- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблема на красивите момичета
Не мога да разбера защо след толкова време все още продължавате с такива коментари.Всеки си има право да си се преценя по начина, по които се вижда, в моите очи аз не се надценявам по никакъв начин.Дали имам високо самочувствие и как се отразява това на взаимоотнишенията ми с хората си е мой проблем, не сте тръгнали да поддържате каквато и да е форма на комуникация с мен, така че не виждам смисъл зад някои изказвания.И мисля, че е по-добре човек да има самочувствие, най-малкото така придобива увереност в себе си, отколкото да наведе глава и да избие комплекси.Ако ви питам съм сигурна, че 90% от вас ще се изтъкнат в дадена област и не виждам къде е проблема в това.И защо като съм горда от постигнатото да не го афиширам, когато е по темата? Това не се отнася само до мен, а до всеки отделен индивид.Когато имаш уверенноста, че си постигнал много, няма нищо лошо да споделяш(тук не става въпрос за хвалене).
Draid, не раздавам листчетаЕдната работа е като преводач в една фирма, другата я споменах.Не го правя от алчност, а за да си плащам образованието и да заделя някой лев за по-нататъшната реализация.Колкото до това дали е възможно да съчетавам работата с успеха в уни, мога само да кажа, че има ли желание има и начин.Не мога да се нарека филантроп, защото не мисля, че с участието в няколко благотворителни дейности съм помогнала чак толкова много.Просто съм на мнението, че има ли възможност човек трябва да помага, без значение дали на приятели или напълно непознати.
Знам, че сега ще предизвикам още един куп коментари, но просто искам да ви покжа, че когато човек е горд със себе си, няма нищо лошо от самочувствие![]()
Оф и тук това глупаво клише ..
Не става само с АЗ ИСКАМ, АЗ ЖЕЛАЯ И ХОПА -и ето го то.
Аз искам да убия Доган. Ама много желая без да се напъвам и без да лежа в затвора!
Искам и извънземните да посетя, ама да, доста ще се потрудя!
Желанията са осъществими, ако имаш първо акъл, второ възможности, трето -подходяща среда за развитие и добри обстоятелства.
Иначе повервай, нямаеше и желание да имаш да се занимаваш с медицина.
Защото за тея 10 години, ако не беше тати щеше да ти се превърнат 20.
И дори тази работа като преводачка във фирмата на 18, 19 годишна възраст без завършена филология и доказано име - щеше да си намериш през крив макаран.
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 09-07-2014 на 11:45
Сериозно ?? Щом го постигам, значи имам акъл, не е толкова трудно да се сетиш.И клишетата за едни за реалност за други.Не ми трябва филология, имам си достатъчно сертификати, И нямам "тати", за какво си мислиш, че работя, за да се издържам ? Някои хора грам логика не вкарват, баси....
Просто не може да ме убедиш, че на пълен работен ден е възможно да работиш активно на две работи и да учиш и никое от двете да не пострада, независимо от желанието. Да, може да си намериш почасова работа (не всеки де) с помощта на която да изкараш някой лев отгоре. Другото е утопия.
Оценките не могат да бъдат ясен критерии. Те са направени за да показват знание в момента. Това знание обаче ако се проверява писмено не може да докаже и 50% от това което знае или не знае изпитвания. Когато има устни изпити може да се покрие и по-голяма част от даден материал. Друг проблем е не какво си знаел в конкретният ден на изпита, а какво от тия знания ще ти остане за в бъдеще, защото ми се е случвало да речем да уча по някой безинтересен за мен предмет за рекордно кратко време, да изкарам 6ца да речем и точно след седмица да не помня нищо от това което съм учил. Разбира се и другата страна я има, да знаеш много по даден предмет/област и въпреки това поради една или друга причина да изкараш ниска оценка.
Ти си някъде от София-София-област нали ?
Това къде си започнала да работиш далеч не е следствие от акъл и не е много правилно да се обвързва така.
Това, че няма реализация в България е най-тъпата фраза на века, вече като я чуя и ми излизат обриви. Защо ли има толкова много реализирали се лекари в България не ми е ясно след като няма реализация.
Душа ти не си постигнала много, съжалявам да ти го кажа. Влезнала си медицина, къде учиш Пловдив или София ? Като цяло, нито е някаква философия да влезеш медицина при малко желание, нито е проблем да изкарваш високи оценки особено ако ти е интересно и това си искал да учиш. Не знам за какво го изкарваш все едно е някаква непостижима цел в която успяват единици.