Искрено се забавлявах докато четях коментарите ви. Първо искам само да кажа, че докато четях много се възмутих как нападате JullieeK. Момичето е красиво, има амбиция да се образова и т.н. така че не виждам защо с толкова злоба трябва да се коментира. За част от коментарите, нека първо кажа - да красотата е много субективно нещо, но има хора които се намират от болшинството за красиви и по-тези критерии човек може да гради самооценка. Не казвам, че всеки ме вижда като неземна красавица- и това, че не съм качила снимка е по-лична преценка. Не разбирам също, защо толкова задълбахте темата за красотата и интелигентността ... Когато споделих, че не бих се задоволила с всеки не съм имала предвид , че искам Брад Пит, дори нямах предвид до такава степен външен вид, за мен е много важно човека до мен да е амбициран и умен, а не някой селски бек, чиято мечта е петък и събота да иде и да се напие в някой бар. За жената-трофей нека обясня. Когато съм била във връзка с някого, всеки път се получаваше едно и също нещо. Излизайки на срещи, момчетата ме водеха на места, където се е събрал с компанията и се оказваше, че всеки път съм единствено момиче. Най- лошото беше, когато имах по-сериозна връзка (или поне той искаше това да си мисля) и "най-добрите " му приятели ми пишеха и искаха да излизаме и много напрагяха отношенията между мен и него. Дори се случи това, че на първа среща, един ме заведе на рожден ден и ме представи на всичките си приятели. Та, всички се отклониха от въпроса ми и започнаха да спорят кой е красив и кой не- а да и не, не се оплаквам от това, красотата е огромен плюс!