- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Здравейте
Аз съм. Все още нямам приятели, но помъдрях.
Wanna be my friend?
също така и имах приятелка за 2 години, но скъсахме
това ми беше първата
все още съм девствен (не питай)
и си взех шофьорските изпити
това е
Но ми се иска да имах повече приятели момичета. Само момчета приятели имам и ми е кофти, някак си... странно е. Липсва ти това женско мнение в живота ти, не говоря за ебане. Най-добрата ми приятелка замина за чужбина, вече няма с кого да се лигавя, защото като се лигавя така с момче става малко гей. И не ми харесва като е малко гей...
Да и вчера плаках на филма Artificial Intelligence (A.I.) или интелект, не помня кое точно беше. Но не плаках като момиче.
Здрасти, аз мога да бъда твой приятел
Мисля, че съм достатъчно самоуверен, за да си сложа аватар. Но не ми се занимава..
Направих се на интересен в Снимки. Мисля да ви напускам пак и да се видим другата година... пак. Къде е щрудел бтв, какво стана с нея
върни себяхме приятели
сещаш ли се
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
с него бяхме приятели![]()
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Ъпдейт: Вече имам приятели и станах нормален!!! ОМГФ!!!!
А и сега са предимно момичета и то свестни! В смисъл може би не предимно хмм зависи но все пак има полово разнобразие, което влие супер позитивно на мозъка ми по някой път!!!
Интересното е, че също така се запознах с хора, които са като мен, но малко по-луди даже някои (в ТУ съм) и може би заради това се чувствам по-нормален, но все пак съм и що-годе по-нормален.
Влязох в този акаунт за да ти кажа здрасти![]()
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Здравей! :Д