.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Какво мислите.. (момчета)

Здравейте, след месец приятеля ми има рожден ден и става на 19, та реших да му подаря сребърен синджир с войнишка плочка, от предната страна ще гравирам името му, ЕГН, кръвна група и България, а от вътрешната страна смятам да пише нещо по лично, например "Носи ме винаги близо до сърцето си" . Е кажете как ви се струва. И съм почти сигурна че надписа ще му хареса, защото преди две години му бях подарила гривна и отвътре беше гравирана с надпис- никога не се предавай. А той ме попита защо не е нашата дата или обичам те, но на мен ми се стори лигаво за момче и затова гравирах другото. И така дайте си мненито моля ви.

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    ЕГН, Кръвна група, цвят на веждите, размер на космите в мм ... защо по дяволите? Едва ли ще става пехотинец от сините елени и ще минира цяла Камбоджа.

Мега фен
    мен ако питаш само датата стига

това с име егн и прочие е някакво ... не знам ... странно ми идва. Ти си знаеш, де.

Мега фен Аватара на xoxi
    Направо му продупчи личната карта и прекарай един синджир през нея.

Red face

edva li da napishesh EGN e nai dobriq variqnt no kakto si reshila po dobre chast ot nqkakav stih koito si vidqla v neta

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Направо му продупчи личната карта и прекарай един синджир през нея.
    аххАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХА ХАХАХАХАХААХА

Мега фен Аватара на an7raks
    Ти, ако знаеше за какво са тея плочки, щеше да знаеш, че не е толкова романтичен подарък...

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Виждам, че искаш мъжки мнения, но и аз ще се изкажа. Нека има и женско.

ЕГН-то го забрави. Първо, че все пак е лични данни, второ годините му ще са на показ. :Р

А, ако искаш сериозен отговор, ето ти:

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Ти, ако знаеше за какво са тея плочки, щеше да знаеш, че не е толкова романтичен подарък...
    Ако не знаеш за какво са, кажи да ти обясним.

Благодаря, като се замисля сте прави... Ще измисля нещо друго да не е такава плочка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си