, че красивите момичета търсим мъже с пари.
    Ами ако не търсиш такива батковци това може само да е похвално. . А това че си от заможно семейство и че работиш 5 години не е такъв фактор.Някои такива подсъзнателно просто искат,как беше..."мъжът да успява да им изпълва жизненият стандарт".Ако искаш любов трябва да търсиш друг човек който я иска,а това не зависи много от това дали е работил от 16 годишна възраст някъде.
    Иначе защо те учудва,че те водят и те запознават с приятелите си.Все пак сте гаджета,напълно нормално е.Може на приятелите му да си им интересна и затова да искат да излизате.Води го и ти в твоята компания или при възможност си ги обединете.Може пък разни хора от вашите компании да се харесат и да се вземат знае ли човек. Иначе това не е чак толкова рядко нещо.Дадена компания да е създадена предимно от мъже или предимно от жени.Няма лошо да те води в такава, а ако искаш да има и жени никой няма да се разсърди примерно ако си доведеш и някоя приятелка.И аз отвреме навреме си се събирам с коч компания,има случаи когато може да дойдат и няколко момичета,има случаи,когато сме си коч компания и така си оставаме докрая или отвреме навреме някое непознато момиче се мерне както когато мен на път за връщане от тоалетната ме поканиха две момичета на танц или една девойка дойде да ни кани на хоро,а е имало и моменти,когато момичето е само едно,гадже на някого или пък втората ми братовчедка.Като цяло е малко трудно да видиш мъжка компания,в която всеки е хванал гадже под ръка.
    Не видях къде точно ти е проблема в случая и това ли имаш предвид да те взимат за трофей.В този случай ако искаш да има момичета просто може да доведеш приятелки,а ако заради това се определяш като трофей който постоянно се показва значи леко си объркала определенията.Все пак един мъж не може да зареже приятелите си само и единствено заради теб и ако го направи е просто путка с и без извинение.А ако държиш да се осамотявате винаги има начини и моменти да го правите.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    наистина е смешно

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    тъжно.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    тъжно.
    Аватарът ти е прекрасен! <3

Щях да се включвам по темата, че донякъде съм съгласна с авторката, но после нещата направиха тотален обрат и се отвратих.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не знам, у дома нямаме Няма как да споделя опит

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Не знам, у дома нямаме Няма как да споделя опит
    ами още повече, тогава какво ги бълвате тия клишета наляво и надясно?
    хем оценката на живота е най- важната (което в общия случай е така, само оценки и за съжаление дори интелeкт не са фактори, които те правят успешен), хем всички (умни и малоумни, пияници, плебеи) се бутат и натискат кой за по- добра оценка, кой за по- елитно учебно заведение и някой изтърси: ама на мен не ми е за тая глупава хартийка и хич не ми дреме за тройката по.. (за която си съдрах задника да уча месец и половина, защото не ми пука, нали), оценката на живота е по- важна

И е факт, има много хора без образование, които са успели и преуспели, та след като толкова мн хора изповядват тази философия, защо аджеба се бутат с адските усилия,а не оставят животът да ги възнагради заедно с тройките и без глупавата хартийка.. В този смисъл намирам в подобни изказвания нотка лицемерие.

П.П. а отговорът ти на изказването ми, което някои видяха като елементарно, а имаше за цел да провокира, беше леко първосигнален а ла трети клас
    Последно редактирано от therichbitch : 09-04-2014 на 22:48

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си