Не мога да разбера защо след толкова време все още продължавате с такива коментари.Всеки си има право да си се преценя по начина, по които се вижда, в моите очи аз не се надценявам по никакъв начин.Дали имам високо самочувствие и как се отразява това на взаимоотнишенията ми с хората си е мой проблем, не сте тръгнали да поддържате каквато и да е форма на комуникация с мен, така че не виждам смисъл зад някои изказвания.И мисля, че е по-добре човек да има самочувствие, най-малкото така придобива увереност в себе си, отколкото да наведе глава и да избие комплекси.Ако ви питам съм сигурна, че 90% от вас ще се изтъкнат в дадена област и не виждам къде е проблема в това.И защо като съм горда от постигнатото да не го афиширам, когато е по темата? Това не се отнася само до мен, а до всеки отделен индивид.Когато имаш уверенноста, че си постигнал много, няма нищо лошо да споделяш(тук не става въпрос за хвалене).
Draid, не раздавам листчета

Едната работа е като преводач в една фирма, другата я споменах.Не го правя от алчност, а за да си плащам образованието и да заделя някой лев за по-нататъшната реализация.Колкото до това дали е възможно да съчетавам работата с успеха в уни, мога само да кажа, че има ли желание има и начин.Не мога да се нарека филантроп, защото не мисля, че с участието в няколко благотворителни дейности съм помогнала чак толкова много.Просто съм на мнението, че има ли възможност човек трябва да помага, без значение дали на приятели или напълно непознати.
Знам, че сега ще предизвикам още един куп коментари, но просто искам да ви покжа, че когато човек е горд със себе си, няма нищо лошо от самочувствие