Цитирай Първоначално написано от JullieeK Виж мнението
Не мога да разбера защо след толкова време все още продължавате с такива коментари.Всеки си има право да си се преценя по начина, по които се вижда, в моите очи аз не се надценявам по никакъв начин.Дали имам високо самочувствие и как се отразява това на взаимоотнишенията ми с хората си е мой проблем, не сте тръгнали да поддържате каквато и да е форма на комуникация с мен, така че не виждам смисъл зад някои изказвания.И мисля, че е по-добре човек да има самочувствие, най-малкото така придобива увереност в себе си, отколкото да наведе глава и да избие комплекси.Ако ви питам съм сигурна, че 90% от вас ще се изтъкнат в дадена област и не виждам къде е проблема в това.И защо като съм горда от постигнатото да не го афиширам, когато е по темата? Това не се отнася само до мен, а до всеки отделен индивид.Когато имаш уверенноста, че си постигнал много, няма нищо лошо да споделяш(тук не става въпрос за хвалене).
Draid, не раздавам листчета Едната работа е като преводач в една фирма, другата я споменах.Не го правя от алчност, а за да си плащам образованието и да заделя някой лев за по-нататъшната реализация.Колкото до това дали е възможно да съчетавам работата с успеха в уни, мога само да кажа, че има ли желание има и начин.Не мога да се нарека филантроп, защото не мисля, че с участието в няколко благотворителни дейности съм помогнала чак толкова много.Просто съм на мнението, че има ли възможност човек трябва да помага, без значение дали на приятели или напълно непознати.
Знам, че сега ще предизвикам още един куп коментари, но просто искам да ви покжа, че когато човек е горд със себе си, няма нищо лошо от самочувствие
Просто не може да ме убедиш, че на пълен работен ден е възможно да работиш активно на две работи и да учиш и никое от двете да не пострада, независимо от желанието. Да, може да си намериш почасова работа (не всеки де) с помощта на която да изкараш някой лев отгоре. Другото е утопия.

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
С риск да захвана още някой спор - т'ва изказване е просто боза. Оценките се пишат на база знания и/или способности - да кажеш, че не са индикатор за нещо, за което се използват за мерило, просто е крайно. Че може някой да мине между капките - може. Ама тройкаджията винаги си е тройкаджия що се отнася до знания. Познавам интелигентни хора, както всеки тук вероятно, които просто не им е интересно, не ги влече да учат и съответно откъм знания са кръгла нула. Вадят добри съждения, приятни събеседници са, имат добра обща култура, но седни ги питай как се намира лице на кръг, кой е Барбароса или как се неутрализира киселина и гледай какво ще се случи.
Беглите познания и високият интелект залъгват единствено околните, които са на същото дередже по първия показател и с дефицит по втория.

//представям си някой ИТ специалист с тройки по математика ... то по-безполезен може ли да си ? Как не е фактор оценката в такъв случай ? А представи си да е лекар, фармацевт или лаборант ?

// Хаяши, не можеш ли да се обърнеш към полицията или някое длъжностно лице в университета ? Ако направиш на 1 проблем, всичките ще се замислят занапред.
Оценките не могат да бъдат ясен критерии. Те са направени за да показват знание в момента. Това знание обаче ако се проверява писмено не може да докаже и 50% от това което знае или не знае изпитвания. Когато има устни изпити може да се покрие и по-голяма част от даден материал. Друг проблем е не какво си знаел в конкретният ден на изпита, а какво от тия знания ще ти остане за в бъдеще, защото ми се е случвало да речем да уча по някой безинтересен за мен предмет за рекордно кратко време, да изкарам 6ца да речем и точно след седмица да не помня нищо от това което съм учил. Разбира се и другата страна я има, да знаеш много по даден предмет/област и въпреки това поради една или друга причина да изкараш ниска оценка.

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
JullieeK бях решил,че се казваш Наталия
Hayashi може ли да те пипна по косата? Не,наистина изглежда интересна ако ти си момичето на аватара ти.
Иначе не знам какво е точно твоето поведение спрямо мъжкият пол,но има и жени дето се държат с мъжете като цяло с поведение ала Ела Вълчо,изаяж ме! и после се оплакват как лошите по-отракани пичове постоянно ги карали на кафе...в тях.
Auriss само ще кажа,че големите отличници от на брат ми курса започнаха да се занимават с предимно други неща,а той най-вече с 3-ки,4-ки и 5-ци вярно и не без леката препоръка на лелинчо ни започне хич не лошо платена работа по специалността си дето го харесват и ценят
Ти си някъде от София-София-област нали ?

Сериозно ?? Щом го постигам, значи имам акъл, не е толкова трудно да се сетиш.И клишетата за едни за реалност за други.Не ми трябва филология, имам си достатъчно сертификати, И нямам "тати", за какво си мислиш, че работя, за да се издържам ? Някои хора грам логика не вкарват, баси....
Това къде си започнала да работиш далеч не е следствие от акъл и не е много правилно да се обвързва така.

Казах, че няма реализация в България за моята специалност, позаинтересовай се малко и ще видиш, че съм права и ако обичаш не ми изкарвай думите от контекста.Не мисля, че иронията ти изобщо е на място,да не мислиш, че на мен ми е приятно да съм израстнала само с един родител и да се налага да се издържам сама ? Много по-лесно щеше да е да бях записала задочно в ПУ, и да не плащам толкова години скъпите такси. За това ти казвам, че има ли желание, а и воля има и начин, пък ти си се успокоявай както си искаш.Мисли си, че нещата, които казвам за себе си са измислица, мисли си, че не е възможно да се постигне, щом така ти е по-добре
Това, че няма реализация в България е най-тъпата фраза на века, вече като я чуя и ми излизат обриви. Защо ли има толкова много реализирали се лекари в България не ми е ясно след като няма реализация.

Аз си имам мила, авторката няма,на която се опитах да помогна, ама излезна, че съм няква баси надутата пикла.И кораба пак хвърля супер глупавите изказвания...да не би да съм приета само заради някаква случайност Не мойто момче, скъсала съм си задника да съм най-добрата, за да изберат мен.Твойте изказвания дори не мога да сложа в графа "злоба или завист ", просто си мислиш, че който е постигнал много или преувеличава, или е имал баси късмета, или е с "паричките и връзките на тати ". Никва реална преценка за живота нямаш, никва вяра във възможностите на отделни индивиди.Чак леко жалко става, използваш сарказъм да се надсмееш над успехите на хората, което го правиш или от липса на собствени, или просто от ограниченост и силно се надявам да е първото, защото ако е второто е прекалено тъжно..Разшири си малко мирогледа, няма да ти навреди.
Душа ти не си постигнала много, съжалявам да ти го кажа. Влезнала си медицина, къде учиш Пловдив или София ? Като цяло, нито е някаква философия да влезеш медицина при малко желание, нито е проблем да изкарваш високи оценки особено ако ти е интересно и това си искал да учиш. Не знам за какво го изкарваш все едно е някаква непостижима цел в която успяват единици.