- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Samsung Galaxy Slll vs. Iphone 5
Решила съм да си купя нов телефон и както става ясно от заглавието се колебая между Iphone 5 и Samsung Galaxy Slll. Та искам мнението Ви.Аз като цяло не съм чаак толкова запозната,затова ще Ви помоля някой да ми даде по-обстойно мнение за смартфоните.Какви са плюсовете и минусите какво мога и не мога да правя с тях...Щом ще давам толкова пари,поне да взема правилно решение.Ако трябва да съм честна съм се спряла на айфона,повече ми харесва от самсунг,но ......Искам и Вашето мнение, ще се радвам някой да ми помогне..
Ей тук се обсъжда същия казусhttp://www.teenproblem.net/forum/sho...6144-iPhone-5s
Тази тема я видях,но там се пише за 5ес,а аз питам за 5.
Сега се зачудих,според Вас има ли разлика между нов айфон и втора употреба?Защото като гледам в интернет има такъв (втора употреба) с добри характеристики за 800лв.,
Според мен не си струва да дадеш толкова пари за телефон. Аз си взех Galaxy S2 plus и ми е достатъчно. Все пак игри не играя на телефона, за това си имам и комп и лаптоп.
Галакси 3.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Iphone 5 много ясно, но не си струва толкова пари за един смартфон, да се ровиш из фейса и да си правиш селфита. Вземи си Samsung galaxy s2 plus- ще ти върши перфектна работа или ако не искаш да ти забива- htc 8x от aliexpress.com
.
SIII - леко е лагав като всеки андроид, но поне си има кракнати приложения, лесно се инсталират, лесно се рутва телефона и поддържа sd karta.
Избери него SIII
И двете телефончета са боклуци, препоръчвам ти да си вземеш HTC One M8 или LG G3
iPhone 5! Не защото е iPhone... Просто се замисли, как на iPhone 4 върви Asphalt на max a на някой телефони на самсунг с двуядрен процесор едвам тътри... iPhone може да е с 2 ядрен, ама просто технологията е друга и всички който казват, че Android устройствата са по-добри от тези на Apple са супер заблудени.
Понеже съм изтъкнат в тази област, може да слушате мен... Най-добрият телефон за момента е Sony Xperia M2!
http://www.phonearena.bg/phones/Sony-Xperia-M2_id8455 за "разбирачите","протата","инт лигенцията" и тн...
Ами ти направи нещо "кадърно", та тогава говори! Аман от тъпи хейтъри които грам не знаят и се водят по мнението на троловете.... Брех ...
Последно редактирано от aaster23 : 06-30-2014 на 12:30
^ Да, M2 е добър като бюджетен телефон, но тъй като от скоро е в продажба в бг, не е сигурно дали няма някакви проблеми.
По принцип S3 има по-добър хардуер, но повечето потребители са страшно недоволни от него заради многото си бъгове. Затова и не го препоръчвам на никого, въпреки това, ако на някой много му харесва, да го купи си е негово решение.
Като цяло това, което притежава M2, е достатъчно за почти всеки и превъзхожда другите марки за цената си. Дисплеят е малко скапан, но добрата батерия и хубавият дизайн компенсират.![]()
Имам С3 от около една година и е препълнен с всякакви приложения, игри, снимки,видео клипове, и т.н. ..не ми е бъгнал нито веднъж с всичкото това нещо.
Iphone 5. Макар и да съм с 5s други приятели казват, че и 5 е уникален, тъй като поддържа приложения, снимки, Facebook, и свалям песен от iTunes и през това време играя Asphalt без да ми лагне нито за секунда. Докато на самсунга, който имах (s3), пуснех ли facebook и музика, знаех, че дори и на home page ме пуска за 15-20 секунди. Просто iOS са поколения на android. Най-добър избор на пазара в момента са LG G3 и Z2. Ако имаш пари вземи един от нях! Или HTC One m8. В крайна сметка- избора е твой!